A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben keselenmeye yeni başladım ama hiç kir çıkmıyo garip diil mi? uygulama sırası mı yanlış acaba. önce saçımı şampuanlıyorum, sonra yosun sabunuyla lifleniyorum en son da kabak lifiyle keseleniyorum. nasıl sizce bu sıra?
ben kendi uygulamamı tarif edeyim canım ilk önce vücut ıslandıktan sonra keseye başlıyorum bu arada kirlerde çıkıyor zaten keseye başlayınca vücudunda gözenekler açılacaktır sonrasında yosun sabunumu sürüyorum bu sırada bir gerginlik oluyor karın bölgende ve bacaklarında bir sıkılık hissediyorsun en sonda saçımı yıkayıp çıkıyorum yerimseniben
ben kendi uygulamamı tarif edeyim canım ilk önce vücut ıslandıktan sonra keseye başlıyorum bu arada kirlerde çıkıyor zaten keseye başlayınca vücudunda gözenekler açılacaktır sonrasında yosun sabunumu sürüyorum bu sırada bir gerginlik oluyor karın bölgende ve bacaklarında bir sıkılık hissediyorsun en sonda saçımı yıkayıp çıkıyorum yerimseniben
çok teşekkür ederim canım. bugün senin uyguladığın şekilde deneyeceğim.
ayy bende mutlaka alıp denemeliyim,teşekkürler tavsiyeler içinopuyorumnanaktan
kızlar bende kullanırım kabak lifini
hatta yağlanırım sporumu yaparım sonra gelir duş sırasında yosun sabunu ile keselenirim
ama aklıma takıldı,çatlakları azdırır mı kese?
aynı şeyi bende düşündüm yaa acaba çatlaklarımı çoğaltırmı die ama suna dumankaya bi prgramda demiştiki çatlaklar iiçin işte haftada bir kese yapın falan demişti heralde faydalı :S