- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 38
İnşallah bir gün tahlilleri temiz çıkar Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder annesine de
İyi bayramlar.Gelişmelerden haberdar edermisiniz lütfen. Ben merak ediyorum ve sürekli dua ediyorum Kaan i
- Hayırlı bayramlar. Cok saolun daha iyiyiz allahin izni ile 2 haftaya tum bölümlerde kontrollerimiz var insallah daha iyi seyler duyarız
Ederim tabi. Cok saolun allah razi olsun. Sizin nasil oldu yok demi problem?İyi bayramlar.Gelişmelerden haberdar edermisiniz lütfen. Ben merak ediyorum ve sürekli dua ediyorum Kaan i
Insallah hic bir seye gerek kalmaz. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum baya küçülmüş.En son kalbindeki delik 2 mm kadar küçüldü. Doktor ameliyat gerekmez ama yinede takip edelim demisti.Bu ayın 28 inde kontrol var bakalım inşallah kapanmistir.
Kaan nasil insallah hersey yolundadirInsallah hic bir seye gerek kalmaz. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum baya küçülmüş.
Yolunda hamdolsun. Kaan toparlıyor baya. Akranlarina gore geri sadece dönüyor ama hamdolsun hic sikayetimiz yok. Yarin kalp kontrolumuz var. Insallah hayirli haberler alırızKaan nasil insallah hersey yolundadir
Sevindim inşallah güzel haberler almışsınızdır.Yolunda hamdolsun. Kaan toparlıyor baya. Akranlarina gore geri sadece dönüyor ama hamdolsun hic sikayetimiz yok. Yarin kalp kontrolumuz var. Insallah hayirli haberler alırız
EVEt CNm kontrol nasıl geçtiYolunda hamdolsun. Kaan toparlıyor baya. Akranlarina gore geri sadece dönüyor ama hamdolsun hic sikayetimiz yok. Yarin kalp kontrolumuz var. Insallah hayirli haberler alırız
Maşallah kaana bayada büyümüştür yavrum daha hamileydim ona dua ederkenBizim icin ilerleme olmamasi iyi haber. Aynı durumu takip edecekler. Ilerde kalp kapagi ile ilgili ameliyat var ama aksilik olmazsa ilerde diyorlar insallah. 2 ay sonra tekrar kontrol
Ya evet hatirliyorum. Hamilelerin duasu kabul olurmus cok dua edenimiz oldu. Sizinki de kocaman olmuştur. Saglikla büyüsün insallah hepsi cok saolunMaşallah kaana bayada büyümüştür yavrum daha hamileydim ona dua ederken
Ah kuzum benim Allah yardımcısı olsun inşallahKızlar Kaan'ın damarın biri yıkalıymış sabah anjio için hastaneye yatışı yapılacaktı dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Allah yardımcısi olsun bunuda atlatır KaanKızlar Kaan anjiyodan çıkmış ama maalesef damar açılamamış.konsey toplanacakmış orda karar verilecekmiş ameliyat olup olmayacağına.konsey pazartesi günleri toplanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?