• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

kızlar yarın 9 da ameliyatım bana sans dileyın heycan dorukta:KK19:

leoni hayırlı olsun öncelikle :) umarım herşey yolunda gider ve mutlu kalırsın sonuctan:D
bir de sorum olaak 6 gün önce oldum ameliyatımı yalnız arası çok şişti doktorrum gazlı bez verdı oraya baskı yapması için kullandım bu kez de morardı sizler yaşadınız mı boyle bişey ?

leoni hayırlı olsun öncelikle :) umarım herşey yolunda gider ve mutlu kalırsın sonuctan:D
bir de sorum olaak 6 gün önce oldum ameliyatımı yalnız arası çok şişti doktorrum gazlı bez verdı oraya baskı yapması için kullandım bu kez de morardı sizler yaşadınız mı boyle bişey ?

canım cok tesekkurler ama ben daha ameliyat olmadıgım için hıc bılmıyorum onları :)

Canım ben de ameliyatımı yeni oldum salı günü. Umarım iyi ve başarılı bi ameliyat geçirirsin. Dualarım seninle

9 daymış gormemişim yazdıgını :) heycan doruktadır artk bol şans diliyorum o zaman yeni kızçelerle mutluluklar diliyorum :)

zeynpfeli kac gün oldu ameliyat olalı ve herhangi bi sıkıntın var mı şuan

3.gunumdeyim canım. Benim daha çok yeni olduğu için agrilarim var. Zaten bunu göze alarak ameliyat oluyoruz. Mutlaka refakatçi n olsun ve evde de sana yardım edecek birilerine ihtiyacın olacak. Ben de benden önce ameliyat olan ve bugünleri geçirmiş arkadaşların yazılarını okuyup moral buluyorum. Benin kas altı ve koltuk altı kesisi .

çok şükür ki o ilk 3-4 günlük sıkıntılı zamanı atlattım şu şişliklerimiizde geçsin cok guzel olcaklar:) kac cc takıldı ve dokun varmıydı canımm

çok şükür ki o ilk 3-4 günlük sıkıntılı zamanı atlattım şu şişliklerimiizde geçsin cok guzel olcaklar:) kac cc takıldı ve dokun varmıydı canımm
Az da olsa dokum vardi canım. 325 cc takıldı natrella marka. Senin kaç cc ve kaç gün oldu

kızlar yarın 9 da ameliyatım bana sans dileyın heycan dorukta:KK19:
Canim simdiden hayirli olsun.Allah sakinlik versin.umarim hersey istedigin gibi olur.benim de heyecan zirve yapmis durumda.ben de cts oluyorum.yarin cizimler olcumler yapilacak ve tahliller...ay umarim tum bu sikintilara deger canim

3.gunumdeyim canım. Benim daha çok yeni olduğu için agrilarim var. Zaten bunu göze alarak ameliyat oluyoruz. Mutlaka refakatçi n olsun ve evde de sana yardım edecek birilerine ihtiyacın olacak. Ben de benden önce ameliyat olan ve bugünleri geçirmiş arkadaşların yazılarını okuyup moral buluyorum. Benin kas altı ve koltuk altı kesisi .
Arkadasim agrilarin cok mu fazla.ben 4.gunumden itibaren yanliz olucam.ilk 3 gun esim izin alacak.umarim 3.gunden sonra kendim islerimi halledebilecek durumda olurum.cok tirsiyorum ya.olup bitsin artik olucem heyecandan

Arkadasim agrilarin cok mu fazla.ben 4.gunumden itibaren yanliz olucam.ilk 3 gun esim izin alacak.umarim 3.gunden sonra kendim islerimi halledebilecek durumda olurum.cok tirsiyorum ya.olup bitsin artik olucem heyecandan
şu an ağrım var canım esim hep yardimci oluyor. 3. Gunumdeyim canım yarınki durumumu yazarım. Herkesin bünyesi farklıdır ama bana göre değerlendirme yapma. İnş herkesin dilediği olur.

Kizlar benim 4 duncu gun sabahtan kalkip alis verise ciktim butun gun ne kadar kendiniz hasta gibi yataga baglarsaniz o kadar zor iyilesirsiniz
Kalkin yuruyun gezin oyle hasta gibi durmayin

bende doku neredeyse yoktu :) 345 cc damla protez kas altı takıldı bugun 6.günüm şişliklerim çok masajı henuz onermedi doktorum bide resmen füze :oops:

leoni leoni hadi bakalım, hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Seraparis in dediği gibi, hareket ettikce daha iyi olacaksın ama sen yarin bi önce amelyatını hayırlısıyla ol :)

C ChAneL81 ben 6.günümdeyim bu işliklere bi özüm yok mu:( bir de arada sırada böyle batma gıbı bısey oluyor arası şiş ve morarmaya basladı normal mı u durum:KK22:

bende doku neredeyse yoktu :) 345 cc damla protez kas altı takıldı bugun 6.günüm şişliklerim çok masajı henuz onermedi doktorum bide resmen füze :oops:
Geçmiş olsun B brf90
Füze gibi olması çok normal başta. Bir iki hafta sabret, ondan sonra ödemler gittikce doğallaşacak. Masaj zaten ilk ay pek önerilmiyor.

Back
X