• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar facebook

Bu konuyu açan kadın hani kendisi ile tanışmak isteyen yan komşusundan dolayı kocasına " sen o kadınla gizli gizli yatacaksın dimi" diyen kadın. Hani komşunun getirdiği çiçekleri kapıya atan. Aynı kişiler. Ben baktım mesela onun diğer konusu ile ilgili hiç paylaşım yapmamış sayfalar. Onların işi değil bence. Hayır zaten o sayfalar sürekli bakıyor ki buraya. Ekşide bakıyor.

Dün gece 2 ayri konu vardi arka arkaya gulmekten gecenin 1 inde karnima agrilar girdi o neydi oyle bugunde tekrar okudum yine ayni guldum :KK48::KK70::KK70::rolleyes:

bana özelden face linkini yollayabilecek olan biri var mı? buradan link paylaşmak yasak sanırsam da ondan şeyettim.:KK53:

Desenize bir sure burada hangi konu dogru hangisi fake dusuncez bence sirf sosyal medyaya malzeme olsun diye yaptilar cogalir artik burda bu vakalar

bana özelden face linkini yollayabilecek olan biri var mı? buradan link paylaşmak yasak sanırsam da ondan şeyettim.:KK53:
ben az önce başka bi arkadaşa özelden yazıcaktım ama yazamadım. umarım sana birisi gönderebilir :(

Desenize bir sure burada hangi konu dogru hangisi fake dusuncez bence sirf sosyal medyaya malzeme olsun diye yaptilar cogalir artik burda bu vakalar
eski üye olması, mesaj sayısının fazla olması önemli bir kriter haline geldi benim için :)

Ayy okudum yorumları ahaha millette ciddiye alıp ablacım şöyle yap vs yazmış yaa of :KK70::KK70::KK70::KK70:

bir de az önce açılan bir konuya baktım da yazım hatalarının sıfıra yakın olması da önemli bir kriter. bu konuyu açarken ben de pek uymadım ama :(

roseyy06 nın konularinida oku eminim gulmekten karnin agriycak heralde samanta ile ayni kisiymis :KK48::KK14:

Back
X