kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?

Pekçok site banka kartı kabul ediyor. Sitelerin ödeme sayfasında görebilirsiniz.
kapıda ödeme seçeneği olan siteler de var. ben bilgisayarımı hepsi buradadan almıştım sıkıntı çıkmamıştı. battaniye ve nevresimlerimi de uşakbattaniyesi diye bir siteden aldım çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.

Evim.net ten almış olduğum ürünlerim belirtilen teslimat süresine göre 1 hafta gecikmeli olarak evvelki gün geldi sonunda. Fakat bu sefer de yanlış ürün göndermişler. :19: Destek departmanına durumu belirten bir mesaj gönderdim, henüz bir geri dönüş olmadı... Bir ben mi sorun yaşıyorum hep şu evim.net alış-verişmlerimde anlamış değilim... :14:

kızlar ben geçen hafta evim.netten yorgan aldım, teslimat süresinden daha erken elimize ulaştı. hiçbir problem yaşamadım

Teslimat konusunda en iyisi markafoni..
Limango bazen 2 günde yolluyor, bazen size verilen süreyi bile haftalarca aşıyor..

markafoniden alıyorum devamlı
dekoreko mu ole bir yer var bugunde ordan aldım.
:)

ben de bu siteyi (dekoreko) merak ediyordum, güzel şeyler var ama güvenemedim geri iade şartları filan nasıl bilginiz var mı? bir de ürününüz geldiğinde bana olumlu olumsuz tutumlarını, görüşlerinizi yazar mısınız

Son düzenleme:
kızlar evim net ten sipariş vericem yorumları okudum memnun geneli ama bi daha sorıyım ne diyosunuz.bide arzum semaver siparişi vericem elektrikli alet olduğu için kararsız kaldım ne diyosunuz :26:

bende gg a üyeyim ama cok alisveris yaptim iyi arastirip aldim saticiyi falan bir yamuk yapan olmadi Allah'a sükür ben tavsiye ederim

Arkadaşlar sakın 1v1y alış-veriş yapmayın derim. Ben aldım resmen mağdur oldum. Gerçi alamadım 17 gün beklemeden sonra iptel yaptırdım. Size tavsiyem markafoni, trendyol. Ayrıca alıv-veriş yapmadan önce sikayet var com girip bakın. Zaten şikayetlerden de anlarsınız nasıl bir yer olduğunu. Benim alırken aklıma gelmedi. Sonradan geldi ki dedim. benim kide gelmez. Öyle de oldu....Tabi takdir sizin...

trendyol,markafoni,daybuyday,tozlu giyim,hepsiburada,bitenekadar.com bu sitelerden memnun kaldım cnm bi sorun yaşamadım -

tozlu giyimide yeni kesfettim cok uygun ürünler var öneririm:))

:16: internetten alışveriş gerçekten insana zamanın ne kadar değerli olduğunu ve aynı zamanda "3 liraya alacağın birşeyi, neden 5 liraya alayım" dedirten bir durum.

Benim şahsen alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler şunlar:
Markafoni - - En çok memnun kaldığım sitedir. Ürünleri vakti şaşmadan, sorunsuz ve güzel paketlenmiş şekilde gönderiyor.
Trendyol - - Yeni bir alışveriş sitesi denilemez aslında, Markafoni ve Limango ile hemen hemen aynı zamanlarda çıktı piyasaya. Her ürünüm sorunsuz ve doğru şekilde geldi.
Daybuyday - - En sevdiğim sitelerden biri, çünkü farklı kampanyaları tek seferde alabiliyorsunuz. Diğer sitelerde olduğu gibi, sepetinize sadece 1 markanın ürünlerini koyma gibi zorunluluğunuz yok. Kargo ücretinden kısmış olunuyor. Gayet başarılı!
Morhipo - - Aynı şekilde, Morhipo'da da istediğiniz ürünleri tek sepette toplayarak, tek kargo ücreti ödemiş oluyorsunuz. Aynı zamanda Boyner grubuna ait olduğu için, en güvenilirlerden diyebilirim.
Dekoreko - - Son zamanlarda keşfettiğim bir site, bir kaç sefer ürün siparişinde bulundum ve çok memnun kaldım. Porselen, cam vb. kırılacak eşya ürünlerini o kadar güzel paketliyor ki, üzerine gülle düşse bişi olmaz :1:
Vipdukkan - - sorunsuz sipariş verdiğim sitelerden biri ;)

:20: Siparişlerde sorun yaşadıklarım:
Evim.net - - Siparişinizi verdikten 1 ay sonra ancak ürün elinize geçebiliyor, o da şanslıysanız. Bazen hiç geçemeyebiliyor ve siparişinizi iptal edip, para iadenizi istiyorsunuz. Sorunsuz iade ediyorlar, ama sizin alacağınız ürün kursağınızda kalmış oluyor.
Limango - - İlk başlarda iyiydi, fakat sonradan bu da bozulan siteler arasında malesef ki. Ya sipariş yoğunluğundan, ya da farklı sebeplerden siparişleri karıştırabiliyor, istemediğiniz bir ürünü veya istediğiniz ürünün farklı bir model/rengini gönderebiliyor, kafasına göre takılıyor yani :1: ayrıca kargo ücreti en yüksek olan site olduğu konusu aşikar...

Kendi tecrübelerimden sizinle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir:42:

hepsiburada çok iyi, defalarca alışveriş yaptım, en geç 2 günde ve eksiksiz teslim oldu, gitti gidiyordan 1 kere aldım, satıcı yanlış yolladı ama sonra düzeltti...sadece birlikte alalım diye bir site var, kuponu satıcı yüzünden kullanamadım, satıcı arayıp para iadesi yapın dedi ama iade falan gelmedi, mailde attım dönen eden olmadı...kaptırdık yani parayı birlikte alalım a...

Back
X