Kızsam mı gülsem mi bilemedim?

genetik bi soru bu bence her kadın kocasına bu soruyu sorar yada %90 ı diyim bende aynı soruyu sorduğumda yada beni aldatırmısın dediğimde saçma saçma konuşma yaaaa der kapatır mevzuyu tabi ben üstelerim sonra cevabımı alırım ''mutluyum seviyorum niye aldatayımki'' der :)

Esim alenen soyler yapmadigi icin rahat. Yaparsa da biliyorum ki kaybetme korkusuna sonuna kadar inkar eder. Allahtan korkmayip yaptiktan sonra benden korkmasinin bir anlami olmadigini ona cok rahat sirtimi donecegimi de bilirOnun icin bu kadar keskin konustu. Ama evet cevirme kivirma
Safçalar di mi:)
konularinda beceriksizdir

Çok güzel bir şey söylemiş.İstese zaten becerir ama isteği olmadığı gibi öyle şeyleri kendine yakıştırmaz yapmaz yapamaz anlamına geliyor bu

Her konunun bir gidişatı tabiki vardır.İster durup dururken olsun,ister konudan konu açılsın ama sorulacak soru var sorulmayacak soru var.Bana göre gereksiz.Evliliğimde aldatma diye bir konu olamaz.Aldatırsan .... diye birşey olamaz..Hee yaparsa benimde vereceğim karar bellidir.

Bir de internet üzerinde girilen forumun konuların anlatılması da ne derece doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…