7 yıllık evliyim kocam benden belli zamanlarda sex esnasında o şehvetle oral yapacağım sana diyebiliyor. Bense biraz uzagim oralara... Daha önce hic yapmadı yaptırayim mi hiç yaptirmamis olan var mı nasıl bir duygudur. Sanirim benden de isteyecek onunkini yalamamı ben ona yapayim mi? Anal demiyorum bakın karistirmayin sadece oral sex.. ve yapiliyorsa tavsiyeleriniz neler hangi pozisyonda yapmalıyız.. tecrübeliler nolur yardimmm(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil oral ile alakalı
- Konu Sahibi dilek5657
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
Yataktayken açmıştır hshshsAciliyeti neydi konunun
Arkadasin dedigi gb farkli bir uyarim oluyor katiliyorum fakat ben hoslanamadim bi turlu. O sirada odaklanamiyorum niyeyse. Bence esiniz teklif ettiginde deneyin, hosunuza giderse bu esinizi de tatmin eder. Gitmezse de istemediginizi soyler bidaha yapmazsiniz.7 yıllık evliyim kocam benden belli zamanlarda sex esnasında o şehvetle oral yapacağım sana diyebiliyor. Bense biraz uzagim oralara... Daha önce hic yapmadı yaptırayim mi hiç yaptirmamis olan var mı nasıl bir duygudur. Sanirim benden de isteyecek onunkini yalamamı ben ona yapayim mi? Anal demiyorum bakın karistirmayin sadece oral sex.. ve yapiliyorsa tavsiyeleriniz neler hangi pozisyonda yapmalıyız.. tecrübeliler nolur yardimmm(
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
ben o esnada gözümü kapatıyorum, dilin, ağzın hareketlerine odaklanıyorum, masaj gibi oluyor, memnun olduğum yerde kafasını bastırarak kalmasını ona hissettiriyorum. odaklanamama vb. sorun yaşamadım, acaba size tahrik edici gelmiyormu?Arkadasin dedigi gb farkli bir uyarim oluyor katiliyorum fakat ben hoslanamadim bi turlu. O sirada odaklanamiyorum niyeyse. Bence esiniz teklif ettiginde deneyin, hosunuza giderse bu esinizi de tatmin eder. Gitmezse de istemediginizi soyler bidaha yapmazsiniz.
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.868
- 53
- 14 Ağustos 2018
- 19.641
- 2
- 73.806
- 598
- 4 Eylül 2014
- 1.408
- 5.546
- 358
Sanki biz şefkatle yapıyoruzşehvetle oral yapacağım sana
Şehvetsiz olan bir eylem mi ki bu, tabii ki şehvetle yapacak
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.868
- 53
Konu sahibi gene güncel bir şey soruyor. 5 yıl önceki kadın doğumdan sonuçlarını koyup acil yorum isteyen vardı birkaç ay evvelBu işin aciliyeti nerede tam olarak?
- 20 Haziran 2024
- 1.001
- 1.025
- 48
- 48
O oluyor maalesef. Bunun çözümü arada elleri de devreye sokmak, sonra geçince devam etmek.Konu içinde konu olacak ama sormak ne kadar doğru onu da bilmiyorum oral yaparken belirli bir noktaya geldiğimde midem kalkıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı yoksa tamamını mide kalkması olmadan yapan var mı
biraz ara ver sonra devam et sıkıntı olmaz o zaman:)Konu içinde konu olacak ama sormak ne kadar doğru onu da bilmiyorum oral yaparken belirli bir noktaya geldiğimde midem kalkıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı yoksa tamamını mide kalkması olmadan yapan var mı
yaptır ve yap nolacak ki o anın akısına ayak uydur. baslangıcta olması en ideali bence. bu zamana kadar denemediğine pişman olabilirsin7 yıllık evliyim kocam benden belli zamanlarda sex esnasında o şehvetle oral yapacağım sana diyebiliyor. Bense biraz uzagim oralara... Daha önce hic yapmadı yaptırayim mi hiç yaptirmamis olan var mı nasıl bir duygudur. Sanirim benden de isteyecek onunkini yalamamı ben ona yapayim mi? Anal demiyorum bakın karistirmayin sadece oral sex.. ve yapiliyorsa tavsiyeleriniz neler hangi pozisyonda yapmalıyız.. tecrübeliler nolur yardimmm(
bi denese kendi de bırakamaz bir daha bence :)7 yıl oralsiz sex mi nazen adamlara çok üzülüyorum