Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
leoni hayırlı olsun öncelikle :) umarım herşey yolunda gider ve mutlu kalırsın sonuctan
bir de sorum olaak 6 gün önce oldum ameliyatımı yalnız arası çok şişti doktorrum gazlı bez verdı oraya baskı yapması için kullandım bu kez de morardı sizler yaşadınız mı boyle bişey ?
canım cok tesekkurler ama ben daha ameliyat olmadıgım için hıc bılmıyorum onları :)
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
3.gunumdeyim canım. Benim daha çok yeni olduğu için agrilarim var. Zaten bunu göze alarak ameliyat oluyoruz. Mutlaka refakatçi n olsun ve evde de sana yardım edecek birilerine ihtiyacın olacak. Ben de benden önce ameliyat olan ve bugünleri geçirmiş arkadaşların yazılarını okuyup moral buluyorum. Benin kas altı ve koltuk altı kesisi .
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Az da olsa dokum vardi canım. 325 cc takıldı natrella marka. Senin kaç cc ve kaç gün olduçok şükür ki o ilk 3-4 günlük sıkıntılı zamanı atlattım şu şişliklerimiizde geçsin cok guzel olcaklar:) kac cc takıldı ve dokun varmıydı canımm
- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 43
Canim simdiden hayirli olsun.Allah sakinlik versin.umarim hersey istedigin gibi olur.benim de heyecan zirve yapmis durumda.ben de cts oluyorum.yarin cizimler olcumler yapilacak ve tahliller...ay umarim tum bu sikintilara deger canimkızlar yarın 9 da ameliyatım bana sans dileyın heycan dorukta
- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 43
Arkadasim agrilarin cok mu fazla.ben 4.gunumden itibaren yanliz olucam.ilk 3 gun esim izin alacak.umarim 3.gunden sonra kendim islerimi halledebilecek durumda olurum.cok tirsiyorum ya.olup bitsin artik olucem heyecandan3.gunumdeyim canım. Benim daha çok yeni olduğu için agrilarim var. Zaten bunu göze alarak ameliyat oluyoruz. Mutlaka refakatçi n olsun ve evde de sana yardım edecek birilerine ihtiyacın olacak. Ben de benden önce ameliyat olan ve bugünleri geçirmiş arkadaşların yazılarını okuyup moral buluyorum. Benin kas altı ve koltuk altı kesisi .
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
şu an ağrım var canım esim hep yardimci oluyor. 3. Gunumdeyim canım yarınki durumumu yazarım. Herkesin bünyesi farklıdır ama bana göre değerlendirme yapma. İnş herkesin dilediği olur.Arkadasim agrilarin cok mu fazla.ben 4.gunumden itibaren yanliz olucam.ilk 3 gun esim izin alacak.umarim 3.gunden sonra kendim islerimi halledebilecek durumda olurum.cok tirsiyorum ya.olup bitsin artik olucem heyecandan
Dualarim senin le canim sorunsuz ameliyatin ve surecin olur insallah gelsin guzel memislerrrrr artikkkkkızlar yarın 9 da ameliyatım bana sans dileyın heycan dorukta
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Dualarim senin le canim sorunsuz ameliyatin ve surecin olur insallah gelsin guzel memislerrrrr artikkkk
cok sağol canımcım ya burda ılk destek olanlardan birisin tesekkur ederım
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Geçmiş olsun B brf90bende doku neredeyse yoktu :) 345 cc damla protez kas altı takıldı bugun 6.günüm şişliklerim çok masajı henuz onermedi doktorum bide resmen füze
Füze gibi olması çok normal başta. Bir iki hafta sabret, ondan sonra ödemler gittikce doğallaşacak. Masaj zaten ilk ay pek önerilmiyor.