• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fitil progesteronu bıraktıktan ne kadar sonra adet oldunuz

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.845
1.962
53
31
Kızlar bu ay progesteronum zamanından önce yüksek çıkınca transferim iptal edildi. doktor da estrofemi bırak, progestan a 1 hafta devam et dedi , dünden itibaren kullanmamaya başladım. vajinal fitil şeklinde kullandım progesteron hormonu için.
merak ettiğim şimdi kaç gün içinde adet olurum , 10 günü geçer mi acaba, günde 3 kere kullanıyordum ve progesteronum bence yüksekti daha da yükseldi eminim göğüslerimdeki ağrıdan anladım ama reglim ne zaman olur merak ediyorum

Benim de aynı sebepten transferim ertelendi. Sizin gibi günde 3 estrofem kullanıyordum ama henüz progestana başlamamıştım. Estrofemi 9 gün kullandım, kontrolde kan testinde progesteron 2,79 mu ne çıktı. Doktorum hemen ilaçları bırak tekrar regl ol, tekrar başlayalım transfere dedi. Bıraktıktan 11 gün sonra regl oldum. Doktorum 1 hafta içerisinde olursun demişti. Hatta burdan çok yazdım olamadım olamıyorum diye ama kafanıza takmayın. En azından 10 gün bekleyin 🙏🏻

Benim de aynı sebepten transferim ertelendi. Sizin gibi günde 3 estrofem kullanıyordum ama henüz progestana başlamamıştım. Estrofemi 9 gün kullandım, kontrolde kan testinde progesteron 2,79 mu ne çıktı. Doktorum hemen ilaçları bırak tekrar regl ol, tekrar başlayalım transfere dedi. Bıraktıktan 11 gün sonra regl oldum. Doktorum 1 hafta içerisinde olursun demişti. Hatta burdan çok yazdım olamadım olamıyorum diye ama kafanıza takmayın. En azından 10 gün bekleyin 🙏🏻
Keşke ben de başlamamış olsaydım :) bi 10 gün bekleyeceğim, peki bi şey sorabilir miyim. Estrofem sonrası adetiniz nasıldı , kısa mı sürdü her zamanki gibi miydi yoğun muydu

Keşke ben de başlamamış olsaydım :) bi 10 gün bekleyeceğim, peki bi şey sorabilir miyim. Estrofem sonrası adetiniz nasıldı , kısa mı sürdü her zamanki gibi miydi yoğun muydu
Her zamanki gibi yoğundu 😇 4 gün sürdü. Sonra kesildi tekrar estrofeme başladım 3. Gün

benzer durumda olan daha sonra bu mesajı okuyan kişiler için bildireyim , ben de estrofemi bıraktıktan 11 gün sonra , progestronu bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum

Teşekkür ederim ♥️ bu arada siz transfer hazırlığında ilaç kullandınız mı estrofem gibi yoksa doğal siklus mu denenmişti
Ben şu an transfer hazırlığındayım. Günce 3 kez estrofem kullanıyorum, d vitamini ve folik asit alıyorum. 27sinde kontrolüm var, kontrolde ekstra bir iki ilaç daha eklenecek.

Ben şu an transfer hazırlığındayım. Günce 3 kez estrofem kullanıyorum, d vitamini ve folik asit alıyorum. 27sinde kontrolüm var, kontrolde ekstra bir iki ilaç daha eklenecek.
İşte benim geçen iptal edilen döngüm de ben de estrofem kullandım , ilaçlı siklus oluyor , o yüzden bu sefer doktoruma yarı ilaçlı döngü istediğimi söyleyeceğim yani ilaç kullanmak istemiyorum , çatlatma iğnesi istiyorum umarım kabul eder , uzak bir şehirde olduğum için ilaçlı yapıp transfer tarihini önceden planlamak istiyorlar

İşte benim geçen iptal edilen döngüm de ben de estrofem kullandım , ilaçlı siklus oluyor , o yüzden bu sefer doktoruma yarı ilaçlı döngü istediğimi söyleyeceğim yani ilaç kullanmak istemiyorum , çatlatma iğnesi istiyorum umarım kabul eder , uzak bir şehirde olduğum için ilaçlı yapıp transfer tarihini önceden planlamak istiyorlar
Bilemiyorum tabi doktorunuza sorun bakalım ne diyecek 🤷🏻‍♀️

Back
X