Kalmazsın inş.canım bakalım benimkini de çıkaracak mı yarın kontrol varİnş canım seninki baya azalmış. Darısı basima ben belki pazartesiye kalırım bu gidisle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Bybt drenlerin çıkaridi mi? Nasılsın. Ben uzanıp kalkınca özellik le sol gogsum çok ağrıyor. Yatmak istemiyorum bu yüzden. Sol göğsümden hala fazla kan geliyor. Bugün yine de düne göre daha iyiydim.Kalmazsın inş.canım bakalım benimkini de çıkaracak mı yarın kontrol var
Canım yarın gitcem dr a ama çıkarır heralde bugün öğlen 1 gibi boşaltmıştım şu an çok az kan var inş.çıkar yarın bunlarla yatmak kalkmak çok zor.benim de sağ göğsüm biraz zorluyor ama beni asıl zorlayan lipo yerlerim.Bybt drenlerin çıkaridi mi? Nasılsın. Ben uzanıp kalkınca özellik le sol gogsum çok ağrıyor. Yatmak istemiyorum bu yüzden. Sol göğsümden hala fazla kan geliyor. Bugün yine de düne göre daha iyiydim.
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Bende burdan öğrendim lipo daha zormuş. Umarım en kisa zamanda agrilarimizdan kurtuluruz canım. Ben pazartesiye kaldık galiba. Benim göğüs bölgem Bandajlar sarili. Sütyen yok. Koltuk alti çok sıkıyor. Bi de cildimde yüz bölgemde bi yağlanma oluşuyor. silince hafif sarı bi renk çıkıyor narkozdan mi acaba?Canım yarın gitcem dr a ama çıkarır heralde bugün öğlen 1 gibi boşaltmıştım şu an çok az kan var inş.çıkar yarın bunlarla yatmak kalkmak çok zor.benim de sağ göğsüm biraz zorluyor ama beni asıl zorlayan lipo yerlerim.
Evet çok zor canım pişman oldum yaptırdığıma inş.en kısa zamanda kurtuluruz.Benim de bandaj var sütyen yok canım o yağlanmayı keşke dr una söyleseydin narkozdan olur mu bilmiyorum hiç başıma gelmedi.Bende burdan öğrendim lipo daha zormuş. Umarım en kisa zamanda agrilarimizdan kurtuluruz canım. Ben pazartesiye kaldık galiba. Benim göğüs bölgem Bandajlar sarili. Sütyen yok. Koltuk alti çok sıkıyor. Bi de cildimde yüz bölgemde bi yağlanma oluşuyor. silince hafif sarı bi renk çıkıyor narkozdan mi acaba?
Pisman olmak için daha çok erken.. dur bakalım :) ameliyat olduk. Hatta dikleştirme olduk. Hatta sende bir de lipo var, boru mu... geçecek bugunler ve biz yazın straplez bikinilerimiz ile boy gosterirken bu günleri hatirlamayacagiz bile...Evet çok zor canım pişman oldum yaptırdığıma inş.en kısa zamanda kurtuluruz.Benim de bandaj var sütyen yok canım o yağlanmayı keşke dr una söyleseydin narkozdan olur mu bilmiyorum hiç başıma gelmedi.
Canim benim de yuzumde acaip yaglanma olmustu bende anlamistim sen soyleyince aklima geldi narkozdan olabilir benceBende burdan öğrendim lipo daha zormuş. Umarım en kisa zamanda agrilarimizdan kurtuluruz canım. Ben pazartesiye kaldık galiba. Benim göğüs bölgem Bandajlar sarili. Sütyen yok. Koltuk alti çok sıkıyor. Bi de cildimde yüz bölgemde bi yağlanma oluşuyor. silince hafif sarı bi renk çıkıyor narkozdan mi acaba?
Gececek canim benim de lipo cok agriliydi hele belim den ne cektim ikide bir hemsireyi cagirdim birseyler koysun o belime diye havlu felan koymustum rahatlamistimCanım yarın gitcem dr a ama çıkarır heralde bugün öğlen 1 gibi boşaltmıştım şu an çok az kan var inş.çıkar yarın bunlarla yatmak kalkmak çok zor.benim de sağ göğsüm biraz zorluyor ama beni asıl zorlayan lipo yerlerim.
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Herkese Günaydın arkadaşlar. Leoniyi merak ettim. Kendini iyi hissedince yazar umarım. Ben de bugun ameliyat günümle birlikte 5. Gunumdeyim. Eşim ve çocuklar dışarı çıktılar. Bugün biraz kendi işimi kendim yapcam. Sole bi odalari toplayayim dedim bir iki şeyi yerine koydum. belimin ağrısından fazla bişey yapamadım. Bir yandan kendime kahvalti hazırlıyorum. bakalım esim olmadan nasıl oluyor. Drenlerim pazartesiye kaldı. Çocuklar bugün ilk defa gördüler drenleri,serum sandılar. Saklamaya çalışıyordum ama yakalandım.Canim benim de yuzumde acaip yaglanma olmustu bende anlamistim sen soyleyince aklima geldi narkozdan olabilir bence
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Herkese Günaydın arkadaşlar. Leoniyi merak ettim. Kendini iyi hissedince yazar umarım. Ben de bugun ameliyat günümle birlikte 5. Gunumdeyim. Eşim ve çocuklar dışarı çıktılar. Bugün biraz kendi işimi kendim yapcam. Sole bi odalari toplayayim dedim bir iki şeyi yerine koydum. belimin ağrısından fazla bişey yapamadım. Bir yandan kendime kahvalti hazırlıyorum. bakalım esim olmadan nasıl oluyor. Drenlerim pazartesiye kaldı. Çocuklar bugün ilk defa gördüler drenleri,serum sandılar. Saklamaya çalışıyordum ama yakalandım.
Kizlar evdeyim bn biraz agrim var dayanilmicak gibi değil ama ilk çıktığımda agridan bögüruyordum resmen cok canım yandı 2 saat kalmisim ameliyatta tek hatırladığım aglayarak uyandim 275 yada 300 demişti doktorum ama 325cc takmış alabileceğinin en büyügunu yaptim dedi kasalti konuldu meme ucu kesisiyle kahverengi bolumde kucultuldu yanlız o kadar şiş ve basık ki gözüme küçük gibi geliyor annem hayir tam sana gore yapmis diyor en cok kolatlarima ve gogsumun orta kısmı cok ağrıyor birde o flaster galiba adı alerji yapmış su topladi orta kisim bnde onu gorunce aha silikon çıkmış yerinden diye aglamaya başladım tam o sirada doktorum geldi bantlari çıkardı bez koydu yerine biraz rahat ettim simdilik bu kadar cok tesekkur ederim hepinize
- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
çok geçmiş olsun.darısı benim başıma.bende salı günü olucam.meme ucu çokmu büyüktü ne kadar küçültüldü acaba?dikleştirme olmadı galiba.yardımsız kalkabiliyomusunuz.ben yanlız olucam.yapabilirmiyim acaba?Kizlar evdeyim bn biraz agrim var dayanilmicak gibi değil ama ilk çıktığımda agridan bögüruyordum resmen cok canım yandı 2 saat kalmisim ameliyatta tek hatırladığım aglayarak uyandim 275 yada 300 demişti doktorum ama 325cc takmış alabileceğinin en büyügunu yaptim dedi kasalti konuldu meme ucu kesisiyle kahverengi bolumde kucultuldu yanlız o kadar şiş ve basık ki gözüme küçük gibi geliyor annem hayir tam sana gore yapmis diyor en cok kolatlarima ve gogsumun orta kısmı cok ağrıyor birde o flaster galiba adı alerji yapmış su topladi orta kisim bnde onu gorunce aha silikon çıkmış yerinden diye aglamaya başladım tam o sirada doktorum geldi bantlari çıkardı bez koydu yerine biraz rahat ettim simdilik bu kadar cok tesekkur ederim hepinize
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Hemşireler ilgilenir muhakkak her bünye farklı malesef kiminle ağrı fazlaiken kiminle az kimi rahat kimi değil bu biraz Dr un tecrübesi ile ilgili biraz hastanın bünyesi ile ilgili kiminin .... Allah kolaylık versinçok geçmiş olsun.darısı benim başıma.bende salı günü olucam.meme ucu çokmu büyüktü ne kadar küçültüldü acaba?dikleştirme olmadı galiba.yardımsız kalkabiliyomusunuz.ben yanlız olucam.yapabilirmiyim acaba?
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Lioni geçmiş olsun canım cc kardeşi olduk desene :)
Canım valla bnde şaşırdım en fazla 300 takarim sana demisti 325 oldu seninde ilk basikmiydi o yuzden küçük gibi geliyo
- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
çok nazlı biri değilim.iki sezaryanım oldu.ikinci sezaryandan on gün sonra araba kullanmaya başladm.ama bu ameliyat beni çok gerdi.siteye girmeden önce gene vaz geçtim ne gerek var kendini kestiriceksin dedim.ama sizleri okuyunca tekrar heyacanlanıyorum olucam diyorum.hayırlısı olsun hepimiz içinHemşireler ilgilenir muhakkak her bünye farklı malesef kiminle ağrı fazlaiken kiminle az kimi rahat kimi değil bu biraz Dr un tecrübesi ile ilgili biraz hastanın bünyesi ile ilgili kiminin .... Allah kolaylık versin
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
çok geçmiş olsun.darısı benim başıma.bende salı günü olucam.meme ucu çokmu büyüktü ne kadar küçültüldü acaba?dikleştirme olmadı galiba.yardımsız kalkabiliyomusunuz.ben yanlız olucam.yapabilirmiyim acaba?
Canim evet büyüktü kahverengi bölüm meme büyüyünce dahada gerilip buyucekti sol memede 2 santim diklestirme oldu ama dikey cizgi yok hepsi meme basindan ve asla asla yanliz olmaz mümkün degil bir psikolojik açıdan iki desteksiz haraket edilmiyor bana aksama kadar su vermediler yanimdaki arkadasim surekli dudaklarimi agzimi islatti peceteyle direnede hic gerek duymamis cok şükür cok guzel gecmis suan goruntuyu merak ediyorum sadece
- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
benim durumum daha zor.bende dikleştirmede olucak.meme başı yukarı alınıp küçültülecek.of ya.sizde ne güzel dikey çizgi yokmuş.eşim yanımda olucak ama hasta psikolojisinden anlamazki.estetik olduğu için kimsenin bilmesinide istemedi.ben sana bakarım dedi.bakalım görücez.Canim evet büyüktü kahverengi bölüm meme büyüyünce dahada gerilip buyucekti sol memede 2 santim diklestirme oldu ama dikey cizgi yok hepsi meme basindan ve asla asla yanliz olmaz mümkün degil bir psikolojik açıdan iki desteksiz haraket edilmiyor bana aksama kadar su vermediler yanimdaki arkadasim surekli dudaklarimi agzimi islatti peceteyle direnede hic gerek duymamis cok şükür cok guzel gecmis suan goruntuyu merak ediyorum sadece