• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim hic sperm yok canim sifir :KK43: tesede aldı yuvarlak hucre cikmis simdi onu labaratvrda olgunlastirip isimize yarayip yaramaycgni yani tedavinin devam edip etmeyecegini soyleyecek haploid sonucu hala cikmadi cikacak kaan hocaya gondericez sonucu oda 2 hafta sonrasi cevaplarsa dahada bekliyecegiz bn 12 13 gun once mesaj attim ayin 7sinde cevaplayacagim diye mail geldi insallah ikisine bir bakar artik sabredemiyorum :KK43:((((
canım peki sperm fish testi nasıl yapılıyo birde lim15 diye bişey var bundanda bi bilgin var mı

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

Arkadaşlar merhaba
Azosperm hastaları için bir seminer düzenlenecek aşağıdaki hocalara davet gidecek hocalar konuşma yapacaklar tedaviler hakkında bilgi verecek ,sorularımızı iletmemiz mümkün olacak,kök hücre çalışmasını yapan hoca da orada olacak .sunumlara yer verilecek 19 martta istanbulda yer henüz belli değil
Bilgilerinize
1. Prof Dr. Seda Vatansever
2. Prof Dr. Volkan Baltacı
3. Prof Dr. Kaan Aydos
4. Prof Dr. Ümit Özekici
5. Jinekolog Dr Sare Davutoğlu
6. Embriyolog Ferhat Cengiz
7: Embriyolog Tolga Yıldız
8: Celalettin Peru

Kızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım
Merhaba kaan aydosun tedavisinden sonra dogal yolla hamile kalabildiniz mi acaba?

Merhaba kaan aydosun tedavisinden sonra dogal yolla hamile kalabildiniz mi acaba?
tedavımız 1yıl surdu ve kaan hoca esımın tedavısını sonlandırdı dna hasarı tespıt edılemedı hasar hala yuksek olabılır dedı bızde bu defterı kapattık umarım sızler sonuc alırsınız kızlar kaan hoca mukemmel bır dr.bızı kandırmadı oyalamadı para makınası olarak gormedık cok durust ve cok bsarılı bır dr. ama ne yazıkkı esım tedavıye cevap vermedı zaten esımın abısınıde tedavı edıyor oda cevap vermıyor tedavıye onunkınıde yakında sonlandırır bızımkı genetık aıleden gelen bunyeden kaynaklı bır durum umarım senın doqal qebelık olur

tedavımız 1yıl surdu ve kaan hoca esımın tedavısını sonlandırdı dna hasarı tespıt edılemedı hasar hala yuksek olabılır dedı bızde bu defterı kapattık umarım sızler sonuc alırsınız kızlar kaan hoca mukemmel bır dr.bızı kandırmadı oyalamadı para makınası olarak gormedık cok durust ve cok bsarılı bır dr. ama ne yazıkkı esım tedavıye cevap vermedı zaten esımın abısınıde tedavı edıyor oda cevap vermıyor tedavıye onunkınıde yakında sonlandırır bızımkı genetık aıleden gelen bunyeden kaynaklı bır durum umarım senın doqal qebelık olur
Bizimkisi de aileden gelen bir durum.yani esimin babasinda amcalarinda ve kuzenlerinde var. ama kuzeni tedaviye cevap verdi 4.ayda esi hamile kaldi.umarim her sey yolunda gider. O zaman siz tup mu deneyeceksiniz artik?

Kızlar bizimde 4 yıl çocugumuz olmuyor bu ay gittik kaan aydos a harika bir doktor bizden dna hasar testi istedi sonuçları bekliyoruZ

Kızlar merhaba, uzun zamandır bu sayfaları takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey yazmak kısmet olmamıştı. Şimdi bizim durumumuzda olanlara umut olması için yazıyorum. İnşallah Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder.

2 senelik evliyken çocuk sahibi olmak istedik. 4 ay denedikten sonra eşim muayene oldu. Geçen sene Mayıs ayında sol tarafta grade 2 varikosel teşhisi konuldu. Spermiyogramda sperm sayısı 2milyondu, hız parametreleri sınırlarda idi ve sperm sayısı yetersizliğinden Kruger morfoloji ölçümü yapılamıyordu. Doktorumuz (Medicana Ankara- Bedrettin Seçkin) varikoselin ortadan kalkmasının önemli olduğunu, nihayetinde tüp bebek yapacak olsak bile varikosel ortadan kalkınca sperm kalitesi artacağı için şansımızın yükseleceğini söyledi. Ameliyattan 6 aydan sonra sperm parametrelerinde iyileşme olacağını söyledi. Eşim Haziran ayında mikrocerrahi ile varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra ilk kontrolümüz vardı. Spermiyogram daha geriye gitmişti. Sperm sayımız 1 milyondu. Doktorumuz 6 ayı beklememiz gerektiğini söyledi. Ben de bu arada Kaan aydos'tan randevu aldım. Randevu da üç ay sonra olduğu için 6 ayımızın dolduğu zamana denk geliyordu. Bu 6 ay içinde herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadık. Bedrettin hoca bizim isteğimiz üzerine OmepaQ10 isimli antioksidan ı önermişti, aldık ama eşim bir aylık kutusu bile bitirmedi.

Ocak ayında Kaan hocaya muayeneye gitmeden önce eşim tekrar spermiyogram verdi. Sperm sayısı 7 milyona çıkmıştı. Kaan hocaya muayeneye gittik. Bizden sperm DNA hasar paneli istedi. İstediği tahlillerin hepsinin sonuçları olumluydu. Sperm sayısı 14 milyon, DNA hasarı 12 seviyelerinde. Kaan hoca normal yolla 6 ay daha denememizi söyledi. Ve eşime sabah akşam kullanması için Emodex verdi. 2 ay kullanıp Nisan ayında yeniden spermiyogram yaptırıp gönderecektik. Aslında sonuçların bu kadar olumlu çıkması beni daha çok tedirgin etmişti, demekki arkada görünmeyen sebepler var diye düşünmeye başladım. Bu arada yine bu forumlardan Ankara'da tüp bebek için merkez tavsiyelerini hatmettim.

Eşim Emodex'e başladıktan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta kesemizi gördük. Nasip olursa haftaya kalp atışlarımızı dinlemeye gideceğiz.

Umarım Allah herkese gönlündekini verir. İyi akşamlar.

kızlar herkese geçmiş olsun bu doktordan bi türlü randevu alamıyorum. her yerden denedim şansımı dönüş yapılmıyor. daha ne yapsam bilemedim. siz nasıl ulaştınız ankarada değilimki gideyim.

Kızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım
Sonucunuzu ve başlangıç degerlerinizi merak ettim sayı hasar morfoloji hız nasıldı bizde eylülde ilk kez gidiceZ bizdede sonunlar bunlar ne dicek die merak ettim ondan degerleriniZi sordum

fatoceren8888 fatoceren8888 Bir melek gelsin Bir melek gelsin Randevu icin verilen telefonu acmiyolar. Doktorlartakvimi ve doktorlar sitesindende randevu talep ettim sekretere iletildi dönüs yapilir size denildi. Kimse aramadi geri. Başkada bi çare bulamadim
Canm 0850 li bi numarasını buldum ben kaan hocanın müsteri temsilcisi bağlanıo numaranızı alıo kaan hocanın sekreteri kıymet hanım aynı gün aradı beni ama inan tekrar baktım o noyu bulamadım 0850 li bide ona bak netten

fatoceren8888 fatoceren8888 Bir melek gelsin Bir melek gelsin Randevu icin verilen telefonu acmiyolar. Doktorlartakvimi ve doktorlar sitesindende randevu talep ettim sekretere iletildi dönüs yapilir size denildi. Kimse aramadi geri. Başkada bi çare bulamadim
Ben en son aradigimda 145.aramamda dusmustu. Ulasmak cok zor yilmadan gerekirse saatlerce aramaniz lazim. Cok yogunlar

Back