• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var lütfen bakın

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
333
Sakarya
kızlar sizlerin fikrine çok ihtiyacım var. ben birini seviyodum çok hemde kısa zamanda ama olmadı onun kendine göre sebepleri vardı ama ben üzüldüm ağladım aylarca aklımdan çıkmadı unutmak için elimden geleni yaptım ama olmadı derken geri döndü hiç beklemezken bişe diyemedim kabul ettim şimdi nişanlanmak üzereyiz ama ben çok korkuyorum evlilikten yaşadığım hayal kırıklıklarmı çevreden gördüğüm kötü ilişkilermi etkileyen beni sürekli vesvese yapıyorum acaba mutlu olurmuyum evlenince soğurmuyum saçma saçma bi çok düşünce. ben hep böyle yapıyorum yeni bi işe girsem hayatımda yeni bi değişiklik olsa güzel şeyler bile beni bunalıma sokuyo bu huylarımdan dolayı ondan vazgeçmeyi bile düşündüm ama vazgeçemiyorum ağlıyorum şimdi ben ne yapmalıyım:2:

Niye gitti? Niye geri geldi bunlar önemli sebepler. Ki nisanlanmayi göze aldiysa kimse zorlamadiysa kusku duymaniza gerek yok gibi. Gerci önceki kopus nedeninizi bilmiyorum ama. Ayrica her iliskide bir risk vardir, evlendikten hemen sonra, iki üc yil sonra, on yil sonra degisen erkekler oldugu gibi, ya da anlasamadiklarini anlayan ciftler diyelim, mutlu mesut yillarca yasayan insanlar da azinlikta da olsa var tabi.

kızlar sizlerin fikrine çok ihtiyacım var. ben birini seviyodum çok hemde kısa zamanda ama olmadı onun kendine göre sebepleri vardı ama ben üzüldüm ağladım aylarca aklımdan çıkmadı unutmak için elimden geleni yaptım ama olmadı derken geri döndü hiç beklemezken bişe diyemedim kabul ettim şimdi nişanlanmak üzereyiz ama ben çok korkuyorum evlilikten yaşadığım hayal kırıklıklarmı çevreden gördüğüm kötü ilişkilermi etkileyen beni sürekli vesvese yapıyorum acaba mutlu olurmuyum evlenince soğurmuyum saçma saçma bi çok düşünce. ben hep böyle yapıyorum yeni bi işe girsem hayatımda yeni bi değişiklik olsa güzel şeyler bile beni bunalıma sokuyo bu huylarımdan dolayı ondan vazgeçmeyi bile düşündüm ama vazgeçemiyorum ağlıyorum şimdi ben ne yapmalıyım:2:

Onceden istemiyorken simdi niye istiyorsun diye sormaliydin.

Niye gitti? Niye geri geldi bunlar önemli sebepler. Ki nisanlanmayi göze aldiysa kimse zorlamadiysa kusku duymaniza gerek yok gibi. Gerci önceki kopus nedeninizi bilmiyorum ama. Ayrica her iliskide bir risk vardir, evlendikten hemen sonra, iki üc yil sonra, on yil sonra degisen erkekler oldugu gibi, ya da anlasamadiklarini anlayan ciftler diyelim, mutlu mesut yillarca yasayan insanlar da azinlikta da olsa var tabi.

çok özele girdiği için sebebini yazamıyorum ama asla ondan yana en ufak kuşkum yok baskıyla falan gelmedi ve zorla yapmıyo beni çok seviyo hatta kaybetmekten çok korkuyo beni ama benim üzerimde inanılmaz ağırlık var tanımlayamadığım :43:kopamıyorumda ondan şaşırdım kaldım

Eğer karşında ki insandan eminsen,seviyorsan,seviliyorsan kötü örnekleri çok takma kafana.Kötü örnekler kadar iyi örneklerde var
Ama başka bi sebep varsa bu duygularına iyi düşün iyi tart öyle karar ver derim

Eger siz sevdiginize ve sevildiginize eminseniz hic korkmayin, kimseyi kafaya takmayin...
Evlilik Kumar gibidir,iyi mi gider kötümü kimse bilemez, bir yil sonra ayrila bilirsiniz ama
Belkide ömür boyu mutlu olursunuz, kimse bilemez!!! Ayrilik riski herkeste var, körkütük
Asik olanlarda bile, böyle düsünürseniz hic evlenemezsiniz!!! Bosverin bunlari siz Mobilyalara
Gelinliklere, Nikah sekerlerini falan düsünün :34:

Problem sizde. Bu korkularınızdan kurtulmadan yapmayın evlilik. ayrıca bunları düşündüğünüz sürece düşündüklerinizi yaşarsınız.

Back
X