• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim

Adetiniz gecikmişmiydi 56 çıktığında benimde adetime 4 gün varken 40 çıktı da daha adet olmadım
Size şöyle anlatayım 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ovulasyon ile takip ediyordum ¹² sinde idrarda gördüm aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı cuma günü sabah sağlık ocağına test verdim canım pazartesi çıkacak dedi tabi sabredemedim cuma günü akşam özelde kan verdim 100 çıktı çok şükür hamdolsun dün sabah sağlık ocağının ki açıklanmış oda 56ymis sabahtan akşama yukselmis

Size şöyle anlatayım 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ovulasyon ile takip ediyordum ¹² sinde idrarda gördüm aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı cuma günü sabah sağlık ocağına test verdim canım pazartesi çıkacak dedi tabi sabredemedim cuma günü akşam özelde kan verdim 100 çıktı çok şükür hamdolsun dün sabah sağlık ocağının ki açıklanmış oda 56ymis sabahtan akşama yukselmis
Evet benimde adetime daha 4 gün var dün 40 çıktı adete kadar inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir

Keşke az daha geç ogrenseudim yarın kan vermeyi düşünüyorum
Evet bende aynı şekildeyim adete 6 gün kala öğrendim sürekli şüphedeyim yükseldi mi diye ilk gebeliğim yarın tekrar kan vermeyi planlıyorum en son cumartesi verdim yarında 2 katı oranda artış var ise haftaya pzrt doktora gideyim diyorum

Kızlar bugün yine kan verdim pazar günü Kadın doğum acilde vermiştim 31.82 çıkmıştı bugün evime yakın araştırma hastanesinde verdim 35.12 çıktı biraz üzüldüm yalan yok yaklaşık 1,5 senedir istiyorduk ama 9 aydır falan tedavisi görüyoruz ve ilk defa testlerim böyle olmuştu hem idrar hem kan ama galiba sağlıklı bir gebelik değil umarım sizinkiler sağlıkla gelişir

Merhaba

2 Aralık regli günü, 15 Aralık yumurtalama tarihi
11 Aralık , 13 Aralık , 15 Aralık korunmasız birliktelik
Kasık batması, bel ağrısı ve ağız tat değişikliği sebebiyle 20 Aralık ta regl 9 gün kala meraktan prodictor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Dayanamayıp 22 Aralık ve 23 Aralıkta tekrar yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yetmedi kaset yaptım hiç bir şey çıkmadı ve regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. Regl 6 gün var.
Biri bana yardım edebilir mi buradan çıkamıyorum. Silik çizgi çıkanın fotoğrafını çektim ancak çizgi çıkmayanları sinirden çekmedim :KK43:(

Eklentiler

• IMG_5222.png
    IMG_5222.png
    559,7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5221.png
    IMG_5221.png
    482,1 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba

2 Aralık regli günü, 15 Aralık yumurtalama tarihi
11 Aralık , 13 Aralık , 15 Aralık korunmasız birliktelik
Kasık batması, bel ağrısı ve ağız tat değişikliği sebebiyle 20 Aralık ta regl 9 gün kala meraktan prodictor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Dayanamayıp 22 Aralık ve 23 Aralıkta tekrar yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yetmedi kaset yaptım hiç bir şey çıkmadı ve regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. Regl 6 gün var.
Biri bana yardım edebilir mi buradan çıkamıyorum. Silik çizgi çıkanın fotoğrafını çektim ancak çizgi çıkmayanları sinirden çekmedim :KK43:(
İlk 5 dk mı gördün bu çizgiyi çünkü kuruma çizgisi de olabilir birde bence çok erken regl gecikmesini bekle

Back
X