• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil oral ile alakalı

dilek5657

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
1
0
86
34
7 yıllık evliyim kocam benden belli zamanlarda sex esnasında o şehvetle oral yapacağım sana diyebiliyor. Bense biraz uzagim oralara... Daha önce hic yapmadı yaptırayim mi hiç yaptirmamis olan var mı nasıl bir duygudur. Sanirim benden de isteyecek onunkini yalamamı ben ona yapayim mi? Anal demiyorum bakın karistirmayin sadece oral sex.. ve yapiliyorsa tavsiyeleriniz neler hangi pozisyonda yapmalıyız.. tecrübeliler nolur yardimmm:((

bence yaptırın, farklı bir uyarım ve zevk katıyor. güçlü uyarım yaşadığınız noktalarda konuşmaktan çekinmeyin, geri dönüt verin oralarda uzun kalmasını sağlayın. hiç orgazm yaşamayan arkadaşlarımın bu yolla orgazm olmuşluğuda var.

7 yıllık evliyim kocam benden belli zamanlarda sex esnasında o şehvetle oral yapacağım sana diyebiliyor. Bense biraz uzagim oralara... Daha önce hic yapmadı yaptırayim mi hiç yaptirmamis olan var mı nasıl bir duygudur. Sanirim benden de isteyecek onunkini yalamamı ben ona yapayim mi? Anal demiyorum bakın karistirmayin sadece oral sex.. ve yapiliyorsa tavsiyeleriniz neler hangi pozisyonda yapmalıyız.. tecrübeliler nolur yardimmm:((
Arkadasin dedigi gb farkli bir uyarim oluyor katiliyorum fakat ben hoslanamadim bi turlu. O sirada odaklanamiyorum niyeyse. Bence esiniz teklif ettiginde deneyin, hosunuza giderse bu esinizi de tatmin eder. Gitmezse de istemediginizi soyler bidaha yapmazsiniz.

Arkadasin dedigi gb farkli bir uyarim oluyor katiliyorum fakat ben hoslanamadim bi turlu. O sirada odaklanamiyorum niyeyse. Bence esiniz teklif ettiginde deneyin, hosunuza giderse bu esinizi de tatmin eder. Gitmezse de istemediginizi soyler bidaha yapmazsiniz.
ben o esnada gözümü kapatıyorum, dilin, ağzın hareketlerine odaklanıyorum, masaj gibi oluyor, memnun olduğum yerde kafasını bastırarak kalmasını ona hissettiriyorum. odaklanamama vb. sorun yaşamadım, acaba size tahrik edici gelmiyormu?

Konu içinde konu olacak ama sormak ne kadar doğru onu da bilmiyorum oral yaparken belirli bir noktaya geldiğimde midem kalkıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı yoksa tamamını mide kalkması olmadan yapan var mı

Konu içinde konu olacak ama sormak ne kadar doğru onu da bilmiyorum oral yaparken belirli bir noktaya geldiğimde midem kalkıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı yoksa tamamını mide kalkması olmadan yapan var mı
O oluyor maalesef. Bunun çözümü arada elleri de devreye sokmak, sonra geçince devam etmek.

yaptır ve yap nolacak ki o anın akısına ayak uydur. baslangıcta olması en ideali bence. bu zamana kadar denemediğine pişman olabilirsin

Back
X