- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
- Konu Sahibi alyanak258
15 gün evden çıkmadan dururum diyorsan kaşları jiletle bir kazı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yanlış yerde. taşıyayım benyanlış yere açıyor olabılırım ama orda hep aynı seylerdı ya kaşlarım çok kalındı ben cok incelttım sımdı uzadı bıraz ama yınede nasıl hızlı cıkar ne sursem cıkmayan yerler varne kullanabılırım
sarımsagı ince dilimler halinde kaşlarına yapıştır hep orda kalsın yatarken..
illaki kokarÇok kokmaz mı? ben de denedim daha önce ama dayanabilecek gibi değildi kokusu. yatarsam bir daa o yatağa giremem herhalde.
yaranın üzerine konulmasıyla ilgili hiçbir fikrim yok..bişe sorabilir miyim
ben bi kere kaşımdaki batığı çıkaracağım diye baya bi yoldum
sarımsak iyi gelir dediler diye yaranın üzerine sarımsak sürdüm ama o kısmı bildiğin yaktı ve artık orda kaş çıkmıyor
tabii bu farklı bi örnek ama acaba kıl köklerini de yakma gibi bi ihtimali olur mu ki
streçle
illaki kokar
ama streçle sarabilirsiniz de ..
biraz engebeli ama çıksın istiyorsan cefayıda çekecen yani
doğru haklısınyaranın üzerine konulmasıyla ilgili hiçbir fikrim yok..
sarmısak saçları besler diye biliyorum.hatta saçkıranın tedavisi sarmısakla yapıldı annemde.
hatta saçkıran olan yere jiletle çentikler atılmıştı pis hastalıklı kanı çıksın diye arkasından saarmısak sürüyorlardı ve 15 günde saç çıkmıştı..
bazı kişilerde aleji yapabilir tabiki yad ters etki.
herşeyde yokmudur bu?
yanma hafiften oluyor ama yanma fazlaysa hemen kaldır.doğru haklısın
ya ben de denemek istiyorum hatta şimdi kaş usturasıyla epey kısalttım ki kökleri iyice çıksın da sürdüğüm şeyi yedirebileyim diye en çok da sarımsağın faydasını okudum ama işte öyle kötü bi tecrübe yaşayınca da sormak istedim
sağol cevabın için
olmazsa küçük bi kısımda denerim yine yanma olursa yapmam
Tamamdır çok yanarsa hemen silerimyanma hafiften oluyor ama yanma fazlaysa hemen kaldır.