• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar beni bir anda bıraktı

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
108
21
48
24
1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim

1 aydır flörtce konuşuyorduk birkaç kere de buluştuk bana hep temkinliydi ağirdan alıyordu bana hediyeler falan aldı arkadaşlariyla ayni ortama soktu daha sonra sana karşı nötrüm istediğim hayat bu değil dedi telefonla arayarak neden böyle yapmış olabilir kızlar bu kararı verirken kararsızdı ben de yapacak bir şey yok dedim
Arkadaşlarıyla tanıştırdıktan hemen sonra bunu dediyse arkadaşlarının kötü bir yorumu olup etkilenmiş olabilir.

Siz çok soğuk davranmış olabilir misiniz? Cunku hediye almak bana ağırdan almak gibi gelmedi

Bir aylık adam gitse ne olur kafanı taktığın konuya bak.

1 ay çok uzun süre değil. Ya sizden hoşlanmadı hediyeler alıp öyle oyaladi ya da başka birinden hoslanmistir, konuştuğu başka biri vardır. Tanımaya çalışmıştır beklentisi farklıydı belki de bilemiyoruz

Denemiş olmamış, flortun amacı bu değil mi zaten ?

"nötrüm" dediğine göre, daha yoğun duygu besleyeceği bir ilişki arıyor olabilir belki sizi çok kendine uygun bulmadı, sarmadı ilişkiniz.
belki görüşmeli hediyeleşmeli arkdaş tanıştırmalı vs. ilişki istemediğini anladı, rahat takılmak istiyor olabilir
daha iyisini bulmuş olabilir
kendisi de ne istediğini tam bilmiyor olabilir (kararsızdı dediğiniz için)

yani bu kadar veriden 1 aylık flört için kesin şudur diye ne diyebiliriz ki?

1 ayda hediyeler alması …
Arkadaşlarıyla tanıştırması …Sonra nötr olması …
Umduğunu bulamamış olabilir .Enerjiniz olur auranız olur kokunuz olur gülüşünüz hersey olabilir.ön tanışma için 1 ay yeterli bi süre Sonuçta begenırız flörtleşiriz .. flört tümüyle bağlanmadan yaklaşma demektir bağlanmış olamazsınız değil mi ?

Kimse de cikip dememis ki, sadece seref*izin tekidir belki diye.
Neden ama yaaa. Sizin hiç adını koymadan tanışmak amaçlı görüştüğünüz ne biliyim 1-2 kere dışarı çıktığınız, akşamları uyumadan önce yazıştığınız ama sonra da kendinizi yeterince heyecanlı hissetmediğiniz işin görüşmediğiniz kimse olmadı mı? Bu neden şerefsizlik olsun ki? Konuda çok detay yok ama şerefsizlik nerde tam olarak? Üstelik ghostlamamış da sana karşı nötrüm demiş yani özel bir hissi oluşmamış.

Nötr olduğu halde oyalayıp ilişkiye devam etse daha mı iyi olurdu? 1 Aylık süreçten bahsediyoruz. Birbirlerini tanımaya çalışmışlar olmamış ve karşı taraf bitirmek istemiş. Şerefsizlik bunun neresinde?

Kimse çıkıp dememiş çünkü ortada bir şerefsizlik yok. Her tanıştığımız insanla evliliğe kadar sürdürmemiz gerekmiyor. İnsanlar dener, tanımaya çalışır, olmuyorsa olmuyor der bitirir. Adam da düzgünce olmuyor demiş.

Flört çıktı mertlik bozuldu.

neden şerefsiz olsun ki?
flört zaten tanıma ve deneme yanılma aşamasıdır.
1 aylık bişeymiş zaten 1 sene sürmemiş.
adam bu süreçte tanımaya çalışmış, hediye falan almış (ince davranışları esirgememiş yani) arkadaş ortamına sokmuş ama bu süreç sonunda olmayacağına kanaat getirmiş ve dürüst bir biçimde de bunu söylemiş
hiçbir açıklama yapmadan yok olup gitmemiş
elbette bu flört sürecinde içinden geldiyse hediye alacak, arkadaş ortamına sokacak, konu sahibiyle görüşecek yani nasıl tanıyacak başka?
adamın davranışları gayet normal
yedeklemek değil. şerefsizlik değil.

özellikle flört döneminde yani tanıma döneminde karşı taraf bitirdiğinde hemen "yedekleme yapmak istemiş" "başkası daha ağır basmış" gibi etiketleri de doğru bulmuyorum mesela ben
bu süre zarfında karşımızdaki kişinin bütün hareketlerini değerlendirip ölçüp tartarız çünkü
bize uygun gelmeyen şeyler olması ve bunun sonucunda bitirmek istememiz son derece normal
illa bir dış etken olmak zorunda değil.
benim çok oldu mesela bir süre flört amaçlı görüşüp bana uymayan nedenlerden dolayı devam etmediğim insan. hiç de başkasını tercih etmedim, yedekleme yapmadım, gerçekten olmayacağını anladığım için devam etmedim.

İstememiş ve bunu gayet net söylemiş. Neden altında başka bir anlam arıyorsunuz, her yerden silin ve yolunuza bakın.

Back
X