Bir tık daha koyu olsa nefes alacaktım :) yarın regl olmam gerekiyor. İnşallah hamileyimdir ve o kırmızı rengi görmem :)Yani şöyle bir durum var benim bildiğim okuduğum kadarıyla lh testi ile öğrenenlerin çoğu test cizgisi çok cokkk koyu çıkıyor sizinki ikiside aslında aynı gibi görünse de çok açık renkliler ve test cizgisi kontrol çizgisiyle aynı gibi bir tık hatta koyulugu az gibi daha fazla olması gerekiyor anca öyle öğrenenler var bir gebelik testi alsanız aslında çok güvenilmiyor gebelik testleri yaniltadabiliyor ama kandan önce bir fikir edinmiş olursunuz
Kuzum benim testim pozitif çıktığında ovülasyon testim alttaki gibiydi. En alttaki ovülasyonKızlar bende pco hastasıyım. Ovülasyom testi ile aklı başında iklkez bu ay denedim
Ve bu ay 2 kez yumurtlama gördüm. Birisi 19 Kasım diğeri 24-25 kasımdı. İki yumurtlamayı da değerlendirdim.
Regl ağrım var vesaire. Ama böyle tam olarak bir regl ağrısı da değil. 2 3 gün ovülasyon testi yapmıştım silikti. Dün gece ovülasyon testi pozitif.
Bu arada test kitleri fabrika hatası ile sadece soluk ama çalışıyor.
Bugün yaptım hatta az önce de diğer fotoğraftaki 2 taneyi yaptım. Gebelik olma ihtimali nedir sizce .
Pco yum fakat reglm düzenli. Yumurtalar çatlamıştı takip etmiştim
Ay çok heyecanlandımKuzum benim testim pozitif çıktığında ovülasyon testim alttaki gibiydi. En alttaki ovülasyon
İnşallah bebeğin seninledir kuzucumAy çok heyecanlandım
Sanki aynı gibi :)
Çok heyecanlıyım. Heyecanım negatifle söner diye çok ama çok korkuyorumİnşallah bebeğin seninledir kuzucum
Bende şuan öyleyimmmm yaaa adet olmadan 1 gün önce ovulasyon koyu çıktı adet günü koyu çıktı dün birdaha koyu çıktı adetimde geçti ama bir kaç gün adetlerimde oynuyorKızlar gebelik testim pozitif:) yarın kan vereceğim
Kan verdiniz miKızlar gebelik testim pozitif:) yarın kan vereceğim
Hamilesin o zamanBende şuan öyleyimmmm yaaa adet olmadan 1 gün önce ovulasyon koyu çıktı adet günü koyu çıktı dün birdaha koyu çıktı adetimde geçti ama bir kaç gün adetlerimde oynuyor
Kanda verirsem belki düşük çıkar diye 3 gündür bekledim bugün verdim.d henüz sonuç çıkmadı sağlık ocağında verdim sabah bende heycanla onu bekliyorumKan verdiniz mi
Hamile olma ihtimaliniz %90
3 gün üst üste pozitif çıkmaz. Gebelik haricinde çatlatma iğnesi olmuşsan yakın zamanda o zaman çıkar. Yada menopoz. Yumurtlama reglden bir gün önce olabilir tabikide fakat 3 gün üst üste olmazTestlere bişey diyemem bende pkoyum iki kez yumurtlama olabiliyor biliyosun hatta birden çok yumurta çatlama olayı olursa döllenme de ihtimali de yüksek oluyo bizlerde ama içime doğdu sanki hamilesin gibime geliyo
Yoo bende çıkıyor pkoluyum menepoz değilim ona göre bu yorumu yazmıştım halbu ki bişey diyemem diye sebebi de buydu çok ilginc3 gün üst üste pozitif çıkmaz. Gebelik haricinde çatlatma iğnesi olmuşsan yakın zamanda o zaman çıkar. Yada menopoz. Yumurtlama reglden bir gün önce olabilir tabikide fakat 3 gün üst üste olmaz
Ağır pco varsa tamam ama regl son günleri sadece ovülasyon 2 3 gün pik olmaz. Gebelik ihtimali oluyor.Yoo bende çıkıyor pkoluyum menepoz değilim ona göre bu yorumu yazmıştım halbu ki bişey diyemem diye sebebi de buydu çok ilginc
Ağır pco değilsiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?