- 28 Mayıs 2016
- 1.101
- 451
- 123
- Konu Sahibi mert-safir
Ben aradım randevuyu 15 gün sonrasına verdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenimi aradın?Ben aradım randevuyu 15 gün sonrasına verdiler
daha sonra sekreter aradı randevu için ama ben randevu almadım doktorun soyledigi ilaçları kullanmaya başladı esim hamile kaldim ama kalp atışı durduTa
Tahlil maili attim canimda 23 haziranda incelenip donus yapilcakmis. Benim derdim randevu almak zaten cok sira varmis
onlarida aradim canim sagolCanm 0850 li bi numarasını buldum ben kaan hocanın müsteri temsilcisi bağlanıo numaranızı alıo kaan hocanın sekreteri kıymet hanım aynı gün aradı beni ama inan tekrar baktım o noyu bulamadım 0850 li bide ona bak netten
Ben muayeneye gittigimizde bizzat sahit oldum. Ayni anda 3 telefonla konusuyor kadin iki kulaginda da farkli telefonlara ait kulakliklar var ve bir de hatli telefon var birini bekletip digerine cevap veriyor.o telefon surekli caldi. Gercekten ondan sonra anladim ben.Bence telefonun bağlantisini kesiyolar bazen cunku bi muayene teli 20 dk surekli mesgul calmazki
Aslinda kaan hoca bi ekip ile üroloji merkezi acmali. Yoksa boyle cok zor calisanada yazik kendisinede.Ben muayeneye gittigimizde bizzat sahit oldum. Ayni anda 3 telefonla konusuyor kadin iki kulaginda da farkli telefonlara ait kulakliklar var ve bir de hatli telefon var birini bekletip digerine cevap veriyor.o telefon surekli caldi. Gercekten ondan sonra anladim ben.
Haftaici arayayim yine tesekkur ederimBen muayeneye gittigimizde bizzat sahit oldum. Ayni anda 3 telefonla konusuyor kadin iki kulaginda da farkli telefonlara ait kulakliklar var ve bir de hatli telefon var birini bekletip digerine cevap veriyor.o telefon surekli caldi. Gercekten ondan sonra anladim ben.
İltahap etkiler canim. Romatizma kanda pihtilasmada yapar ve kadinda düşük sebebi olusturabiliyo. Erkektede kan akisini azaltiyodur bide iltahapliymis bence bi ramotolojiye gitsin tedavi olsun. Bu durumu kaan hocayada bildir. Ayrica sperm tahlilinde lökosit çiktimi. Ciktiysa spermde iltihap var demektir. Tedavisi uygun antibiyotikle yada igneyle yapiliyo.. ürologunuzla görüşün bu durumu biKızlar kafama takıldı eşim ortaokulda iken iltahaplı romatizma geçirmiş iğne olmus bi süre suan da da kışın dizleri ağrıo acaba sperm sayısı vücudunda iltahap varda ondan mı düşük fikri olan varmı
Her sahada 8-10 tane lokosit göründü yazıo dün kaan hocanın videosunu izledim netten orda enfeksiyon sayı düşüşüne sebep olur diyodu bunu ilk gittiğimizde söylücem bide kanda iltahap hangi kan tahlilinde cıkar gitmeden onu yaptırsamİltahap etkiler canim. Romatizma kanda pihtilasmada yapar ve kadinda düşük sebebi olusturabiliyo. Erkektede kan akisini azaltiyodur bide iltahapliymis bence bi ramotolojiye gitsin tedavi olsun. Bu durumu kaan hocayada bildir. Ayrica sperm tahlilinde lökosit çiktimi. Ciktiysa spermde iltihap var demektir. Tedavisi uygun antibiyotikle yada igneyle yapiliyo.. ürologunuzla görüşün bu durumu bi
Her sahada 8-10 tane lokosit göründü yazıo dün kaan hocanın videosunu izledim netten orda enfeksiyon sayı düşüşüne sebep olur diyodu bunu ilk gittiğimizde söylücem bide kanda iltahap hangi kan tahlilinde cıkar gitmeden onu yaptırsam
Lökosit enfeksiyon demek iltihapliymis yani. Antibiyotik veriyolar ona ürolog verir. Kanda iltihap crp testi ile anlasiliyor. Gidip kan verip ögrenirsjniz. Ayrica Romatizma teşhisi ‘nde hemogram (kan sayımı), sedimantasyon oranı (sedim, eritrosit sedimentasyon hızı), Romatoid faktör (RF), ANA (antinükleer antikor), idrar tahlili, doku biyopsileri, aspirasyonlar ve röntgenler kullanıliyomuş. Gecmis olsunHer sahada 8-10 tane lokosit göründü yazıo dün kaan hocanın videosunu izledim netten orda enfeksiyon sayı düşüşüne sebep olur diyodu bunu ilk gittiğimizde söylücem bide kanda iltahap hangi kan tahlilinde cıkar gitmeden onu yaptırsam
Cok tkş ederim bulunduğum ilcede dr yok ama tahlil yatırabilioruz yaptırıyım da onuda götüreyim hocaya saol canmLökosit enfeksiyon demek iltihapliymis yani. Antibiyotik veriyolar ona ürolog verir. Kanda iltihap crp testi ile anlasiliyor. Gidip kan verip ögrenirsjniz. Ayrica Romatizma teşhisi ‘nde hemogram (kan sayımı), sedimantasyon oranı (sedim, eritrosit sedimentasyon hızı), Romatoid faktör (RF), ANA (antinükleer antikor), idrar tahlili, doku biyopsileri, aspirasyonlar ve röntgenler kullanıliyomuş. Gecmis olsun
Aonuc alanlar var canim. O yuzden bi umut bekliyoruz. Ama kesin olacak diye bir sey yokkızlar hocanın sekreteri aradı çıkış varsa sayı sorun değil dna hasar tespiti yapılır uygun tedavi ile düzeltilir ve doğal yolla gebelik olur falan diyo. boşuna paranızı tüp bebeğe vermeyin tutmaz bu halde dedi. çöpe atıyonuz parayı dedi. sperm ve hareketliliği çok düşük olup başarı elde eden oldumu yani doğal yolla gebelik olan varmı
anladım canım. ya zaten şu spermleri düzeltmek için tıp dünyası pekte bişey yapmıyor. direk tüp bebek ya bi iyice araştırın bakın. normal üroloğa gidiyosun adam bi sperm testi yapıyo veriyo hemen klomen e vitamini bi bunu öğrenmişler. sinir oluyorum. düzelmezse başka araştırma yok hemen tüp bebek. şu ülkedeki tüp bebek tedavisinin yarısı boş yere yapılıyo. sperm sorunluysa tutmaz zaten tutsada düşer zaten ama yok allahım yok illa tüp bebek hemen. erkek kısırlığı yüzünden tüp bebek tedavisine sapasağlam başlayıp 2 tüpüde alınan kadınları okudum burda. yazık değilmi o kadına. olan kadınlara oluyo. ayrıca erkeklerde de hep bi tedaviden kaçış var o daha da deli ediyor insanı. çevre zaten her haltı kadından bilir kadına yüklenir. tedaviye gittinmi diye direk kadına soruluyo. hiç daha bi erkeğede çocuğunuz niye olmuyo tedaviye git diyeni duymadım. bizim çok bilmiş şor ağızlı kadınlarımız yine bize yükleniyor sadece. buda beni deli ediyor. bazen boğasım geliyor sorduklarında. avazım çıktığınca bağırasım geliyor.Aonuc alanlar var canim. O yuzden bi umut bekliyoruz. Ama kesin olacak diye bir sey yok
Bende randevu alırken sperm sayısını söledim düzelir önemli olan sperm olması bekle stres yapma dedi yani sana sölediklerinin aynısınıkızlar hocanın sekreteri aradı çıkış varsa sayı sorun değil dna hasar tespiti yapılır uygun tedavi ile düzeltilir ve doğal yolla gebelik olur falan diyo. boşuna paranızı tüp bebeğe vermeyin tutmaz bu halde dedi. çöpe atıyonuz parayı dedi. sperm ve hareketliliği çok düşük olup başarı elde eden oldumu yani doğal yolla gebelik olan varmı
Al benden o kadar sorun varsa kadından vardır düşüncesi seni beni mi var sorun bizim sorunumuz bende cıksa eşim karımdamı demek zorunda milllet manyak ya tüm dertleri biziz bi açık bulsunlar yeter onlaraanladım canım. ya zaten şu spermleri düzeltmek için tıp dünyası pekte bişey yapmıyor. direk tüp bebek ya bi iyice araştırın bakın. normal üroloğa gidiyosun adam bi sperm testi yapıyo veriyo hemen klomen e vitamini bi bunu öğrenmişler. sinir oluyorum. düzelmezse başka araştırma yok hemen tüp bebek. şu ülkedeki tüp bebek tedavisinin yarısı boş yere yapılıyo. sperm sorunluysa tutmaz zaten tutsada düşer zaten ama yok allahım yok illa tüp bebek hemen. erkek kısırlığı yüzünden tüp bebek tedavisine sapasağlam başlayıp 2 tüpüde alınan kadınları okudum burda. yazık değilmi o kadına. olan kadınlara oluyo. ayrıca erkeklerde de hep bi tedaviden kaçış var o daha da deli ediyor insanı. çevre zaten her haltı kadından bilir kadına yüklenir. tedaviye gittinmi diye direk kadına soruluyo. hiç daha bi erkeğede çocuğunuz niye olmuyo tedaviye git diyeni duymadım. bizim çok bilmiş şor ağızlı kadınlarımız yine bize yükleniyor sadece. buda beni deli ediyor. bazen boğasım geliyor sorduklarında. avazım çıktığınca bağırasım geliyor.
Canım benim sen Allah a havale et hepsini oğluna suç bulup seni gaza getirmek istemiodur kaynanan ama bunu oğluda iyi biliyor... dna hasar çok önemliymiş bu da yanlış beslenme hep ne bulurlarsa yiyo erkek milleti sağlıksız.bak biz emodex e başladık o ilaç degil vitamin ya zararı olmaz die düşündüm zaten kaan hocada onu veriyor okudugum kadarı ile sizde vakit kaybetmeden başlasanız 3 ay sonra yanıt verio vitaminler üzme kendini hepimiz aynıyızarkadaşlar bende katılıyorum seyir defterinin dediklerine bugüne kadar hep kendimde buldum sorunu kendime çok yüklendim çoğu doktorda bana buldu nasıl olsa eşimde sperm vardı ona bakmaya gerek yoktu nasılsa tüp bebekte de en kalitelisi seçiliyordu ama neden olmuyor denilince senden denip çıkıldı üçüncü güne çok sağlıklı gelen embriyo dördüncü gün dedi mi bozuluyor anlatıyorum hocam bunda spermin hiç mi etkisi yok hayır diyorlardı ve iki hafta öncesi sperm dna hasarı verdik ve %57 hasarlı çıktı ve şimdi bana denilen eşimden tesa ile alınacak hemen üroloğa yönlendirildik ve bize üç ay ilaç verildi eşim kullanacak sonra tekrar sperm dna hasar testi verilecek anlayacağınız hiç birine hakkımı helal etmiyorum ben burada çok okudum kadının yumurtası üzerinde kalite elde ediliyor ama sorun erkekte ise tedavi uzuyor benim eşim sigara içerdi şimdi bıraktı kaynanama dediğimde herkes sigara içiyor herkesin çocuğuda oluyor demişti şu yok oğlum içme bak çocuğunuz olmaz yok illa kadın kötülenecek illa kadın kötü olacak arkadaşlar çok doluyum bu konuda en son türkiyenin en iyi merkezi deyip bahçeciye gittim oradakiler bile bana dedikleri yumurta spermi iyileştirir diyorum dna hasarı varmış o önemli değil sonra araştırıyorum ve dna sperm hasarı düşünce kendiliğinden birçok gebe kalan var