• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim sen Allah a havale et hepsini oğluna suç bulup seni gaza getirmek istemiodur kaynanan ama bunu oğluda iyi biliyor... dna hasar çok önemliymiş bu da yanlış beslenme hep ne bulurlarsa yiyo erkek milleti sağlıksız.bak biz emodex e başladık o ilaç degil vitamin ya zararı olmaz die düşündüm zaten kaan hocada onu veriyor okudugum kadarı ile sizde vakit kaybetmeden başlasanız 3 ay sonra yanıt verio vitaminler üzme kendini hepimiz aynıyız
canım nac diye balgam söktürücü ve proxeed plus kullanıyor eğer fayda etmezse diğer vitaminlere hormonlara geçilecek

merhaba arkadaşlar. benim eşimde azosperm. 1 tane başarısız micro tese ameliyatımız var. O günden sonra kendimizi yeni yeni toparlıyoruz. Eşime hipospermatogenez tanısı konuldu. Yani sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor. Temmuz ayında kaan hocaya tedaviye başlıcaz. Aranız da bizim gibi olan var mı. Ne olur yardımcı olun.Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

canım nac diye balgam söktürücü ve proxeed plus kullanıyor eğer fayda etmezse diğer vitaminlere hormonlara geçilecek
Balgam sökücü dikkatimi cekti nasıl bi alakası var ki eşimdede sorun var acaba o da etkilermi ki doktoruna sorarsan söylermisin nolur

merhaba arkadaşlar. benim eşimde azosperm. 1 tane başarısız micro tese ameliyatımız var. O günden sonra kendimizi yeni yeni toparlıyoruz. Eşime hipospermatogenez tanısı konuldu. Yani sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor. Temmuz ayında kaan hocaya tedaviye başlıcaz. Aranız da bizim gibi olan var mı. Ne olur yardımcı olun.Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Cok geçmiş olsun cnm kaan hoca bu konuda başarılı diye okudum bizde o yüzden başlıcaz biz azosperm degiliz ama bizimkide tedavisiz olmuyor hatta diğer doktorlar direk tüp dedi aşılama bile olmaz dedi ama biz sansımızı denemek istedik Rabbim doğal yolla nasip etmezse tüp denemesi yaparız die kaan hocanın sayfasında hasta hikayeleri var oku istersen bana iyi geliyor.bu arada randevuyu temmuza nasıl aldınız n zamn aramıstınız?

Cok geçmiş olsun cnm kaan hoca bu konuda başarılı diye okudum bizde o yüzden başlıcaz biz azosperm degiliz ama bizimkide tedavisiz olmuyor hatta diğer doktorlar direk tüp dedi aşılama bile olmaz dedi ama biz sansımızı denemek istedik Rabbim doğal yolla nasip etmezse tüp denemesi yaparız die kaan hocanın sayfasında hasta hikayeleri var oku istersen bana iyi geliyor.bu arada randevuyu temmuza nasıl aldınız n zamn aramıstınız?
Amin canım inşallah inan ki hergün okuyorum hasta sonuçlarını bakıyorum yenileri eklenmiş mi diye. Ama bizim tanıdan pek göremedim. Biz randevuyu nisanda almışdik arkadaşım temmuz olarak verilmiş Di randevu bakalım inşallah hepimiz için iyi olur Allah'ım isteyen herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın inşallah çok zormuş çok

Amin canım inşallah inan ki hergün okuyorum hasta sonuçlarını bakıyorum yenileri eklenmiş mi diye. Ama bizim tanıdan pek göremedim. Biz randevuyu nisanda almışdik arkadaşım temmuz olarak verilmiş Di randevu bakalım inşallah hepimiz için iyi olur Allah'ım isteyen herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın inşallah çok zormuş çok
Amin inşallah sonucu biZede bildir lütfen güzel sonuçlarla dönersiniz inşallah

arkadaşlar bende katılıyorum seyir defterinin dediklerine bugüne kadar hep kendimde buldum sorunu kendime çok yüklendim çoğu doktorda bana buldu nasıl olsa eşimde sperm vardı ona bakmaya gerek yoktu nasılsa tüp bebekte de en kalitelisi seçiliyordu ama neden olmuyor denilince senden denip çıkıldı üçüncü güne çok sağlıklı gelen embriyo dördüncü gün dedi mi bozuluyor anlatıyorum hocam bunda spermin hiç mi etkisi yok hayır diyorlardı ve iki hafta öncesi sperm dna hasarı verdik ve %57 hasarlı çıktı ve şimdi bana denilen eşimden tesa ile alınacak hemen üroloğa yönlendirildik ve bize üç ay ilaç verildi eşim kullanacak sonra tekrar sperm dna hasar testi verilecek anlayacağınız hiç birine hakkımı helal etmiyorum ben burada çok okudum kadının yumurtası üzerinde kalite elde ediliyor ama sorun erkekte ise tedavi uzuyor benim eşim sigara içerdi şimdi bıraktı kaynanama dediğimde herkes sigara içiyor herkesin çocuğuda oluyor demişti şu yok oğlum içme bak çocuğunuz olmaz yok illa kadın kötülenecek illa kadın kötü olacak arkadaşlar çok doluyum bu konuda en son türkiyenin en iyi merkezi deyip bahçeciye gittim oradakiler bile bana dedikleri yumurta spermi iyileştirir diyorum dna hasarı varmış o önemli değil sonra araştırıyorum ve dna sperm hasarı düşünce kendiliğinden birçok gebe kalan var
Sigara ve alkol yasak canim bizim urologda yasakladi ilaclarla beraber sifirlardlan 2milyona cikmisti. Kaynanana soyle her sigara icen kanserde olmuyo. Ama bir numarali kanser sebebi. bünyeye gore degisiyo. Demekki oglunu etkiliyor zaten hasarda varmis daha kotu hale getirir sigara. Benim esimin arkadsdlarida hem sigara hem alkol alirlar surekli ama cocuk var. Demekki onlarin vucut etkilenmiyo. Yani simdi bizdemi onlar gibi yapalim. Kaynanana herseyi anlatmayin bide. Tedavinize bakin esin gaza gelip tedaviyi kesmesin yaş cok onemli bi an once tedavi olsun. Bunun ayibi yok dusunsunki kalbi problemli kendi halinemi birakcak yani. Millete laf vermeyin sinir hastasi ederler.

Tüp bebek uzmanlarinin laflarida hikaye onlarin isi gucu paketteki işlemleri yapmak. Onlara kalirsa tek sperm yeter. İci önemli degil. Kadina yüklerler herseyi. Problem kadindir onlara gore. Tutmazsada suclu bizim rahim dusuk olsada bizim rahim. Spermi arastiran yok. Hepsi ayni allah bize yardim etsin . Siz butun testleri kendiniz arastirtip yapin canim.
Normal dpktorlara gidin tedavi icin canim. Rahatsizliginizi duzeltip oyle gidin tüp bebege. İnşallah gerek kalmaz da hamile kalirsin normal olarak.

Hanımlar merhaba. Sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Kaan beyle tedavideyiz bir süredir. Simdi bizden Semen Haploidi Paneli testi istedi. Bu test icin de önce Genart diye bir yerin adini söyledi yaptirmamiz icin. Biz bir süre yaptıramayinca ben yeniden mesaj attım test icin. Bu sefer de mikrogen diye bir yerin adini verdi. Kafam karıştı. İkisi de ayni yer değil galiba. Bir orası bir burası deyince şaşırdım. Bu testi yaptıran ya da bu laboratuarları bilen var mi?

Hanımlar merhaba. Sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Kaan beyle tedavideyiz bir süredir. Simdi bizden Semen Haploidi Paneli testi istedi. Bu test icin de önce Genart diye bir yerin adini söyledi yaptirmamiz icin. Biz bir süre yaptıramayinca ben yeniden mesaj attım test icin. Bu sefer de mikrogen diye bir yerin adini verdi. Kafam karıştı. İkisi de ayni yer değil galiba. Bir orası bir burası deyince şaşırdım. Bu testi yaptıran ya da bu laboratuarları bilen var mi?
Cnm biz dna hasar panelini yaptırdık istanbulda mikrogen lab da örnek verdik ankaradaki subeye örneği gönderdiler. Genelde bu iki lab ile calısıyor.

Cnm biz dna hasar panelini yaptırdık istanbulda mikrogen lab da örnek verdik ankaradaki subeye örneği gönderdiler. Genelde bu iki lab ile calısıyor.

Biz Denizli'de yasıyoruz. Burdan Ankara'ya gidip yaptıracağız sanırım. Aslında yollanıyormuş da örnek ama nasıl olur bilemiyorum. O zaman mikrogen ile iletişime geçelim biz. Çok teşekkürler.

Biz Denizli'de yasıyoruz. Burdan Ankara'ya gidip yaptıracağız sanırım. Aslında yollanıyormuş da örnek ama nasıl olur bilemiyorum. O zaman mikrogen ile iletişime geçelim biz. Çok teşekkürler.
Genart mikrogen laboratuvarin tam adi zaten. Ikisinde de ayni seyi kstetmis yani

Canım benim sen Allah a havale et hepsini oğluna suç bulup seni gaza getirmek istemiodur kaynanan ama bunu oğluda iyi biliyor... dna hasar çok önemliymiş bu da yanlış beslenme hep ne bulurlarsa yiyo erkek milleti sağlıksız.bak biz emodex e başladık o ilaç degil vitamin ya zararı olmaz die düşündüm zaten kaan hocada onu veriyor okudugum kadarı ile sizde vakit kaybetmeden başlasanız 3 ay sonra yanıt verio vitaminler üzme kendini hepimiz aynıyız
canim emodexi hic bi dr.a gozukmeden mi kullaniyor esin?

canim emodexi hic bi dr.a gozukmeden mi kullaniyor esin?
Evt cnm ben kaan hocaya gitmeden 2 şişe kullandırmıstım kaan hoca devam edin demişti 3.şişemiz bitti kaan hocadan cvp bekliyoruz suan eski dr neofortil vermişti sonuc alamadık sonra emodexi sormustum ona başla demişti demese bile ben başlıcaktım sonucta vitamin için rahat olsun bi sakıncası olmaz

Back