• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr uyuyamıyorum

benbetus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
10
1
1
27
Kızlar 1 Kasımda doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 2 gece hiç uyuyamadım sonra 3.gece 2-3 saat uyudum ve sonra bir gece daha uyuyamadıktan sonra psikiyatriste gittim ve bir uyku hapı yazdı. O gün mışıl mışıl uyudum ama sonra bazen ilaç bazen ilaç olmadan uyuyordum. Ama sonra uyuyamamaya dair bir korku gelişti. Uyuyamadığım zaman inanılmaz gergin olup iyice strese sokuyorum kendimi. Öleceğimden korkmaya başladım hatta. Bir aydır düzenli olarak kullandığım bi ilaç var uyku ilacı bırakmak korkunç geliyor. Bundan önce böyle bir problemim hiç yoktu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Uykusuzluk genelde melatonin eksikliğinden kaynaklanıyor bı arkadaşım takviye olarak alıyordu uykusu düzene girmişti

Kızlar 1 Kasımda doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 2 gece hiç uyuyamadım sonra 3.gece 2-3 saat uyudum ve sonra bir gece daha uyuyamadıktan sonra psikiyatriste gittim ve bir uyku hapı yazdı. O gün mışıl mışıl uyudum ama sonra bazen ilaç bazen ilaç olmadan uyuyordum. Ama sonra uyuyamamaya dair bir korku gelişti. Uyuyamadığım zaman inanılmaz gergin olup iyice strese sokuyorum kendimi. Öleceğimden korkmaya başladım hatta. Bir aydır düzenli olarak kullandığım bi ilaç var uyku ilacı bırakmak korkunç geliyor. Bundan önce böyle bir problemim hiç yoktu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Cocugu emzirmiyor musunuz? Emzirmek cok guzel uyutur halbuki🌼

Ama emzirirken uyku ilaci melotonin falan alinmaz sen papatya melisa cayi ic korkularin lohusaliktan gececek canim sabir ve dua ile

Zaten ilk 1 ay bebeği 2 saatte bir emzirdiğimiz için uykular bölük pörçük oluyor. Yeni bebek ve doğum stresi de var. Takviye kullanmaktan ben çekinirdim açıkçası, bebek ağlar uyanamam falan diye

İlacın bile etkisiz olduğu zamanlar oluyor bir de yanımda hep biri var duymazsam bana haber ediyorlar

Back
X