• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Regli gecimesinden önemli olan yumurta çatlatdi gunu bilmen o gunden 7.8 gun sonra var ise çıkıyor bende 6 gun öncesinden öğrendim
Yumurtanın catladigi tarih 29 Kasım ben akintimdan ve ağrıdan anlıyorum 12.gunde çatlıyor yumurtam hep.oyleydi yumurtlamadan sonra 8.gun bugun

Tatlım hayırlı olsun normal gebelik testlerinde var gözüküyor ama erken gebelik testinde göremedim bence kan ver netleşsin
Çok teşekkür ederim olduğum bölge özel hastaneye çok uzak devlette de almıyorlar hamilelik testini öyle karar almışlar yoksa elli kere kan vermistim , benimde kafamı o karıştırdı erken gebelikte neden gözükmüyor acaba

Ben de ovulasyon testi yapmıyorken akıntım olduğunda yumurtluyorum sanıyordum. Meğer hiç alakası yokmuş. Test yaptıktan sonra anladım. 😄
Ben ordan anliyorum ya jir kac sefer doktor kontrolüyle de olduğu için daha da dikkat ettim akıntım çok fazla olduğu zaman ve kasıklarımda yoğun ağrı olduğu zaman yumurtam çatlama günü oluyor

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Ay var gibi ya inşallah testler bozuk değildir 🥰

Yumurtanın catladigi tarih 29 Kasım ben akintimdan ve ağrıdan anlıyorum 12.gunde çatlıyor yumurtam hep.oyleydi yumurtlamadan sonra 8.gun bugun
Aynen canım bende senin gibi akinti ve ağrıdan anlayip değerlendiriyorum hic ovulasyon testi kullanmadim bende 8. Günde pozitif gördüm erken gebelik testi bence guvenli değil kaset testte çıktı ise vardır benim düşüncem o yönde madem kan testi verme gibi sansim yok bir kac gun daha bekle bakalım cizgi koyulaşiyor mu

Aynen canım bende senin gibi akinti ve ağrıdan anlayip değerlendiriyorum hic ovulasyon testi kullanmadim bende 8. Günde pozitif gördüm erken gebelik testi bence guvenli değil kaset testte çıktı ise vardır benim düşüncem o yönde madem kan testi verme gibi sansim yok bir kac gun daha bekle bakalım cizgi koyulaşiyor mu
Farklı saatlerde yaptım iki testi de ikisinde de çıktı freely markası testin adete 6 gün var emin olamadim

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Kaset testte cizgi var ama p.tesi tekrar bence cizgi kurma çizgisi degilse ben buradayim diyor
İnsallah yaniltmaz ya

Ya çekinerek söylüyorum acaba şey mi yapsan bozuk mu değil mi diye eşine bir tane yaptırsan yada bir su ile denesen az çok belli olmaz mı bozuk mu değilmi diye 😁 2 si pozitif çıktı en azından belki belli olur bozukmu hepsi yoksa doğru mu diye
Yaptım canım az önce gene aynı şekilde çıktı 🫡 cok midem bulanıyor hicbirsey yiyemedim öyle azcik idrarım varda onla yaptm gene çıktı çizgi simdi

Kan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilir
Adetime 8 gün kala öğrenmiştim ben, kaset testte sizinki gibi soluk çizgi vardı. Prodoctor erken gebelik testinde de nete yakındı çizgi

Back
X