• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

Kizlar benim 4 duncu gun sabahtan kalkip alis verise ciktim butun gun ne kadar kendiniz hasta gibi yataga baglarsaniz o kadar zor iyilesirsiniz
Kalkin yuruyun gezin oyle hasta gibi durmayin
Arkadasim daha direnlerim cikmadan gogsum patlayacak bomba gibi biri bi ucta biri diğer ucta dururken:) nasıl cikabilirim. Eşim olmadan kendim dogrulamiyorum. Ne gezmesinden bahsediyorsun. ya sen çok guclusun ya da ben çok zayifim

zeynpfeli zeynpfeli canım senın kı damla mıydı yuvarlak mı. bu arda sıma canını şu bır ayımızı bı gecırelım sonrasında rahatlayacagmza ınanıyorum. bende yatyrum sık sık hareket ettgmnde yanlardan agrı gırmeye baslıyo bıde benımkı damla hepten korkutuyo benı yerı falan degısır dıye şu yataktan sürünerek cıkmaktanda sıkıldım gecsin su gunler hemencık

esmeraldam esmeraldam :) teşekkür edrim.O zaman içim rahat olsun dimi yani.şey bide çok ınmezldrimi :KK17:
Biraz iniyorlar cnm ama daha güzelleşiyorlar, merak etme. Benimde damla..... bende başta çok endişelenmiştim, ama günler geçtikce korkumda gitti. Hatta dr.uma birkaç kez yazmıştım, dönermi felan diye. Adamcaz üşenmeden beni sürekli yatıştırdı. Sende merak etme canim.

Canım benimki yuvarlak. Ben de kimildadigim an ağrı ve batma oluyor. Ama sabretmem lazım sonucu düşünerek olumlu düşünmeye calisiyorum. Dikkatli olmaya devam edelim Bence. Ben arada kalkıp evin içinde yürüyorum. Yemekleri hep esim yapıyor yatağıma getiriyor sağolsun. İştahım açıldı sen de de öyle mi
zeynpfeli zeynpfeli canım senın kı damla mıydı yuvarlak mı. bu arda sıma canını şu bır ayımızı bı gecırelım sonrasında rahatlayacagmza ınanıyorum. bende yatyrum sık sık hareket ettgmnde yanlardan agrı gırmeye baslıyo bıde benımkı damla hepten korkutuyo benı yerı falan degısır dıye şu yataktan sürünerek cıkmaktanda sıkıldım gecsin su gunler hemencık

sorma bendede durum aynı acayip guzel yemek yıyorum :) am kendım yersem agrım oluyo o yuzden bende arada anneme falan soyluyrum hıc yorma canım kendını olur mu bende diren yoktu ama o da zorlar sımdı senı tahmınımce ama bız guzel dusunelım guzel olsun :D

C ChAneL81 ben 6.günümdeyim bu işliklere bi özüm yok mu:KK43: bir de arada sırada böyle batma gıbı bısey oluyor arası şiş ve morarmaya basladı normal mı u durum:KK22:
Kizlar benim 4 duncu gun sabahtan kalkip alis verise ciktim butun gun ne kadar kendiniz hasta gibi yataga baglarsaniz o kadar zor iyilesirsiniz
Kalkin yuruyun gezin oyle hasta gibi durmayin
Seraparis moral verdin valla.umarim biz de senin gibi kolay atlatiriz

Seraparis moral verdin valla.umarim biz de senin gibi kolay atlatiriz
Insallah canim ben hastanede cikmadan doktora dedim ben nasil tek basima giderim naparim kimsem yok dedim
Oda dediki ne kadar cabuk normal hayatina donersen o kadar cabuk iyilesirsin ve cok hakliymis ben hastanede tek basima giyindim corabimi giymekte biraz zorlandim lipodan dolayi ama basarmistim:) keni kendime guc veriyordum ve diyordum ki cabuk iyilesmem gerek tek basima kalacagim hasta gibi olmamam gerek diye diye gercekten ise yaradi

Arkadasim daha direnlerim cikmadan gogsum patlayacak bomba gibi biri bi ucta biri diğer ucta dururken:) nasıl cikabilirim. Eşim olmadan kendim dogrulamiyorum. Ne gezmesinden bahsediyorsun. ya sen çok guclusun ya da ben çok zayifim
Canim drenlerin oldugunu bilmiyordum benim drenler ikinci gun alinmisti ondan dolayi oyle konustum tabi dren olunca bende rahat degildim ve aci veriyordu heryerime dolasiyordu
Ne zaman cikacakmis drenler?

C ChAneL81 ben 6.günümdeyim bu işliklere bi özüm yok mu:KK43: bir de arada sırada böyle batma gıbı bısey oluyor arası şiş ve morarmaya basladı normal mı u durum:KK22:
Canim benim de ortasi morarmisti dren oldugu halde yinede morardi ama korkmana gerek yok batmada oluyordu ara sira arasi zaten benim cok sismisti odem doluydu parmagimla bastigim zaman anliyordum bunlarin hepsini yasadim rahat ol ;)

Biraz iniyorlar cnm ama daha güzelleşiyorlar, merak etme. Benimde damla..... bende başta çok endişelenmiştim, ama günler geçtikce korkumda gitti. Hatta dr.uma birkaç kez yazmıştım, dönermi felan diye. Adamcaz üşenmeden beni sürekli yatıştırdı. Sende merak etme canim.
Hımm o zaman tamam :) yarın kontrole gıdıcem ve sanırım bende doktorumın basının etını yıcem bu kez :)

Canim drenlerin oldugunu bilmiyordum benim drenler ikinci gun alinmisti ondan dolayi oyle konustum tabi dren olunca bende rahat degildim ve aci veriyordu heryerime dolasiyordu
Ne zaman cikacakmis drenler?
Henüz ben de bilmiyorum. Azalması gerekiyor. 25 ml altına dusmesi gerekiyor. Hala 75 ml her biri

evet umarım çıktıgındada herşey çok güzel olur.kolay geçirir inş iyileşme sürecini

Evet canım 24 saatte bir dedi doktor. Sana ne dedi doktorun?
Bana bi saat söylemedi canım sadece c.tesi gel çıkaralım dedi ben en son dün öğlen dökmüştüm şimdi 25 in hemen hemen altındalar bakalım inş.yarın çıkarda kurtulurum

Bana bi saat söylemedi canım sadece c.tesi gel çıkaralım dedi ben en son dün öğlen dökmüştüm şimdi 25 in hemen hemen altındalar bakalım inş.yarın çıkarda kurtulurum
İnş canım seninki baya azalmış. Darısı basima ben belki pazartesiye kalırım bu gidisle

Back
X