• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce sözlüm beni aldatıyor mu ?

iş üstünde yakalansa bile henüz kabulleneni görmedim duymadım.
hep bir inkar, o ben değildim arkadaşımdı, kuzenimdi.
yalan.

Ya alt tarafı sözlüsünüz görende evli cocuklusunuzda sizi onda bağlayan bir şey var sanacak. Kaldı ki ne evli çocuklular boşandı burda.. Siz mi ayrılamayacaksınız? Ayrılmayıp sizi aldatan bu erkeğe göz mü yumacaksınız?

kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s

3 sene söz mü olur yahu neyse...
ailesine ne diyeceksin aile ne yapabilir telefonunu elinden mi alacaklar

Yani anlayamiyorum adam gozunuze sokmus daha net ne olabilir ki sizde ayrilmaktan korktugunuz icin iliskinize devam etmissiniz. Sunu unutmayin oncelik sensin sen ve mutlulugun sozlun deil ailesi deil sadece sen cunku evlenip ayni eve girdiginde seni boynuzlamis olacak ailrisni deil

kızlar ben 3 senedir sözlüyüm. bundan 2 ay önce bizde kalmıstı sözlüm. içimden biri dediki sanki telefonunu karıstır kurcaladıgıımda facecookta her tarafı açık bir kıza mesaj göndermiş cepp telefonu ver bulusalım canım diye ben o an donup kaldım ne yapıcagımı bilemedim. sabah kalkmasınnı bekledim bagırdım cagırdım.bana dediği kelime su ben çalısırken arkadaslar arasında şakasına gönderdik felan dedi. ben inanmadım aradan işde 2 ay geçti ama ben hala onu unutamadım oda bunun farkında sizce ne yapmalıyım ailesiyle konussam bu sefer olaylar iyiyice karısıcak diye düşünüyorum kafam darma duman birde üstelik nisan olayları felan var ev felan alındı .s
2 ay neden geçiriyosunuz ki adamın yaptığı besbelli ortada, ailesiyle konuşmanıza da gerek yok. komik gerçekten şakasına göndermiş, siz de ozaman şakasına çıplak bi adama mesaj gönderin bakalım tepkisi ne olacak töbe töbe.
bırakın gitsin, sözlüymüşsünüz nişan bile olmamış. yol yakınken dönün

Icınızde aldatıldı dıyor ve sankı yok aldatmadı şakaydı desınler dıye konu açılır olmus
Ne sakası ya kadının üstünde gordum aldatmıs olabılırmı dıye konular beklıyorum artık

5 seneyi çöpe attı ailesi o kadar iyi insanlarki namazında niyazında insanlar yapıcagıı aklımın ucundan bile gezmezdi işde dediğim gibi seytan dürttü sanki beni .s de baktımm normalde elime bile sürmem telefonunu

5 sene de ilk kez eline alip bunlari gorduysen, kim bilir daha neler yapmistir. Ilk olup sana denk gelecek değil ya

annesiyle konussam mı diye diye düşünüyorum ama sizce ortalık birbirine girer mi ki .s

Baska bi konuda benzer bir dirum vardi. adamin annesine soylemsti konu sahibi uye. aldigi cevap "erkektir yapar" olmuş

sonuna kadar üsteledim sürekli sen daha ordamısın felan diyor canım 5 sene seviyorum da yaptıgı kanıma dokanıyo .s

Başka bir erkekle yazışsaydin bu şekilde mi konusacakti acaba. Su an senden ayrilmisti ve muhtemelen ailelerde duymus olurdu.

ayrıl demesi kolay canım sözlüyüm neden diycekler aileye tasımakta istemiyorum. ne yapıcagımı şaşırdım.annem hasta kalbinden rahatsız ona bişey olur diye de korkuyorum.s

Evet canım ayrıl demesi daha kolay suan çünkü sozlusun. Evli cocuklu olmaktan daha kolay. Simdi bunu yapanin ilerde de yapma ihtimali yüksek

Sözlüden ayrılınca annene ne olacak kı.....
Bahane
Bence sen ona ınan, kesın saka yaptı .
Bak duymak ıstedıgını soyledım ıcın rahatlasın sıkı sıkı sarıl ona özür dile yanlış anladığın ıcın.

Aldattığı aleni bir şekilde görülüyor ama uzun bir birlikteliğiniz var. Çözüm basit. Risk al canım. Al karşına ,onu kaybetmek pahasına konuş. Açık açık söyle ona bunları. Ama tepkili değil,bağırarak değil. Bize nasıl anlattıysan onada anlat. Açık ol. Vereceği tepki yada cevap seni en iyi şekilde yönlendirecektir.

ev alındıysa tamam boynuzlar yanında hediye olsun sorun değil.. yapma arkadaşım adam daha sözlüyken aldatmış ne bekliyorsun illa gözünün önünde mi yapsın?

face. de o kızın erkek versiyonlarıda var. onun yanında dur bende şaka yapayım deyip bi tanesinden telefon isteyiver sende. bakalım ne diyecek?:KK14:

Artık insanın kendi babasına bile guvenemediği bu zamanda, nasıl bu kadar körü körüne güveniyorum diyorsunuz anlamıyorum?

Siz bu adamla evlenirsiniz. O potansiyeli gördüm.
Adam da nasılsa bizimki aldatılmışken bile benimle evlendiğine göre sorun yapmıyordur devam koçum diye keyfine bakar. Aldatılan memnun, aldatan memnun.
Mutluluklar ikinize de..

ayrıl demesi kolay canım sözlüyüm neden diycekler aileye tasımakta istemiyorum. ne yapıcagımı şaşırdım.annem hasta kalbinden rahatsız ona bişey olur diye de korkuyorum.s
Bu kadar abartilacak bir durum yok. Millet 3-5 çocukla bosanirken sizin sözlü iken Ayrılmaniz niye bu kadar büyük sorun olur anlayamadım?

Back
X