Çok şükür bugünlere, çok şükürKaan iyi allaha sukurler olsun. Bugun 4 bölüme randevumuz vardi. Allaha sukur kotu bisey duymadik ayni durumlar. Kalbi icin ne kadar gec olursa o kadar iyi dediler. Gittigi yere kadar bekliyecez bakalim. Rabbim neylerse guzel eyler. Saolun durmadan sorup yaziyorsunuz allah razi olsun. Dualarinizda olmak insana huzur veriyor. Kandiliniz mubarek olsun.
Allah razı olsun. Okuduğunuzu yazın lütfen. Arkadaşlarınızı da etiketlerseniz çok seviniriz.Bende varım
Tamam bu aksam insaallah okuyacağım. Yazdığınız duaların hepsinden okuyacağımAllah razı olsun. Okuduğunuzu yazın lütfen. Arkadaşlarınızı da etiketlerseniz çok seviniriz.
Canım 7 Ayetel kursi okudum
Yeni uyandığım icin az oldu, gün içinde inşallah daha çok okuyup size bildircem.Allahim acil şifalar versin,annesine babasına bagıslasin Kaan'ı.
evTik canım ben hepsinden birer tane okudum şimdilik inşallah eklemek nasip olur. İş yerinde fırsat buldukça okur sana bildiririm. Kaan'ımıza şifa olsun inşallah passionete kuzum Allah yardımcınız olsun..
bir adet inşirah okudum Rabbim kabul etsin inşallah
İnşirah,Ayet-el Kürsi. Allah kabul etsin herkesin duasını,acil şifalar ailesine ve bebeğe güç kuvvet versin Rabbim..
evTik passionete nin oglu kaan icin 10 Ayetel kursi 500 Ya Safi okudum. Allah sifa elini uzatsin sifa ve sabir versin ya rabbim
300 ya şafi okudum canım
100 ya safi 7 ayetel kursi diğerlerinden 1er tane
200 ya şafi 200 ya latif okudum canım
33 İnşirah
33 Ayetel Kürsi
33 Salat-ı Mecule
1.000 Ya Şafi okudum.Rabbim hayırlı şifalar versin inşallahevTik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?