- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ellerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
ellerinize saglıkyarısmada basarılar dilerim
saolasın kuzumellerine sağlık canım kabağı sevdiren bir tarife benzıyorbaklavasını da eklemiş maşallah maşallah
başarılar diliyorum
Ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
Ellerine sağlık kuzucum, çok çok lezzetli görünüyor, ben kabağın her türlüsüne bayılırım zaten..
ellerinize salık yarışmada başarılar dilerim
saolasın kuzumevet kabağı sevdiren bir tarif yazın patlıcan oturtma yağlı olduğu için çok ağır kaçıyor ama bu tarif tam yaz yemeği çok hafif oluyor eşim ve kardeşim bayılarak yedi ilk baklava deneyimim bu sene gözümü karartıp yaptım ve hiçte zor değilmiş incecik açılıyor yufkaları hatta o kadar ince oluyor ki yırtılıyor tavsiye ederim ev baklavasının yerini hiçbir şey alamaz heralde
saolasın kuzumevet kabağı sevdiren bir tarif yazın patlıcan oturtma yağlı olduğu için çok ağır kaçıyor ama bu tarif tam yaz yemeği çok hafif oluyor eşim ve kardeşim bayılarak yedi ilk baklava deneyimim bu sene gözümü karartıp yaptım ve hiçte zor değilmiş incecik açılıyor yufkaları hatta o kadar ince oluyor ki yırtılıyor tavsiye ederim ev baklavasının yerini hiçbir şey alamaz heralde
Ellerine sağlık canım,bolşans diliyorum sana..
ayy bende siz gibi gözümü kapatıp dalsam mı baklavayabende denemek istiyorumda
ooh ellerine sağlık :)
ev baklavasını çok severim çok hafif çok lezzetli oluyor, genelde annemler yapıyor ama ben de denemek istiyordum hevese geldim şimdi