- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- Konu Sahibi alyanak258
nasıl ezıp suruyorum ben yoksa dılımlesem mısarımsaakkkk badem yağıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ezıp suruyorum ben yoksa dılımlesem mısarımsaakkkk badem yağıı
faydasını gordun mu dısarı cıkmayacagım yapıyı 1 saat falan dursun baridışarı çıkmayacagın her an olur cnm
tabikide.. sarımsak kılları çok çauk uzatır.saçlarındada deneyebilirsin..faydasını gordun mu dısarı cıkmayacagım yapıyı 1 saat falan dursun bari
ayy denıyorum sarımsagı ezıp suruyorum ama sankı aydası olmuyo gıbı gelıyortabikide.. sarımsak kılları çok çauk uzatır.saçlarındada deneyebilirsin..
umarım faydası olur kremı sılınce surucem sarımsagıda bakalımmsarımsak gerçekten çok faydalı birsey.. bende kendime kokusuz sarımsak şampuanı hazırladım bakalım sonuçlar nasıl olacak :))
Canım sivilcelerine de iyi geldi mi ? Geldiyse kaç günde işe yaradı ? cevaplarsan sevinirim :)Saçma gelecek ama bepahtenle madecasol kremi akşamları karıştırıp yüzüme sürüyordum- sivilce izleri için.
Kaşlarım inanılmaz kalınlaştı sonra internetten araştırdım meğer kıl köklerini uyarıyormuş.
Bende yüzde yüz fayda etti.
nasıl olmaz bir zaman sonra farkedersi.ayy denıyorum sarımsagı ezıp suruyorum ama sankı aydası olmuyo gıbı gelıyor
Medacassol ve bepanthen sivilceye değil de sivilceden kalan kızarıklık, izlerde daha çok işe yarıyor...Canım sivilcelerine de iyi geldi mi ? Geldiyse kaç günde işe yaradı ? cevaplarsan sevinirim :)
evet o kremin òyle bir etkisi var. hatta yüze fazla surmeyin derler. kılları coşturuyormuş
Medacassol ve bepanthen sivilceye değil de sivilceden kalan kızarıklık, izlerde daha çok işe yarıyor...
bişe sorabilir miyimtabikide.. sarımsak kılları çok çauk uzatır.saçlarındada deneyebilirsin..
ben uyguladım sarımsak yöntemini kaşlarımda . çıkmadı benimkiler.uyguluyorum ama bılmıyorum
bunu hiç duymamıştım. denemek isterim.Bence en etkili çözüm yılan yağı. Tecrübeyle sabit, aktarlarda bulabilirsiniz.