Kızlar doğum kontrol hapını bıraktım ve 3 ay adet düzensizliği oldu bu sebeple jinekolaga gittim ve yumurtalıkların pco yapıda olduguu ama buu hormonlara bakılarak netlik kazanacağını söyledi. Adet söktürücü hap verdi. adetın 3. günü hormonlara bakıldı pco oldugu netlık kazandı lh prl hormonları yüksek hamileliği zorlastrır dedi lütfen bilgi verir misiniz lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?
- Konu Sahibi encriii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos pcos dogum pcos hamilelik pcos tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 63
- 31
evli misiniz? eğer evliyseniz bunun için farklı tedaviler uygulanıyo ama pco olup hamile kalanlar var çok imkansz gibi görmemek lazım.. doğal bitkiler kullananlar da var soğan suyu kürü hayıt suyu falan.. ben evli değilim ama bende de pco var doğum kontrol hapını bu yüzden kullanıyorum
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Kızlar doğum kontrol hapını bıraktım ve 3 ay adet düzensizliği oldu bu sebeple jinekolaga gittim ve yumurtalıkların pco yapıda olduguu ama buu hormonlara bakılarak netlik kazanacağını söyledi. Adet söktürücü hap verdi. adetın 3. günü hormonlara bakıldı pco oldugu netlık kazandı lh prl hormonları yüksek hamileliği zorlastrır dedi lütfen bilgi verir misiniz lütfen
Bnde pcoluyum iki buçuk senedir evliyim ve tedavi görüyorum hamile kalabilmek için adet düzensizliği tüylenme sivilcelenme oluyor sogan suyu içtim dört ay işe yaramadı bnde incir suyuna başladım bu ay hayıt damlası ile birlikte birde dut pekmezine hayıt tohumu koydum her gece bir kaşik yiyorum Hamile kalmak zor deniyor Aslında yumurta çıtlamıyor bu nedenle olmuyor Dr bana yumurta çıtlama iğnesi yapacak bu ay inşanlah işe yarar rabbim isteyen herkese nasip eder inşanlah
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Merhaba encriii canını sıkmanı gerektiren bi durum yok bence, pko yumurtlama kAlitemizi etkiliyor, yani normal bir insan 15. Gün ovülasyon gününde oluyorsa bizde değişiyor, bunuda iyi bir doktor klomen gibi yumurta geliştiren ilaçlarla takibe alıp ya doğal yoldan catlatmasını bekliyor yada catlatma iğnesi verip kocacıgınla da buluşmaa ödevi yazıyor iyi takip sonucu aynı sıkıntıdan 2. Ayımda hamile kaldım cok sükür darısı basınakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ?
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
İlk çatlatma iğnemde hamile kaldım canım canımızı sıkmayalım Gönülden istersek Allah veriyorBnde pcoluyum iki buçuk senedir evliyim ve tedavi görüyorum hamile kalabilmek için adet düzensizliği tüylenme sivilcelenme oluyor sogan suyu içtim dört ay işe yaramadı bnde incir suyuna başladım bu ay hayıt damlası ile birlikte birde dut pekmezine hayıt tohumu koydum her gece bir kaşik yiyorum Hamile kalmak zor deniyor Aslında yumurta çıtlamıyor bu nedenle olmuyor Dr bana yumurta çıtlama iğnesi yapacak bu ay inşanlah işe yarar rabbim isteyen herkese nasip eder inşanlah
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Ay gerçekten mi şimdi daha çok umutlandım inşanlah hayırlısı olsunİlk çatlatma iğnemde hamile kaldım canım canımızı sıkmayalım Gönülden istersek Allah veriyor
- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Ne kadar güzel ya maşallah ya Rabbim bize de nasip etsinİlk çatlatma iğnemde hamile kaldım canım canımızı sıkmayalım Gönülden istersek Allah veriyor
Merhaba encriii canını sıkmanı gerektiren bi durum yok bence, pko yumurtlama kAlitemizi etkiliyor, yani normal bir insan 15. Gün ovülasyon gününde oluyorsa bizde değişiyor, bunuda iyi bir doktor klomen gibi yumurta geliştiren ilaçlarla takibe alıp ya doğal yoldan catlatmasını bekliyor yada catlatma iğnesi verip kocacıgınla da buluşmaa ödevi yazıyor iyi takip sonucu aynı sıkıntıdan 2. Ayımda hamile kaldım cok sükür darısı basına
Nartaneleri88 bn yeni üyeyim tam olarak kullanmayı bilmiyorum forumu biz daha calışmallara yeni başlıcaz acaba yumurtlama dçnemimim anlayabilir miyim kendim ovulasyon testi pco larda işe yaramıyor diyolr
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Tatlım o testleri bilmem ama lütfen iyi bir jinekolog bul bu konuda seni haftada 1 yada 2 kez çagırıp muayene eder ve yumurtalarının gelişimini takip ederek sana eşinle ne zaman birlikte olacagını söyler sonra tekrar cagırır yumrtanın birliktelik sonrası çatlayıp çatlamadıgına bakar ona göre seni takibe almış olur ve hamileliğini baslatabilmek için iyi takip şart, lütfen özel hastane tercih etme, muayenehanesi olan bir jinekolog seninle birebir ilgilenecektir.benim tek hatam oymuş, Rabbim inşallah gönlüne göre versin dilerim
Son düzenleme:
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Amin canımm inşallahNe kadar güzel ya maşallah ya Rabbim bize de nasip etsin
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Ne kadar güzel ya maşallah ya Rabbim bize de nasip etsin
Amin Rabbim isteyen heekese nasip etsin inşallahNe kadar güzel ya maşallah ya Rabbim bize de nasip etsin
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Yani pcolarda ovülasyon belli olmuyor ya o yüzden yanlış sonuç verebiliyordur,Nartaneleri88 bn yeni üyeyim tam olarak kullanmayı bilmiyorum forumu biz daha calışmallara yeni başlıcaz acaba yumurtlama dçnemimim anlayabilir miyim kendim ovulasyon testi pco larda işe yaramıyor diyolr
amin canım inşallahAy gerçekten mi şimdi daha çok umutlandım inşanlah hayırlısı olsun
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Sen yinede bitkisel çaylardan uzak dur bol bol pekmez yiyin karı koca ve ilişki sonrası ayaklarını havaya dikip 2 saat dinlen, mümkünse duşu gec alAy gerçekten mi şimdi daha çok umutlandım inşanlah hayırlısı olsun
Tatlım o testleri bilmem ama lütfen iyi bir jinekolog bul bu konuda seni haftada 1 yada 2 kez çagırıp muayene eder ve yumurtalarının gelişimini takip ederek sana eşinle ne zaman birlikte olacagını söyler sonra tekrar cagırır yumrtanın birliktelik sonrası çatlayıp çatlamadıgına bakar ona göre seni takibe almış olur ve hamileliğini baslatabilmek için iyi takip şart, lütfen özel hastane tercih etme, muayenehanesi olan bir jinekolog seninle birebir ilgilenecektir.benim tek hatam oymuş, Rabbim inşallah gönlüne göre versin dilerim
canım özel de daha iyi ilgilenirler diye gitmiştim ben ama nafile muayenehanesi olan dr derken ben çevremde öyle giden duymadıma a bilgi verır mısın bunun hakkında
İlk evlendiğimde pco olduğumu öğrendim doktor ilaç verdi çocuğun doğal yoldan zor olur dedi bende acelem yok dedim kulllanmadım ilacı kendiliğinden 4 sene sonra oldu şimdi ikinciyi bekliyorumKızlar doğum kontrol hapını bıraktım ve 3 ay adet düzensizliği oldu bu sebeple jinekolaga gittim ve yumurtalıkların pco yapıda olduguu ama buu hormonlara bakılarak netlik kazanacağını söyledi. Adet söktürücü hap verdi. adetın 3. günü hormonlara bakıldı pco oldugu netlık kazandı lh prl hormonları yüksek hamileliği zorlastrır dedi lütfen bilgi verir misiniz lütfen
Yaşınız ileri değilse Kafanıza çok takmayın sonuçta yumurtanız var zorda olsa büyüyüp çatlaya biliyor
Rabbim o ruhu yarattıysa eğer zamanı geldiğinde o minik kalbin içinizde atmasını sağlıyor
İlk evlendiğimde pco olduğumu öğrendim doktor ilaç verdi çocuğun doğal yoldan zor olur dedi bende acelem yok dedim kulllanmadım ilacı kendiliğinden 4 sene sonra oldu şimdi ikinciyi bekliyorum
Yaşınız ileri değilse Kafanıza çok takmayın sonuçta yumurtanız var zorda olsa büyüyüp çatlaya biliyor
Rabbim o ruhu yarattıysa eğer zamanı geldiğinde o minik kalbin içinizde atmasını sağlıyor
allah analı babalı büyütsün bebişlerini inşallah bizimde olur sizler gibi doğru diyosun haklısın ama dr a ZOR deyince ister istemez hiç olmayaak galiba endişesi sarmıyo değil..
Tabi doğal olarak üzülüyor insan rabbim anne olmayı hakeden herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inş sizinde çok uğraşmadan strese girmeden sağlıklı bir bebeğiniz olurallah analı babalı büyütsün bebişlerini inşallah bizimde olur sizler gibi doğru diyosun haklısın ama dr a ZOR deyince ister istemez hiç olmayaak galiba endişesi sarmıyo değil..
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Eger istanbulda oturuyorsan Vatan Caddesi Aksaray da Ayşe Büyüköğüt. Ayşe hanım kendisini resmen bebek sahibi olmak isteyenlere adamış, kafa patlatıyor yani sana hemen tüp bebek aşılama demiyor kesinlikle normal yoldan hamilr kalan sayısız hastası var. Şiddetle tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla hemde.canım özel de daha iyi ilgilenirler diye gitmiştim ben ama nafile muayenehanesi olan dr derken ben çevremde öyle giden duymadıma a bilgi verır mısın bunun hakkında