• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızsam mı gülsem mi bilemedim?

Merhaba kızlar,
Az önce tuhaf bir durum yaşadım eşimle. Sohbet ederken garip bir şey söyledi. Kızsam mı gülsem mi bilemedim.
Yorumlarınız nelerdir?
Az evvel eşimle otururken ona bir soru sordum '' beni aldatırsan itiraf eder miydin?''
Eşimin verdiği cevap bombaydı : '' ederdim de , aldatmayı beceremem ki ''. Sonra gülmeye başladı.
Becerse aldatacak anlamına mı geliyor bu yoksa dürüstçe her şeyi anlatacak kadar güvenilir olacağına mı ?
Vallahi çok aklıma takıldı?
Kızayım mı güleyim mi şimdi?
En Büyük KK:KK49::KK62:
genetik bi soru bu bence her kadın kocasına bu soruyu sorar yada %90 ı diyim bende aynı soruyu sorduğumda yada beni aldatırmısın dediğimde saçma saçma konuşma yaaaa der kapatır mevzuyu tabi ben üstelerim sonra cevabımı alırım ''mutluyum seviyorum niye aldatayımki'' der :)

Esim alenen soyler yapmadigi icin rahat. Yaparsa da biliyorum ki kaybetme korkusuna sonuna kadar inkar eder. Allahtan korkmayip yaptiktan sonra benden korkmasinin bir anlami olmadigini ona cok rahat sirtimi donecegimi de bilirOnun icin bu kadar keskin konustu. Ama evet cevirme kivirma
Safçalar di mi:)
konularinda beceriksizdir

Çok güzel bir şey söylemiş.İstese zaten becerir ama isteği olmadığı gibi öyle şeyleri kendine yakıştırmaz yapmaz yapamaz anlamına geliyor bu :KK60:

Soru gereksiz değil aslında. Bunu güvensizlikten sormadım. Eşim kadınlar klübü hakkında sorular soruyordu, ne anlatıyorlar ne yazıyorsunuz, ben de girsem yazabilir miyim falan diye.
Ben de ona kk ye girmeye başladığından beri ilişkimize şükrettiğimizi falan söyledim. Konu forumdan açılınca işte şöyle dertler var bu şu derken ben de sordum. Aslında sohbet akışı içinde mevzu ortaya çıktı.
Dertlerimiz böyle olsun keşke.
Sarıldım öptüm ben de eşimi.
Yani durup dururken hır çıksın diye açmadım konuyu.
Her konunun bir gidişatı tabiki vardır.İster durup dururken olsun,ister konudan konu açılsın ama sorulacak soru var sorulmayacak soru var.Bana göre gereksiz.Evliliğimde aldatma diye bir konu olamaz.Aldatırsan .... diye birşey olamaz..Hee yaparsa benimde vereceğim karar bellidir.

Bir de internet üzerinde girilen forumun konuların anlatılması da ne derece doğru

Back
X