- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi derinderin
Facebook kullanaydım bilirdim pff cok iğrenc bişeydı zaten o ya kendı yazıp kendı reklam etmıstır oraya buraya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinselliğe yazmıstı sanırım bide kendı kendıne cevap vermıstı uyelık kullanarak o dımı bu?Bu kadının iki üyeliği var yalnız. @Mune dedi.
kesinlikle ve çok hızlı olmuş :)Nasıl bir kokuysa sosyal medyada büyük etki yaratmış
Cinselliğe yazmıstı sanırım bide kendı kendıne cevap vermıstı uyelık kullanarak o dımı bu?
hayır bdv de yazıyo konu burda buldum çünkü..Cinselliğe yazmıstı sanırım bide kendı kendıne cevap vermıstı uyelık kullanarak o dımı bu?
buna bende çok güldümmay biri belediyeyi ara zehirlesinlr yazmış
hayata dair e taşınacakmış..Konunuz sohbet bölümüne taşınır sanırım , zira BDV ile alakası yok
Bi konusu daha vardı ıkı hesabı var sahsınhayır bdv de yazıyo konu burda buldum çünkü..
Bir ben gormemisim facebookta mi paylaştılarEvet yaaa her yerde gördüm bende kocam kokuyor
Bir ben gormemisim facebookta mi paylaştılar
Baktim simdi yine goremedim nerden kim paylaşmış
Kemal ekşioğlu ve paylaşımları diye bak canımBaktim simdi yine goremedim nerden kim paylaşmış