- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi derinderin
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...riyor-ve-banyo-yapmiyor.806699/#post-40010186facebook linkini merak ettim özelden yollar mısın
Evet facebookta gördüm üye olduğum çoğu sayfadaBir ben gormemisim facebookta mi paylaştılar
yok canım konuyu biliyorum facebooktaki yorumları merak ettimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...riyor-ve-banyo-yapmiyor.806699/#post-40010186
sorun değil burdan da yollarım. ilk yazımda vardı
Gördüm faceden de buldum yorumlari okurken gulmekten fenalik geldi valla :)Bir derdim var bölümünde, inceleyin, gülmekten ağlarsınız
kemal ekşioğlu paylaşımlarında cezmi kaloriferde falan var.yok canım konuyu biliyorum facebooktaki yorumları merak ettim
ben az önce başka bi arkadaşa özelden yazıcaktım ama yazamadım. umarım sana birisi gönderebilirbana özelden face linkini yollayabilecek olan biri var mı? buradan link paylaşmak yasak sanırsam da ondan şeyettim.
eski üye olması, mesaj sayısının fazla olması önemli bir kriter haline geldi benim için :)Desenize bir sure burada hangi konu dogru hangisi fake dusuncez bence sirf sosyal medyaya malzeme olsun diye yaptilar cogalir artik burda bu vakalar
Evet aynen biri demiski abla sen kokarcaylami evlendinAltindaki yorumlar konudan daha komik.gozlerimdrn yas geldi gulmekten
bir de az önce açılan bir konuya baktım da yazım hatalarının sıfıra yakın olması da önemli bir kriter. bu konuyu açarken ben de pek uymadım amaDesenize bir sure burada hangi konu dogru hangisi fake dusuncez bence sirf sosyal medyaya malzeme olsun diye yaptilar cogalir artik burda bu vakalar
azimle aradım buldum yaa yorumları okuyacağım şimdi. saolben az önce başka bi arkadaşa özelden yazıcaktım ama yazamadım. umarım sana birisi gönderebilir
sevindim :)azimle aradım buldum yaa yorumları okuyacağım şimdi. saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?