Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu kabak lifi normalde çok sert bişey ya,biz bunu ıslatarak mı kullanıcaz yani??? öylede çok yumuşak olmazmı?ben daha çok alt bacaklarımdaki batıklar için uygulamayı düşünüyorum..
sıcak suyla ıslatarak kullanıyorsun ama batıklara faydası olmuyor ölü deriyi atıyor sadece ben 3 aydır kullanıyorum kıldönmelerine hiç işe yaramadı topuk taşı varmış aktaralarda onun fat,ydası oluyormuş denemeyi düşünüyorum
ben kabak lifini vucutyagı ıle kullanıyorm dustan snra bayagı işe yarıyor eger diyetle uygulanırsa...
kabak lifini kullanan arkadaşlar lütfen ne zamandır kullanıp nasıl bir sonuç aldıklarını yazabilirlermi acaba?? bu arada yosun sabunu ve lif müthiş taş gibi yapıyor.yani soğukl su tutmanıza gerek yok.
sanırım en çok merak ettiğimiz bu.
Ben kabak lifi ve mecitefendinin yosun sabunu kullanıyorum. 2-3 hafta oldu galiba .ama hala derin selülitlerim benimle. azimle devam. ama kabak lifini 1'er gün arayla bazende 2 günde bir yapıyorum. ondanmı? bu konuda bilgisi olan var mı?
kabak lifini kullanan arkadaşlar lütfen ne zamandır kullanıp nasıl bir sonuç aldıklarını yazabilirlermi acaba?? bu arada yosun sabunu ve lif müthiş taş gibi yapıyor.yani soğukl su tutmanıza gerek yok.
sanırım en çok merak ettiğimiz bu.
Ben kabak lifi ve mecitefendinin yosun sabunu kullanıyorum. 2-3 hafta oldu galiba .ama hala derin selülitlerim benimle. azimle devam. ama kabak lifini 1'er gün arayla bazende 2 günde bir yapıyorum. ondanmı? bu konuda bilgisi olan var mı?