- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi mert-safir
kaan bey mi klomeni verdi? AnlamadimHayır cnm tahlil sonuclarımıza göre klomen verdi hormon ilacı onu dr sonuca göre veriyor ona başlama
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaan bey mi klomeni verdi? AnlamadimHayır cnm tahlil sonuclarımıza göre klomen verdi hormon ilacı onu dr sonuca göre veriyor ona başlama
Evt kaan hoca klomen ve emodex verdi emodexe önceden başlamıstıkkaan bey mi klomeni verdi? Anlamadimyani su anda esinin kullandigi ilaclar hangileri?
bende emodexe baslasin istiyorum sonucta vitamin bi sorun olmaz herhalde. Sizin sorununuz neydi canim? Benim esimde sayi problemi morfoloji ve hareketsizlik var. Emodex az da olsa fayda gosterir herhaldeEvt kaan hoca klomen ve emodex verdi emodexe önceden başlamıstık
Bizde temel sorun sayı canm sonra dna hasar oldugunu da öğrendik klomenle bu degerler iyice azalıyor ama dna hasar düzeliyor suan degerler ne durumda bilmiyorum zaten sayı azlıgından morfolojimize bile bakılmadı yani berbat durumdayız sizde sayı kaç ml debende emodexe baslasin istiyorum sonucta vitamin bi sorun olmaz herhalde. Sizin sorununuz neydi canim? Benim esimde sayi problemi morfoloji ve hareketsizlik var. Emodex az da olsa fayda gosterir herhalde
Siz kaan hocadan randevu aldınız mı randevuya kadar emodexe başla zaman kaybetme bişe olmaz vitaminBizde temel sorun sayı canm sonra dna hasar oldugunu da öğrendik klomenle bu degerler iyice azalıyor ama dna hasar düzeliyor suan degerler ne durumda bilmiyorum zaten sayı azlıgından morfolojimize bile bakılmadı yani berbat durumdayız sizde sayı kaç ml de
yikanmis 1.6 ml ayrica morfoloji ve ileri hareketlilik 0Bizde temel sorun sayı canm sonra dna hasar oldugunu da öğrendik klomenle bu degerler iyice azalıyor ama dna hasar düzeliyor suan degerler ne durumda bilmiyorum zaten sayı azlıgından morfolojimize bile bakılmadı yani berbat durumdayız sizde sayı kaç ml de
Cnm tüp bebeği eşin tedavi görmeden yaptırma morfoloji sıkıntı oluyomus aman maddi sıkıntıyı gectim manevi yıpranırsın ben öyle yapcam doğal olmazsa ki inşallah olur hepimizinyikanmis 1.6 ml ayrica morfoloji ve ileri hareketlilik 0
450 tl ilk seferde ödüyorsun sonra maille tedaviye devam edio kolay kolay bi daha cagırmıohanımlar meraba benim eşimde de sperm hareket sorunu var kaan beyin ücreti ne kadar asılama yaptrdık olmadı artık once esımı ıyıletrmemız lazım bılen varsa yardımcı olurmsunz
Kısmen öyle eger tekrar cagırmaya uygun görürse tabi o zmn tekrar verio ama o da cok nadir die biliyorumanladım tesekkur ederım. sadece bı kereye mahsus mu bu ücret..
Saat 4-5 sonra arayinKaan Aydosa ulasabilen var mi bugun surekli ariyorum acmiyolar ya
Benim 2. Cocuk olmuyor ilki hemen olmustu boyle sorunlardan haberim bile yoktuActilar sonunda cok sukur randevu aldim ama kasima. Olsun bunada sukur
Sizin bebeginiz dogmus sanirim Allah bagislasin.Allah bizlere de tattirsin insallah.
Kaan hocaya gittiniz mi?
Dogal kurler debediniz mi?Master
Bence zamanı bosa geçirme emıdexe başla gidene kadar 1.şişe biter cnmBenim 2. Cocuk olmuyor ilki hemen olmustu boyle sorunlardan haberim bile yoktu
2. İcin ugrasiyorum ekime randevu aldim ben kaan beyden henüz bisey yapmadim bekliyorum
Buradaki dr neofortil vermisti onu kullaniyor kaan bey de mail de promotil kullan demis ama ayni icerikli ilaclar o yuzden degistirmedikBence zamanı bosa geçirme emıdexe başla gidene kadar 1.şişe biter cnm
Elindeki neofortil bitince emodex yads promotile gec bence biz 2.kutu kullandık neofortilden memnun kalmadık cnmBuradaki dr neofortil vermisti onu kullaniyor kaan bey de mail de promotil kullan demis ama ayni icerikli ilaclar o yuzden degistirmedik