Merhaba kızlar, meme dikleştirme ve slikon için ne kadar konu başlığı varsa okumuş ve strese girmiştim. Salı günü ameliyatımı oldum, 09:00’da girdim 13:00’de çıktım. Meme dokum bir miktar vardı fakat sarkıktı, dikleştirme ve 200cc mentor orta profil slikon takıldı. Odama geldiğimde narkoz etkisinin sonlarına doğru göğüs kafesimde bir baskı hissettim bu beni rahatsız etti, ağrı kesici ile 1 saat içinde normale döndüm ve başka bir ağrım hiç olmadı. Ertesi günün sabahı tüm gece kalıp gibi yattığım için göğüste bir ağırlık hissi oluyor ve yardım almadan kalkamıyorsunuz. Sadece bu durum ve korsenin sıkıyor olması can sıkıyor. Onun dışında ağrı sızı hiçbir şikayetim yok. Doktorumdan çok memnunum ve çarşamba öğlen direnlerimi çıkarıp yıkayıp tekrar pansuman yaptılar ve taburcu oldum. Evde ilk gecem hastanedeki yatak gibi olmadığı için yatış pozisyonundan dolayı biraz zor geçti. İlaçlarımı düzenli alıyor ve bol su içiyorum zira ödemim var maalesef üstüne birde regl oldum ameliyat günü fakat şükürler olsun o kadar stres boşaymış. Bugün üçüncü günüm ve iyiyim
Cumartesi kontrolüm var.