- Konu Sahibi nisanurs98
Olabilir atlattım zatenKimyasal oluyor o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir atlattım zatenKimyasal oluyor o zaman
Bunun için bir doktors git benceOlabilir atlattım zaten
Kaset testler hangi marka testlerdiDamlatir damlatmaz çıktı inanmadım bidaha yaptım onda da çıktı silik ama çıktı yani softec erken gebelik aldım onda da silik çıktı kan verdim ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama canlı hepsi pembe
Gitmedim anlaşılmaz ki şuan çoktan bittiBunun için bir doktors git bence
Çok marka ile yaptımKaset testler hangi marka testlerdi
Bende de aynen böyle oldu canım adet 5-6-7 de hicbisey gelmedi öyle yikandim bitti bende anlamadım denemelere başladık ondan sonrada biz işte şimdide devamN nisanurs98 M melo111 kızlar benimde adetim sizinki gibi oldu 1.5 gün sürdü ilk gün sadece su ve kan karışmış gibi baya akışkandı sonra normal kana döndü. İkinci gün sabah kan vardı sonra lekeye döndü ve kayboldu ve sonra gelen giden olmadı hiç sadece bu gün 4. Gün parmağımı kahverengi boyaya değdirip sürmüşüm gibi leke geldi başka yok ne oluyor anlamadım ben?
Onun için değil yani ikidir kimyasal oluyor ya sebebi nedir falan onun icin git doktoraGitmedim anlaşılmaz ki şuan çoktan bitti
Allah Allah sebebi ne acaba ben doktora gidecem problem ne diyeBende de aynen böyle oldu canım adet 5-6-7 de hicbisey gelmedi öyle yikandim bitti bende anlamadım denemelere başladık ondan sonrada biz işte şimdide devam
Sperm kalitesizliği canım yeni oldu ameliyat varikoselden düzelmesini bekliyoruzOnun için değil yani ikidir kimyasal oluyor ya sebebi nedir falan onun icin git doktora
Gittiniz mi siz, bende anlamadım mevsimsel olabilirAllah Allah sebebi ne acaba ben doktora gidecem problem ne diye
Yok Çarşamba günü gidecemGittiniz mi siz, bende anlamadım mevsimsel olabilir
allah allah evde kaset test yaptınız mı hiçN nisanurs98 M melo111 kızlar doktora gittim dün sıkıntı yok herşey yolundaymış ama gecen hafta beta değerim 0.100 iken şimdi 2 çıkmış yükseliyor mu aca geç döllenme mi oldu anlamadım
Yok zaten yapsam da şimdi çıkmaz ya da aşırı silik çıkar haftaya yaparım daha mantıklıallah allah evde kaset test yaptınız mı hiç
Sanmıyorum canım ya bu ay geçti bence adet olamadın mjN nisanurs98 M melo111 kızlar doktora gittim dün sıkıntı yok herşey yolundaymış ama gecen hafta beta değerim 0.100 iken şimdi 2 çıkmış yükseliyor mu aca geç döllenme mi oldu anlamadım
1.5 günlük bir kanama oldu benim HCG de 2 çıktıSanmıyorum canım ya bu ay geçti bence adet olamadın mj
Himm anladım canım hsyirlisi olsun bekle bakalim1.5 günlük bir kanama oldu benim HCG de 2 çıktı
Aynen haftaya duruma göre tekrar kan verecemHimm anladım canım hsyirlisi olsun bekle bakalim
Aynen ver mutlskaAynen haftaya duruma göre tekrar kan verecem