- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.022
-
- Konu Sahibi UcanSupurge
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık
Sağolasın yeşilin kızıÇok güzel olmuş
Ay çok teşekkür ederim çorbaceziğim de güzel aslındaOyyy lazanya bana bakiyooo adetabayilirim o tatlı ,üzerindeki fındık, ya hashaslar süpürgişimm naptin sen harika gözüküyor hep güzeller yanyana gelmiş, ellerine sağlık başarılar dilerim canım benim
Teşekkür ederim canım şu haşlanmayan hazır yapraklarla oldukça kolay oluyor güzel gerçekten denemelisinAaayyy herşey yaptım bi lazanyayı yapamadım birgün yaaa
Ellerine sağlık canım masa nefiss nefiss
Bol şans
Tecrübe konuşuyor sonuçta kendi midemi düşünüp lazanyanın yanına hafif çorba oldum dedimdiAzıcık abla sözü dinleyin
Elbette başım üstüneİftara gelebilir miyim
Afiyet olsun canımTecrübe konuşuyor sonuçta kendi midemi düşünüp lazanyanın yanına hafif çorba oldum dedimdi
Yapeydim bi tarhana, mercimek, yayla kor olaydımAfiyet olsun canım
Lazanyayı görüp çorbayı hiç umursamayan bile olacakKabağı bende severim
Yapacammm inşaallahhhhTeşekkür ederim canım şu haşlanmayan hazır yapraklarla oldukça kolay oluyor güzel gerçekten denemelisin
Afiyet olsun şimdidenYapacammm inşaallahhhh
Her zaman başım üstüne Erzurum’a yolunuz düşerse beklerimAh be kuzu eminim güzeldir ama ben onu yemedigim için tadını bilmiyorumama diğerlerine yatılık gelirim
Değil mi ya aslında kabak gibi değil ne olduğunu bilmeden bayıla bayıla içti bir çok deneyen sonra da aaa kabak mıydı dediler genel olarak sebze çorbalarına önyargılıyız brokoli, mantar çorbalarına bayılıyorum ben bakliyat çorbalarındansa sebze çorbalarını daha çok seviyorum ben yalnız değilsinAma ben kabak corbasını cok severim neden kii kimse aevmiyormus mu
Ellerine sağlıkDeğil mi ya aslında kabak gibi değil ne olduğunu bilmeden bayıla bayıla içti bir çok deneyen sonra da aaa kabak mıydı dediler genel olarak sebze çorbalarına önyargılıyız brokoli, mantar çorbalarına bayılıyorum ben bakliyat çorbalarındansa sebze çorbalarını daha çok seviyorum ben yalnız değilsin