• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar kaan Aydos tan aralik icin randevu aldik ama tam gun vermediler sonra bildiricez dediler ve hala aramadilar. acaba tarih icin biz mi ariyoruz yoksa kesin ariyorlar mi? araliga az kaldi endiselenmeye basladik biraz. siz nasil yaptiniz?

kizlar kaan Aydos tan aralik icin randevu aldik ama tam gun vermediler sonra bildiricez dediler ve hala aramadilar. acaba tarih icin biz mi ariyoruz yoksa kesin ariyorlar mi? araliga az kaldi endiselenmeye basladik biraz. siz nasil yaptiniz?

canım aynen biz de 'aralık ayının son haftası' şeklinde randevu aldık ve bize de sekreteri tam günü daha sonra arayıp bildiricem dedi. Henüz bir telefon yok. ama sanki aralık başı arar söylerim gibi bir şey demişti. Randevuyu taaa eylülde alınca insan tam hatırlayamıyor tabii cümleleri ama aralık ayında arayıp tam gün vericem dediğini anımsıyorum. o yüzden panik yapma bence, aralık ayına bile 1 ay var daha ve randevumuza neredeyse 2 ay. ben aralıkın ilk haftasına kadar bekleyip eğer dönüş yapmazlarsa aramayı düşünüyorum.

Kizlar merak etmeyin sekreter ariyor sizi ve su gun musaitmisiniz diye soruyor gecen sene bize tam gun vermisti bu sene abim icin randevu aldigimizda haziran ayina verdi ve su tarihte musaitmisiniz diye arada bir hafta once hakkinizda hayirlisini versin Rabbim insallah

canım aynen biz de 'aralık ayının son haftası' şeklinde randevu aldık ve bize de sekreteri tam günü daha sonra arayıp bildiricem dedi. Henüz bir telefon yok. ama sanki aralık başı arar söylerim gibi bir şey demişti. Randevuyu taaa eylülde alınca insan tam hatırlayamıyor tabii cümleleri ama aralık ayında arayıp tam gün vericem dediğini anımsıyorum. o yüzden panik yapma bence, aralık ayına bile 1 ay var daha ve randevumuza neredeyse 2 ay. ben aralıkın ilk haftasına kadar bekleyip eğer dönüş yapmazlarsa aramayı düşünüyorum.
tesekkur edeeim canim. biz de beklemeye karar verdik. hangi gun derse mecbur gidecez de iste insan tam gunu bilse ona gore bekler. hayirlisi olsun hakkimizda.

Kizlar merak etmeyin sekreter ariyor sizi ve su gun musaitmisiniz diye soruyor gecen sene bize tam gun vermisti bu sene abim icin randevu aldigimizda haziran ayina verdi ve su tarihte musaitmisiniz diye arada bir hafta once hakkinizda hayirlisini versin Rabbim insallah

teşekkürler canım, bekleyelim madem.

Merhaba kızlar bizim sonuçlar bugün çıktı %43 da hasarı çıktı sayı çok iyi fakat ileri hız düşüktü. bunun dışında ros ve apoptosis Di sanırım bu testleri de istedi doktor onların sonucunu anlamadim

Sperm DNA hasar testi sonucumuz normal çıktı şimdi tekrar Sperm kültür testi yaptıracağız hayırlısı

canım bizde haber bekliyoruz ne zaman ararlarsa rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin

benimde ekimdeydi biz sizi ararız muhtemelen ocakta olur dedilerdi arayan olmadı sizde sorun neydi aceba

arkadaşlar ankarada genart ve hrs tüp bebek merkezleri hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar biz de eylul ayinda randevu almak icin aramistik ve aralik ayina verebiliyoruz, kesin gun icin arariz demislerdi. ben bu pazartesi dayanamayip aradim ve tam tarihimi aldim. arayacagiz demistiniz ama aramayinca ben arayayim bari dedim. biraz bekletti iste ad soyad falan aldi, herhangi bir aciklama yapmadan tarihi verdi. bence siz de arayin, zaten sabırla sinaniyoruz arkadaslar bari randevu alirken de sabretmek zorunda hissetmeyelim kendimizi.

Arkadaşlar biz de eylul ayinda randevu almak icin aramistik ve aralik ayina verebiliyoruz, kesin gun icin arariz demislerdi. ben bu pazartesi dayanamayip aradim ve tam tarihimi aldim. arayacagiz demistiniz ama aramayinca ben arayayim bari dedim. biraz bekletti iste ad soyad falan aldi, herhangi bir aciklama yapmadan tarihi verdi. bence siz de arayin, zaten sabırla sinaniyoruz arkadaslar bari randevu alirken de sabretmek zorunda hissetmeyelim kendimizi.
Ben aradım eylülde arafığımızı aralıkta arayıp randevu vereceklerini ama hala aramadıkları için aradığımı söyledim.ve onlar da dalga geçer gibi aralığa randrvu vereceklerini değil aralıkta arayıp sonraki tarihe randevu verecklerini söylediklerini söyledi. En erken şubata veriyorlarmış üstelik randevu vermeyip ocağın başında arayacağını söyledi. Gitmekten vazgeçtik.eşimi zor ikna edip bekletmiştim asla 3 ay daha beklemez. Tüp deneyeceğiz tekrar bu ay :(((

Arkadaslar İstanbulda oturuyoruz Tedavi icin Kaan Aydos mu Emre Bakırcıoğlu mu yoksa Bahceci deki Tansel beye mi gorunsek karar veremedik. Yardımcı olacak varmı

Back