- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım , canım sıkılıyor benim beraber oynayalım mi bu ay nevoş bana tatlı vermiyorEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Biliyordum çiğden yapsaydım kabağı iki saat erken olurdu.bidahakine artık
Evet canım teşekkür ederimElinize sağlık, hızlı bir giriş olmuş geçen yarışmada ilk gün yapan bendim, denk gelince hızlı oluyor
Ona verdim sen kendin oynaEloş'ta bombalar peşindeBen tarif ve zaman ayarlarsam sana eşlik ederimSağol canım , canım sıkılıyor benim beraber oynayalım mi bu ay nevoş bana tatlı vermiyor
Sağol canimmEllerine sağlık canom o fındığın ayaklardan op
O fasulyeSen hangi hafta yarışmayacaksan ben o hafta yarışayım da şansım olsun bari
ellerine sağlık canım,herzamanki gibi muhteşem olmuş
Kumum bittiOna verdim sen kendin oynaEloş'ta bombalar peşindeBen tarif ve zaman ayarlarsam sana eşlik ederim
Sağol canimmBismillah bu nasıl hız nasıl enerji.. maşallah maşallah
ellerine sağlık sultanım
Ben sana alırımBana tuzlu tarif bulalımKumum bitti
Sendende aynı performansı bekliyorumbirinci olacak tarifi kapmışsın
O çakma sebo yapacakmışSendende aynı performansı bekliyorum
Havuç taratorBen sana alırımBana tuzlu tarif bulalım
Yemin ederim az önce yazacaktım geri vazgeçtimHavuç tarator
Sağol canım sen ne zaman istersen gel yarış ben yokumSen hangi hafta yarışmayacaksan ben o hafta yarışayım da şansım olsun bari
ellerine sağlık canım,herzamanki gibi muhteşem olmuş
Yemin ederim az önce yazacaktım geri vazgeçtim
Sağol canım aslinda bir yeltendim pastayaKabağı pasta şekline sokmadigin için berhudarim
Ellerinene emeğine sağlık başarılar dilerim
Ambargo yedin yani .olur oynayalım seni yalnız koyman mandal kardeşliği bunu gerektirirSağol canım , canım sıkılıyor benim beraber oynayalım mi bu ay nevoş bana tatlı vermiyor