- 25 Ağustos 2019
- 60.488
- 110.946
- 30
-
- Konu Sahibi WunderLost
Ellerine sağlık canım nefiss gözüküyorrrSelam güzel hanımlar size çok klasik bir tatlıyla geldim. Bebişten dolayı sahalardan uzaktım böyle bir giriş yapmış oldum umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Kabak
Toz şeker
Tahin
Kaymak
Ceviz
Eki Görüntüle 2987098
Kabakları soyup doğruyoruz
Eki Görüntüle 2987100
Uygun bir tencereye alıp üzerine toz şeker ilave edip kısık ateşte pişiriyoruz. Taşabiliyor kontrol etmek gerekir, çatalla yumuşaklığı kontrol ederek pişirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2987103
Vee hazır
Eki Görüntüle 2987104
Sunum kısmı evimde olmadığım için imkanlar el verdiğince oldu
Eki Görüntüle 2987105 Eki Görüntüle 2987107 Eki Görüntüle 2987108 Eki Görüntüle 2987109 Eki Görüntüle 2987110 Eki Görüntüle 2987111
Merhaba katılmak isterseniz bana özelden yazabilirsinizÇok güzel olmuş yarışmaya nasıl katılıyorsunuz hep görüyorum bu tarz yemek yarışmaları forumda
Çok teşekkür ederim
Nevreste önderliğinde gerçekleşiyor yarışmalar bu yemek bölümünü takibe alın isterseniz yarışmalar duyrulduğunda dilerseniz katılırsınız daha detaylı bilgiyi sultanım verir size
Çok teşekkür ederim, annemin vitrinden yürüttümEllerine sağlık canm başarılar dilerim
Çaydanlığa bittim cokzeeell
Teşekkür ederimmm canımmm benimmKomşumçok güzel olmuş. Ellerine sağlık Yarışmada başarılar diliyorum
Rica ederim komşumTeşekkür ederimmm canımmm benimm
Yani Şimdi tarif alıp bu ayın yarışmasına katılabilir miyimMerhaba katılmak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz
Yemek yarışması yapıyoruz.Her ay farklı kategori yapıyoruz. Ayın 1'inde kategori konusunu açıyoruz.Bölüm yetkilisi benim.Bu ay kategorimiz şerbetli tatlılar.
Bana herkes özelden yazıp tarif alıyor.
Benden alma sebebiniz aynı tarifleri yapmamanız
20 üzeri tarif verdim.Onlar dışında bir tarif alıp yapıyorsun.
Detaylı resim ve sunum ile konu açıyorsunuz.
3 hafta katılım süresi 1 hafta oylama süremiz var.
Kazanan ne oluyor ödüllü yarışma mıMerhaba katılmak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz
Yemek yarışması yapıyoruz.Her ay farklı kategori yapıyoruz. Ayın 1'inde kategori konusunu açıyoruz.Bölüm yetkilisi benim.Bu ay kategorimiz şerbetli tatlılar.
Bana herkes özelden yazıp tarif alıyor.
Benden alma sebebiniz aynı tarifleri yapmamanız
20 üzeri tarif verdim.Onlar dışında bir tarif alıp yapıyorsun.
Detaylı resim ve sunum ile konu açıyorsunuz.
3 hafta katılım süresi 1 hafta oylama süremiz var.
Tabi kiYani Şimdi tarif alıp bu ayın yarışmasına katılabilir miyim
Kazanan ne oluyor ödüllü yarışma mı
Oooo harika bir tabak sunumuSelam güzel hanımlar size çok klasik bir tatlıyla geldim. Bebişten dolayı sahalardan uzaktım böyle bir giriş yapmış oldum umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Kabak
Toz şeker
Tahin
Kaymak
Ceviz
Eki Görüntüle 2987098
Kabakları soyup doğruyoruz
Eki Görüntüle 2987100
Uygun bir tencereye alıp üzerine toz şeker ilave edip kısık ateşte pişiriyoruz. Taşabiliyor kontrol etmek gerekir, çatalla yumuşaklığı kontrol ederek pişirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2987103
Vee hazır
Eki Görüntüle 2987104
Sunum kısmı evimde olmadığım için imkanlar el verdiğince oldu
Eki Görüntüle 2987105 Eki Görüntüle 2987107 Eki Görüntüle 2987108 Eki Görüntüle 2987109 Eki Görüntüle 2987110 Eki Görüntüle 2987111
Bu ay 20 den fazla mi varTabi kiAma 20 den fazla tarif verdim.Önerdiğiniz tarifi kimse yapmıyorsa siz alabilirsiniz
Kullandigin ürünlerdeki herhangi birini sec koy mesela şekerin markasi olabilirHanımlar yapılan tariflerin isimlerinin yanına sponsor marka ürün isimleri yazıyorsunuz neye göre yazdiniz nedir onlar
Yaptığımız tarifte kullandığımız bir ürünün markası olabilirHanımlar yapılan tariflerin isimlerinin yanına sponsor marka ürün isimleri yazıyorsunuz neye göre yazdiniz nedir onlar