internetten alışveriş gerçekten insana zamanın ne kadar değerli olduğunu ve aynı zamanda
"3 liraya alacağın birşeyi, neden 5 liraya alayım" dedirten bir durum.
Benim şahsen alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler şunlar:
Markafoni - - En çok memnun kaldığım sitedir. Ürünleri vakti şaşmadan, sorunsuz ve güzel paketlenmiş şekilde gönderiyor.
Trendyol - - Yeni bir alışveriş sitesi denilemez aslında, Markafoni ve Limango ile hemen hemen aynı zamanlarda çıktı piyasaya. Her ürünüm sorunsuz ve doğru şekilde geldi.
Daybuyday - - En sevdiğim sitelerden biri, çünkü farklı kampanyaları tek seferde alabiliyorsunuz. Diğer sitelerde olduğu gibi, sepetinize sadece 1 markanın ürünlerini koyma gibi zorunluluğunuz yok. Kargo ücretinden kısmış olunuyor. Gayet başarılı!
Morhipo - - Aynı şekilde, Morhipo'da da istediğiniz ürünleri tek sepette toplayarak, tek kargo ücreti ödemiş oluyorsunuz. Aynı zamanda Boyner grubuna ait olduğu için, en güvenilirlerden diyebilirim.
Dekoreko - - Son zamanlarda keşfettiğim bir site, bir kaç sefer ürün siparişinde bulundum ve çok memnun kaldım. Porselen, cam vb. kırılacak eşya ürünlerini o kadar güzel paketliyor ki, üzerine gülle düşse bişi olmaz
Vipdukkan - - sorunsuz sipariş verdiğim sitelerden biri
Siparişlerde sorun yaşadıklarım:
Evim.net - - Siparişinizi verdikten 1 ay sonra ancak ürün elinize geçebiliyor, o da şanslıysanız. Bazen hiç geçemeyebiliyor ve siparişinizi iptal edip, para iadenizi istiyorsunuz. Sorunsuz iade ediyorlar, ama sizin alacağınız ürün kursağınızda kalmış oluyor.
Limango - - İlk başlarda iyiydi, fakat sonradan bu da bozulan siteler arasında malesef ki. Ya sipariş yoğunluğundan, ya da farklı sebeplerden siparişleri karıştırabiliyor, istemediğiniz bir ürünü veya istediğiniz ürünün farklı bir model/rengini gönderebiliyor, kafasına göre takılıyor yani

ayrıca kargo ücreti en yüksek olan site olduğu konusu aşikar...
Kendi tecrübelerimden sizinle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir