Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrrrr kafam karıştı kas zarı altına koyulan protez daha mı doğal oluyor???
- Konu Sahibi maya3435
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar ben ameliyatımı Barış Çakırda oldum, inanın kullanılan protezin şekli cok doğal, kas altına konmadığı için de protezin şekli tamamen kendini memede gösteriyor. Bende kas dokusu diye birsey yoktu zaten. Bu yüzden Barış Beye giderken cok korkmustum sana bu yontemi uygulayamayız diyecek diye ama Barış bey hiçbir sakıncası olmaz kesinlikle kas zarı altı yapılabilir dedi. Ameliyat sonrası ilk 4 gün aşırı olmamakla birlikte dikiş yerlerinde yanma vardı ama beni pişman edecek kadar bir agrı kesinlikle yaşamadım. Ben kas altı olan birkac arkadasımın iyileşme sürecini de gördüm...cekilen acı baz alındığında iki yöntem arasında daglar kadar fark var bence.Kas zarı altı olanlar ameliyat sonrasını cok rahat geçiriyorlar.Su an cok memnunum hiçbir sıkıntım yok. :lepi:
silikon taktıran arkadaslar göğsünüzü sıktığınızda veya dokunduğunuzda silikonu hissedebiliyo musunuz ben normal göğüs dokusu gibi durmayacağını düşünüyorum göğsünüzün daha büyük olması dışında eski göğsünüzle yeni göğsünüz arasındaki farklar nelerdir bahseder misiniz lütfen bazıları sıkınca acaip sesler geldiğinden bile bahsetmişti
Kızlar ben ameliyatımı Barış Çakırda oldum, inanın kullanılan protezin şekli cok doğal, kas altına konmadığı için de protezin şekli tamamen kendini memede gösteriyor. Bende kas dokusu diye birsey yoktu zaten. Bu yüzden Barış Beye giderken cok korkmustum sana bu yontemi uygulayamayız diyecek diye ama Barış bey hiçbir sakıncası olmaz kesinlikle kas zarı altı yapılabilir dedi. Ameliyat sonrası ilk 4 gün aşırı olmamakla birlikte dikiş yerlerinde yanma vardı ama beni pişman edecek kadar bir agrı kesinlikle yaşamadım. Ben kas altı olan birkac arkadasımın iyileşme sürecini de gördüm...cekilen acı baz alındığında iki yöntem arasında daglar kadar fark var bence.Kas zarı altı olanlar ameliyat sonrasını cok rahat geçiriyorlar.Su an cok memnunum hiçbir sıkıntım yok. :lepi:
ben dee ben dee
benim hiçbir şekilde belli değil. ne dokunduğunda ne baktığında. hem de az değil 320 cc takıldı. 3 aya yaklaştı. tek kanıtı dikiş izleri. o konuda tereddütün olmasın. silikon ameliyatları çok başarılı..silikon taktıran arkadaslar göğsünüzü sıktığınızda veya dokunduğunuzda silikonu hissedebiliyo musunuz ben normal göğüs dokusu gibi durmayacağını düşünüyorum göğsünüzün daha büyük olması dışında eski göğsünüzle yeni göğsünüz arasındaki farklar nelerdir bahseder misiniz lütfen bazıları sıkınca acaip sesler geldiğinden bile bahsetmişti
antalyada oldum canım göğüs altı kesisi ve kas üstü. ilk 2 hafta falan ben hiç dokunmadım hatta ilk 1 hafta bakmadım bile çünkü kendime sinir oldum biraz ağrı çektim şimdi korkutmak gibi olmasın da. 1. hafta sonunda ağrım yok denecek kadar azaldı. 2. hafta sonuna kadar taş gibi sertti. sonra masaja başladım diyorum ya şu an doğal bir göğüsten hiç farkı yok ya. ilk 1 ay alttan protez sınırlarını hissediyordum al burdan başlıyo işte derdim kendi kendime. :)) ama protezin kenarlarını ve çevresini bağ doku kaplıyor zamanla. hem ben öyle isim yapmış bir doktora falan da yaptırmadım. dünyalar kadar para da dökmedim. göğüs büyütme operasyonları çok komplike değil zaten. göğüslerim de bayağ küçüktü yani yarım limon diyeyim...kime oldun ve kas altı mıydı, kas zarı altı mı, kas üstü mü biraz anlatırsan sevinirim
memnunsan mesele yok güle güle kullan canım ben kas altı veya kas zarı altı düşünüyorum gerçi çok da bilgili değilim doktorun da görüşü önemli bu konuda tabi ki ama kas altı falan belli olmama açısından daha garantiymiş gibi geliyo yani silikon kasın altına saklanıyo ya o yüzden elinle bastırınca eline sertlik geliyo mu????
ben kas üstünü biraz göğüs dokusu olanlara yapılıyo diye biliyordm
ben de senin gibi bildiğim için doktora bunu sordum. bana kasın kesileceğini söyledi. doğrusu ben onun ağrısını kaldıramazdım herhalde. bir de göğüs kaafesi içe çökük olanlara yapıldığını söyledi. ben forumda sıfır göğüs dokusu olup kas üstü yaptıranları da biliyorum. ben ilk muayenede bir silikon örneği görebilir miyim dedim. yani silikonun kendisi. içi jel olanlardan. biraz oynadım hatta doktorla konuşurken silikonla:)) o kadar benziyor ki göğüs dokusuna. birebiri diyebilirim kıvam olarak. bence sen doktoruna bırak bu işi. hangisi uygunsa onu yapar eminim.memnunsan mesele yok güle güle kullan canım ben kas altı veya kas zarı altı düşünüyorum gerçi çok da bilgili değilim doktorun da görüşü önemli bu konuda tabi ki ama kas altı falan belli olmama açısından daha garantiymiş gibi geliyo yani silikon kasın altına saklanıyo ya o yüzden elinle bastırınca eline sertlik geliyo mu????
tabi doktor görüşü önemli bu arada silikon örneği istemek benim aklıma gelmeyebilirdi gittiğim zaman ben de isteyeceğim çok sağol[/QU
önemli değil fazla kafana takma bunu ben sadece kendimle ilgili olana cevap verebilirim canım kesinlikle ele falan gelmiyor sertlik yok bildiğin göğüs işte ya da bildiklerinden biraz daha estetik ve hoş ) tavsiye ederim
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
kopy doktorun kim acaba?
canım kopy nın doktoru antalyada ama kım bende bılmıyorum..
Arkadaşlar merhaba,
Kas zarı altına konulan protez daha doğal duruyor kesinlikle.
Kas altına konulan protezde en basitinden günlük hayatta kullanman gereken kaslar kesilmiş oluyor ve ağrı sızı fazlasıyla çekmiş oluyorsun hem buna gerek yok hemde kas altı yaptıranlar uzandıklarında ellerini beline koysunlar ve sıksınlar göğüsler yanlara kaçışıyor yada uzanıp kollarından birini yana doğru uzattıklarında protezde kolla birlikte hareket etmiş oluyor. Hatta daha başarısız yapılan kas altı ameliyatlarında ayakta çıplakken kollar hareket ettirildiğinde protezler hareket etmeye başlıyor.
Yani kas altı demek doğal yöntem bu kadar ağrı sızıya değer bir yöntem demek değil arkadaşlar.
Kas ZARI altı yöntemi literatüre de geçmiş uygulanan bir yöntem. Bir de şöyle bir durum oluşuyor doktorlar arasında meme dokusuna var yada yoksa duruma göre yöntem değişir diye.
Benim doktorum meme dokusu olana da dümdüz göğsü olana da herkese kas zarı altı yöntemiyle ameliyat yapıyor. Demekki dokuyla alakası olan bir durum değil, doktorun kendince yapmak istediği yada becerisine göre yapıp yapmadığı bir yöntem oluyor.
Kas zarı altı yöntemini kesinlikle tavsiye ederim.
Kas üstüne de değinmek istiyorum daha az acılı, iyileşmesi kolay fakat memeye dokunulduğunda protez hissedilebiliyor (küçük protezlerde de buna rastladım).
Eğer ameliyattan 9-10 ay sonra böyle bir hissiyat varsa demekki bir yerde yolunda gitmeyen bir şeyler var.
Bu arada başta söyllemem gerekini sonda söylüyorum ben de kas ZARI altıyöntemiyle Barış Çakır'a ameliyat oldum ne resimlerimi ne de yakından göğüslerimi görenler bu ameliyattır dedi. Hatta kontrol için gittiğimde göğüslerimi görmek isteyenler olmuştu benden ve doktorumdan izin alarak. Ben iyice incelemelerini ve protezi bulmalarını istedim. Bulamadılar bende bulamıyorum zaten. Bir kaç ay geçtikten sonra şişlikler inmeye başladığında hatta indiğinde vucut bağ doku salgılamaya başlıyor ve bünye protezi kabul etmeye başlıyor o doku oluştuğunda iyice kendi göğüslerinmişçesine bir kıvama kavuşuyor.
Her şey yolunda bir sıkıntım olmadı kendime çok iyi baktım 5.gün işime gidebilecek kadar iyiydim. Drenler ve bandajlar çıkınca daha da rahatladım sadece yatıp kalkarken birinin sırtıma destek vermesi gerekiyordu o kadar.
Ben kontrollerde Barış Bey'e bunlar benim kendi göğüslerim doğuştan böyleydi diyorum. O kadar kabullenmişim ki kendi doktoruma bile protez-silikon kelimelerini kullanasım yok
İlk ameliyat olduğumda bandajlar açıldıktan sonra her gece uyanıyordum ellerimle göğüslerimi kontrol ediyordum. Acaba bu yaşadıklarım rüya mıydı diye. Bakıyorum onlar yerli yerinde yüzümde bir gülümseme uykuma kaldığım yerden devam ediyordum :))
İşin en güzel tarafı sıkıntısısca çamaşır bikini bakmak. Geçen sene tatilde çektiğimi bir ben bilirim.
Bikininin üst parçasını ultra dolgulu ve 38 alt parçasını 36 alacağım diye ağlaya ağlaya aramıştım tatile matile gitmiyorum demiştim en sonunda iki üç parça istediğim gibi olmasa da bulmuştum ama tatil resimlerime baktığımda hepsinin atılması hatta yakılması gereken resimler olduğunu anlamıştım.
Normalde 36 bedenim üstü bir beden büyük 38 beden ve dolgulu molgulu almama rağmen kalçalarım daha büyük duruyordu ne büyük orantısızlık o halde diyete hatta spora başladığımı bilirim ben.
Kısmet bu yaza artık sıkıntılardan arınmış bir şekilde daha temiz bir psikolojiyle yaza giriş yapacağım.
Herkese geçmiş olsun. Doğal yöntem arıyorsanız literatürde yerini alan kas zarı altı diyorum. Hem doğal hem de daha az acısı olan bir ameliyat. Burada tecrübe konuşuyor :)) Sevgilerimle..
Kas zarı altına konulan protez daha doğal duruyor kesinlikle.
Kas altına konulan protezde en basitinden günlük hayatta kullanman gereken kaslar kesilmiş oluyor ve ağrı sızı fazlasıyla çekmiş oluyorsun hem buna gerek yok hemde kas altı yaptıranlar uzandıklarında ellerini beline koysunlar ve sıksınlar göğüsler yanlara kaçışıyor yada uzanıp kollarından birini yana doğru uzattıklarında protezde kolla birlikte hareket etmiş oluyor. Hatta daha başarısız yapılan kas altı ameliyatlarında ayakta çıplakken kollar hareket ettirildiğinde protezler hareket etmeye başlıyor.
Yani kas altı demek doğal yöntem bu kadar ağrı sızıya değer bir yöntem demek değil arkadaşlar.
Kas ZARI altı yöntemi literatüre de geçmiş uygulanan bir yöntem. Bir de şöyle bir durum oluşuyor doktorlar arasında meme dokusuna var yada yoksa duruma göre yöntem değişir diye.
Benim doktorum meme dokusu olana da dümdüz göğsü olana da herkese kas zarı altı yöntemiyle ameliyat yapıyor. Demekki dokuyla alakası olan bir durum değil, doktorun kendince yapmak istediği yada becerisine göre yapıp yapmadığı bir yöntem oluyor.
Kas zarı altı yöntemini kesinlikle tavsiye ederim.
Kas üstüne de değinmek istiyorum daha az acılı, iyileşmesi kolay fakat memeye dokunulduğunda protez hissedilebiliyor (küçük protezlerde de buna rastladım).
Eğer ameliyattan 9-10 ay sonra böyle bir hissiyat varsa demekki bir yerde yolunda gitmeyen bir şeyler var.
Bu arada başta söyllemem gerekini sonda söylüyorum ben de kas ZARI altıyöntemiyle Barış Çakır'a ameliyat oldum ne resimlerimi ne de yakından göğüslerimi görenler bu ameliyattır dedi. Hatta kontrol için gittiğimde göğüslerimi görmek isteyenler olmuştu benden ve doktorumdan izin alarak. Ben iyice incelemelerini ve protezi bulmalarını istedim. Bulamadılar bende bulamıyorum zaten. Bir kaç ay geçtikten sonra şişlikler inmeye başladığında hatta indiğinde vucut bağ doku salgılamaya başlıyor ve bünye protezi kabul etmeye başlıyor o doku oluştuğunda iyice kendi göğüslerinmişçesine bir kıvama kavuşuyor.
Her şey yolunda bir sıkıntım olmadı kendime çok iyi baktım 5.gün işime gidebilecek kadar iyiydim. Drenler ve bandajlar çıkınca daha da rahatladım sadece yatıp kalkarken birinin sırtıma destek vermesi gerekiyordu o kadar.
Ben kontrollerde Barış Bey'e bunlar benim kendi göğüslerim doğuştan böyleydi diyorum. O kadar kabullenmişim ki kendi doktoruma bile protez-silikon kelimelerini kullanasım yok
İlk ameliyat olduğumda bandajlar açıldıktan sonra her gece uyanıyordum ellerimle göğüslerimi kontrol ediyordum. Acaba bu yaşadıklarım rüya mıydı diye. Bakıyorum onlar yerli yerinde yüzümde bir gülümseme uykuma kaldığım yerden devam ediyordum :))
İşin en güzel tarafı sıkıntısısca çamaşır bikini bakmak. Geçen sene tatilde çektiğimi bir ben bilirim.
Bikininin üst parçasını ultra dolgulu ve 38 alt parçasını 36 alacağım diye ağlaya ağlaya aramıştım tatile matile gitmiyorum demiştim en sonunda iki üç parça istediğim gibi olmasa da bulmuştum ama tatil resimlerime baktığımda hepsinin atılması hatta yakılması gereken resimler olduğunu anlamıştım.
Normalde 36 bedenim üstü bir beden büyük 38 beden ve dolgulu molgulu almama rağmen kalçalarım daha büyük duruyordu ne büyük orantısızlık o halde diyete hatta spora başladığımı bilirim ben.
Kısmet bu yaza artık sıkıntılardan arınmış bir şekilde daha temiz bir psikolojiyle yaza giriş yapacağım.
Herkese geçmiş olsun. Doğal yöntem arıyorsanız literatürde yerini alan kas zarı altı diyorum. Hem doğal hem de daha az acısı olan bir ameliyat. Burada tecrübe konuşuyor :)) Sevgilerimle..
benim hiçbir şekilde belli değil. ne dokunduğunda ne baktığında. hem de az değil 320 cc takıldı. 3 aya yaklaştı. tek kanıtı dikiş izleri. o konuda tereddütün olmasın. silikon ameliyatları çok başarılı..
canım yaa bana resimlerini gönderebilir misin?? 320 cc takıldı ama kaç beden sütyen kullanıosun?? ben maksimum 80 beden olsun istiyorum ..göğüs dokumda yok denecek kadar az yani.ocak ayında muayeneye gidiyorum doktora..
kızlar hasan fındık hakkında bilgisi olan varmı bende olucam ama doktora karar veremiyorumeğer bursada olacaksan o ikisi ile görüş derim. en çok duyduğum isimler onlar bursada.