- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
- Konu Sahibi mert-safir
-
canım peki sperm fish testi nasıl yapılıyo birde lim15 diye bişey var bundanda bi bilgin var mıBizim hic sperm yok canim sifirtesede aldı yuvarlak hucre cikmis simdi onu labaratvrda olgunlastirip isimize yarayip yaramaycgni yani tedavinin devam edip etmeyecegini soyleyecek haploid sonucu hala cikmadi cikacak kaan hocaya gondericez sonucu oda 2 hafta sonrasi cevaplarsa dahada bekliyecegiz bn 12 13 gun once mesaj attim ayin 7sinde cevaplayacagim diye mail geldi insallah ikisine bir bakar artik sabredemiyorum ((((
Merhaba kaan aydosun tedavisinden sonra dogal yolla hamile kalabildiniz mi acaba?Kızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım
tedavımız 1yıl surdu ve kaan hoca esımın tedavısını sonlandırdı dna hasarı tespıt edılemedı hasar hala yuksek olabılır dedı bızde bu defterı kapattık umarım sızler sonuc alırsınız kızlar kaan hoca mukemmel bır dr.bızı kandırmadı oyalamadı para makınası olarak gormedık cok durust ve cok bsarılı bır dr. ama ne yazıkkı esım tedavıye cevap vermedı zaten esımın abısınıde tedavı edıyor oda cevap vermıyor tedavıye onunkınıde yakında sonlandırır bızımkı genetık aıleden gelen bunyeden kaynaklı bır durum umarım senın doqal qebelık olurMerhaba kaan aydosun tedavisinden sonra dogal yolla hamile kalabildiniz mi acaba?
Bizimkisi de aileden gelen bir durum.yani esimin babasinda amcalarinda ve kuzenlerinde var. ama kuzeni tedaviye cevap verdi 4.ayda esi hamile kaldi.umarim her sey yolunda gider. O zaman siz tup mu deneyeceksiniz artik?tedavımız 1yıl surdu ve kaan hoca esımın tedavısını sonlandırdı dna hasarı tespıt edılemedı hasar hala yuksek olabılır dedı bızde bu defterı kapattık umarım sızler sonuc alırsınız kızlar kaan hoca mukemmel bır dr.bızı kandırmadı oyalamadı para makınası olarak gormedık cok durust ve cok bsarılı bır dr. ama ne yazıkkı esım tedavıye cevap vermedı zaten esımın abısınıde tedavı edıyor oda cevap vermıyor tedavıye onunkınıde yakında sonlandırır bızımkı genetık aıleden gelen bunyeden kaynaklı bır durum umarım senın doqal qebelık olur
Telefonu mu acmiyorlar?kızlar herkese geçmiş olsun bu doktordan bi türlü randevu alamıyorum. her yerden denedim şansımı dönüş yapılmıyor. daha ne yapsam bilemedim. siz nasıl ulaştınız ankarada değilimki gideyim.
Sonucunuzu ve başlangıç degerlerinizi merak ettim sayı hasar morfoloji hız nasıldı bizde eylülde ilk kez gidiceZ bizdede sonunlar bunlar ne dicek die merak ettim ondan degerleriniZi sordumKızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım
Eylüle aldım bende mayıs ayında ulaştım beklemekten başka cagremiz yok sanırımkızlar herkese geçmiş olsun bu doktordan bi türlü randevu alamıyorum. her yerden denedim şansımı dönüş yapılmıyor. daha ne yapsam bilemedim. siz nasıl ulaştınız ankarada değilimki gideyim.
Tahlil maili attim canimda 23 haziranda incelenip donus yapilcakmis. Benim derdim randevu almak zaten cok sira varmisBen tahlil sonuçlari gönderdim sonra onlar beni aramıştı msndan attim
Canm 0850 li bi numarasını buldum ben kaan hocanın müsteri temsilcisi bağlanıo numaranızı alıo kaan hocanın sekreteri kıymet hanım aynı gün aradı beni ama inan tekrar baktım o noyu bulamadım 0850 li bide ona bak nettenfatoceren8888 Bir melek gelsin Randevu icin verilen telefonu acmiyolar. Doktorlartakvimi ve doktorlar sitesindende randevu talep ettim sekretere iletildi dönüs yapilir size denildi. Kimse aramadi geri. Başkada bi çare bulamadim
Ben en son aradigimda 145.aramamda dusmustu. Ulasmak cok zor yilmadan gerekirse saatlerce aramaniz lazim. Cok yogunlarfatoceren8888 Bir melek gelsin Randevu icin verilen telefonu acmiyolar. Doktorlartakvimi ve doktorlar sitesindende randevu talep ettim sekretere iletildi dönüs yapilir size denildi. Kimse aramadi geri. Başkada bi çare bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?