• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

Canim evet büyüktü kahverengi bölüm meme büyüyünce dahada gerilip buyucekti sol memede 2 santim diklestirme oldu ama dikey cizgi yok hepsi meme basindan ve asla asla yanliz olmaz mümkün degil bir psikolojik açıdan iki desteksiz haraket edilmiyor bana aksama kadar su vermediler yanimdaki arkadasim surekli dudaklarimi agzimi islatti peceteyle direnede hic gerek duymamis cok şükür cok guzel gecmis suan goruntuyu merak ediyorum sadece
Lioni canım çok geçmiş olsun. Benimde cc 325 her gecen gün daha iyi olduğunu hissedeceksiniz. Bol bol dinlen canım.

Kizlar evdeyim bn biraz agrim var dayanilmicak gibi değil ama ilk çıktığımda agridan bögüruyordum resmen cok canım yandı 2 saat kalmisim ameliyatta tek hatırladığım aglayarak uyandim 275 yada 300 demişti doktorum ama 325cc takmış alabileceğinin en büyügunu yaptim dedi kasalti konuldu meme ucu kesisiyle kahverengi bolumde kucultuldu yanlız o kadar şiş ve basık ki gözüme küçük gibi geliyor annem hayir tam sana gore yapmis diyor en cok kolatlarima ve gogsumun orta kısmı cok ağrıyor birde o flaster galiba adı alerji yapmış su topladi orta kisim bnde onu gorunce aha silikon çıkmış yerinden diye aglamaya başladım tam o sirada doktorum geldi bantlari çıkardı bez koydu yerine biraz rahat ettim simdilik bu kadar cok tesekkur ederim hepinize
leoni leoni cok gecmiş olsun banada 300-325 takıldı ilk amelyatlıyken küçük gelio şekilsiz falan sonra daha sekilli görününce büyüklüğünü anlayacaksınız ama ilk güne göre daha dolgun görünüyor gerci benimki bana hala küçük gibi geliyor ama bakalım daha 2 ay olmak üzere 6 ay dolmasını bekliyoruz sende bi 3 hafta falan bekle sekli anlayacaksın

leoni leoni cok gecmiş olsun banada 300-325 takıldı ilk amelyatlıyken küçük gelio şekilsiz falan sonra daha sekilli görününce büyüklüğünü anlayacaksınız ama ilk güne göre daha dolgun görünüyor gerci benimki bana hala küçük gibi geliyor ama bakalım daha 2 ay olmak üzere 6 ay dolmasını bekliyoruz sende bi 3 hafta falan bekle sekli anlayacaksın

Arkadaslar arada bi bende oksurme oluyor ve beni zorluyor. Bu normal mi sizde oldu mu

Canim evet büyüktü kahverengi bölüm meme büyüyünce dahada gerilip buyucekti sol memede 2 santim diklestirme oldu ama dikey cizgi yok hepsi meme basindan ve asla asla yanliz olmaz mümkün degil bir psikolojik açıdan iki desteksiz haraket edilmiyor bana aksama kadar su vermediler yanimdaki arkadasim surekli dudaklarimi agzimi islatti peceteyle direnede hic gerek duymamis cok şükür cok guzel gecmis suan goruntuyu merak ediyorum sadece
Canım çok geçmiş olsun göğüs ucundan dikkeştirme olması çok iyi olmuş.Şimdi bekleme zamanı inş.sonuç istediğin gibi olur.

Gececek canim benim de lipo cok agriliydi hele belim den ne cektim :KK43: ikide bir hemsireyi cagirdim birseyler koysun o belime diye havlu felan koymustum rahatlamistim
Evet canım beni de en zorlayan yer belim ama hareket edip yürümek gerçekten iyi geliyor.

Inşallah kizlar herkesin istedigi gibi olur agrim var ama dayanılmaz degil rahat nefes alabiliyor um cok şükür doktor bandaji çıkarırken bakamadım annem bakti hazır degildim çünkü cok güzel görünüyor dedi ins oyledir

Cok gecmis olsun guzelim kollarini fazla yorma ilk gunlerde biraz agrin olacak dogal olarak ;) en zoru basardin canim mutlulugun daim olsun insallah cok optum
Fotolari merakla bekliyoruz;)

C
Cok gecmis olsun guzelim kollarini fazla yorma ilk gunlerde biraz agrin olacak dogal olarak :KK66: en zoru basardin canim mutlulugun daim olsun insallah cok optum
Fotolari merakla bekliyoruz:KK66:

Canım bu şişler ne zaman iniyo kizlar ya of cok fena

Kızlar bir de şeyi sorucam benim dikiş yerlerimden hafif kan geliyodu doktora gittim endişelenecek bi durum yok dedi ama ben bı soru sotmayı unuttum acaba yaraya bepanthen sursem uzerıne gazlı bez koysam bı sıkıntı olurmu

leoni leoni gecmiş olsun tekrar dur sabret biraz yavaş yavaş gececek :KK66: izlemeye aldım seni izlemeye al benide adım adım görürsün :)

Ya canım cok acıyor o kadar siski patlicak bunlarin olacagini biliyordum ama bu kadarını dusunmemistim cok tesekkur ederim hepinize

o_OLeoni canım bende salı ameliyat oldum. Şu anki görüntum çok komik geliyor benımkı lerde çok sis. Her gün daha iyi hissediyorum ama su sütyene bi geçeyim merak ediyorum nasıl duracak. Hala drenli ve sargiliyim:KK61:

o_OLeoni canım bende salı ameliyat oldum. Şu anki görüntum çok komik geliyor benımkı lerde çok sis. Her gün daha iyi hissediyorum ama su sütyene bi geçeyim merak ediyorum nasıl duracak. Hala drenli ve sargiliyim:KK61:
Slm, gecmis olsun hangi doktora gittiniz ögrene bilirmiyim sonucdan memnun musunuz

Daha çok yeni sargilarda açılmadı ama doktorum çok iyi isinde .ankarada ferruh Bingule yaptırdım. Pazartesi gideceğim ilk kontrole
Tsk ederim cevabin icin, ben istanbulda fatih dagdeleni dusunuyorum ve doktor hakkinda tecrube sahibi olan varmi diye arayis icetisindeyim tekrar tesekkurler

Back