Dikleştirme ve Protez

normalde vücutta yara olduğunda hemen kolay iz kalıyorsa, iz kalır dedi :)
herkeste farklı oluyor dedi, izlere fraksiyonel de işe yaramıyormuş

dikleştirmede izler çok mu kötü kalıyor ?
gittiğim doktorlar buna çok değindiler iz kalıcak diye :KK70:
İlk zamanlar çok kötü oluyor göğüs ucu izi ama sonra belli olmuyor ama diğer belli yani söyle anlatayım lolipop kesimli benimki yuvarlak izi gitti ama çubuğu belli zaman ilerledikçe bakalım geçecek mi

Arkadaşlar benim doktor tavsiyesine ihtiyacım var; mentor markada karar kıldım operasyon olarak da dual mantıklı geldi.
Kimi önerirsiniz acaba ?

Benim dikleştirme silikon sonrası 3. Gunum aşırı şiş memeler patlayacak gibi ve yururken zorlanıyorum cok agrım var normal mi acaba direnler yarın cıkacak:KK43:

Benim dikleştirme silikon sonrası 3. Gunum aşırı şiş memeler patlayacak gibi ve yururken zorlanıyorum cok agrım var normal mi acaba direnler yarın cıkacak:KK43:
Çok geçmiş olsun.. bana diren takılmamıştı.. Ama özellikle sol göğsüm çok ödemliydi.. sabırlı olun 5. Gün daha rahatlayacaksınız..bana da 15 gün oldu bugün..

Sizde amelyat sonrası memede morarma falan olmadımı benim mor kötü:KK43:
Hayır çok şükür hiçbişey olmadı,ama araştırma yaparken,forumda bu tarz şikayetleri olanları okumuştum.. yanlarım çok şişmişti hatta karın bölgem hala ödemli..bol hareket ve bitki çaylarıyla minimuma indi ..Morarma hiç yaşamadım sordumuz mu doktorunuza?

Bugün bana18 gün oldu ,bandajları haftasonu açtım ancak bugün iyice farkettim ki bir eşitsizlik var.. sol göğsüm daha büyük duruyor sağa göre.. Göğsün koyu tarafı da dikişliydi onlarda da bir eşitsizlik var.. Bunlar normal şeyler mi ya moralim çok bozuldu😑

Bugün bana18 gün oldu ,bandajları haftasonu açtım ancak bugün iyice farkettim ki bir eşitsizlik var.. sol göğsüm daha büyük duruyor sağa göre.. Göğsün koyu tarafı da dikişliydi onlarda da bir eşitsizlik var.. Bunlar normal şeyler mi ya moralim çok bozuldu😑
Kasaltı olan herkeste o eşitsizlik olıyormus silikonlar oturana kadar öyle diyorlar

Arkadaşlar benim doktor tavsiyesine ihtiyacım var; mentor markada karar kıldım operasyon olarak da dual mantıklı geldi.
Kimi önerirsiniz acaba ?
Merhaba, benim bugün 15.günüm operasyondan ve doktorumdan memnunum yarın kontrolüm var. Gayet iyiyim çok şükür. İstanbul’daysanız İsterseniz bir görüşme ayarlayın, Çağdaş Orman doktorum.

Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum

Evet motiva ergonomix
Counsel senin ergonomix’in üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmiş. Gittiğim doktorlar round ile ergonomix arasında öyle çok bir fark yok boşuna maliyet diyor. Senin round kullanan biriyle hiç karşılaştırma imkanın oldu mu? Yatarken yuvarlak ayakta damla olayını biliyorum. Başka ne fark var? Yumuşaklığı nasıl?

Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum
Belki kasüstü de olsa zamana ihtiyacı var oturması için. Çok bir fikre sahip değilim açıkçası kasüstü ile ilgili. Ama daha çok yeni,beklemekte fayda var. Bozmayın moralinizi

Daha önce operasyon olan arkadaşlar,sporcu sütyeni hangi marka aldınız? Ayyıldız,oysho ve suwen e bakıp karar vermeyi planlıyorum,haftaya geçiş yapıcam çünkü. Önerileriniz varsa çok sevinirim.

Merhaba benimde sizin gibi dikleştirme+protez+kist alımı oldu. Ameliyatım 3.5 saat sürdü 1 ay oldu ilk başlarda göğüslerim inanılmaz şekilsizdi dr bile aynı şeyi söyledi ve bunun normal olduğunu belirtti. Protezlerin yumuşaması ve şeklin oturması 6 ayı bulurmuş gün geçtikçe düzelicektir.

X