1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar beni bir anda bıraktı
- Konu Sahibi Yokki67
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlarıyla tanıştırdıktan hemen sonra bunu dediyse arkadaşlarının kötü bir yorumu olup etkilenmiş olabilir.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
yok ondan sonra konusmaya devam ettikArkadaşlarıyla tanıştırdıktan hemen sonra bunu dediyse arkadaşlarının kötü bir yorumu olup etkilenmiş olabilir.
- 1 Kasım 2021
- 1.440
- 819
- 73
Bir aylık adam gitse ne olur kafanı taktığın konuya bak.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
- 16 Temmuz 2023
- 1.786
- 4.572
- 53
1 ay çok uzun süre değil. Ya sizden hoşlanmadı hediyeler alıp öyle oyaladi ya da başka birinden hoslanmistir, konuştuğu başka biri vardır. Tanımaya çalışmıştır beklentisi farklıydı belki de bilemiyoruz1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.365
- 268
Denemiş olmamış, flortun amacı bu değil mi zaten ?1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
- 25 Aralık 2020
- 5.125
- 18.815
- 198
- 41
"nötrüm" dediğine göre, daha yoğun duygu besleyeceği bir ilişki arıyor olabilir belki sizi çok kendine uygun bulmadı, sarmadı ilişkiniz.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
belki görüşmeli hediyeleşmeli arkdaş tanıştırmalı vs. ilişki istemediğini anladı, rahat takılmak istiyor olabilir
daha iyisini bulmuş olabilir
kendisi de ne istediğini tam bilmiyor olabilir (kararsızdı dediğiniz için)
yani bu kadar veriden 1 aylık flört için kesin şudur diye ne diyebiliriz ki?
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.072
- 48
1 ayda hediyeler alması …
Arkadaşlarıyla tanıştırması …Sonra nötr olması …
Umduğunu bulamamış olabilir .Enerjiniz olur auranız olur kokunuz olur gülüşünüz hersey olabilir.ön tanışma için 1 ay yeterli bi süre Sonuçta begenırız flörtleşiriz .. flört tümüyle bağlanmadan yaklaşma demektir bağlanmış olamazsınız değil mi ?
Arkadaşlarıyla tanıştırması …Sonra nötr olması …
Umduğunu bulamamış olabilir .Enerjiniz olur auranız olur kokunuz olur gülüşünüz hersey olabilir.ön tanışma için 1 ay yeterli bi süre Sonuçta begenırız flörtleşiriz .. flört tümüyle bağlanmadan yaklaşma demektir bağlanmış olamazsınız değil mi ?
- 1 Eylül 2021
- 4.766
- 18.196
- 158
- 1 Temmuz 2009
- 5.815
- 6.091
- 773
Neden ama yaaa. Sizin hiç adını koymadan tanışmak amaçlı görüştüğünüz ne biliyim 1-2 kere dışarı çıktığınız, akşamları uyumadan önce yazıştığınız ama sonra da kendinizi yeterince heyecanlı hissetmediğiniz işin görüşmediğiniz kimse olmadı mı? Bu neden şerefsizlik olsun ki? Konuda çok detay yok ama şerefsizlik nerde tam olarak? Üstelik ghostlamamış da sana karşı nötrüm demiş yani özel bir hissi oluşmamış.Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
- 12 Nisan 2016
- 1.869
- 7.325
- 158
- 24
Nötr olduğu halde oyalayıp ilişkiye devam etse daha mı iyi olurdu? 1 Aylık süreçten bahsediyoruz. Birbirlerini tanımaya çalışmışlar olmamış ve karşı taraf bitirmek istemiş. Şerefsizlik bunun neresinde?Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.625
- 598
Kimse çıkıp dememiş çünkü ortada bir şerefsizlik yok. Her tanıştığımız insanla evliliğe kadar sürdürmemiz gerekmiyor. İnsanlar dener, tanımaya çalışır, olmuyorsa olmuyor der bitirir. Adam da düzgünce olmuyor demiş.Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
- 1 Ekim 2013
- 7.941
- 16.096
- 448
- 34
Flört çıktı mertlik bozuldu.1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.625
- 598
Tam olarak ne zaman çıktı? Ben bildim bileli var çünkü. Annelerimizin zamanında falan yoktur belki. O kadar yaşlı mısınız?Flört çıktı mertlik bozuldu.
- 1 Ekim 2013
- 7.941
- 16.096
- 448
- 34
Yes 85 benim yaş evladım.Tam olarak ne zaman çıktı? Ben bildim bileli var çünkü. Annelerimizin zamanında falan yoktur belki. O kadar yaşlı mısınız?
neden şerefsiz olsun ki?Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
flört zaten tanıma ve deneme yanılma aşamasıdır.
1 aylık bişeymiş zaten 1 sene sürmemiş.
adam bu süreçte tanımaya çalışmış, hediye falan almış (ince davranışları esirgememiş yani) arkadaş ortamına sokmuş ama bu süreç sonunda olmayacağına kanaat getirmiş ve dürüst bir biçimde de bunu söylemiş
hiçbir açıklama yapmadan yok olup gitmemiş
elbette bu flört sürecinde içinden geldiyse hediye alacak, arkadaş ortamına sokacak, konu sahibiyle görüşecek yani nasıl tanıyacak başka?
adamın davranışları gayet normal
yedeklemek değil. şerefsizlik değil.
özellikle flört döneminde yani tanıma döneminde karşı taraf bitirdiğinde hemen "yedekleme yapmak istemiş" "başkası daha ağır basmış" gibi etiketleri de doğru bulmuyorum mesela ben
bu süre zarfında karşımızdaki kişinin bütün hareketlerini değerlendirip ölçüp tartarız çünkü
bize uygun gelmeyen şeyler olması ve bunun sonucunda bitirmek istememiz son derece normal
illa bir dış etken olmak zorunda değil.
benim çok oldu mesela bir süre flört amaçlı görüşüp bana uymayan nedenlerden dolayı devam etmediğim insan. hiç de başkasını tercih etmedim, yedekleme yapmadım, gerçekten olmayacağını anladığım için devam etmedim.
- 3 Şubat 2018
- 6.197
- 24.248
- 348
- 27