- Konu Sahibi hayallim1990
-
mucizeni sağlıkl kucağına alırsn inş canım,en mantıklısı sezeryn bi çok arkadsm sezeryanla doğm yaptı hiç bi sorun olmaz inş,çokta erken deil doğumun arkadasm 7 aylık doğum yaptı 4 ysında cadısı var dillere destan çok sağlıklı fikrim doktorun ve esinle aynı canım
canım öncelikle 35 haftalık hamilesin sen de bebeğin de çok şükür sağlıklısınız, moralini bozarak kendine ve bebeğine sıkıntı yapma ne olur.. yakında bebeğine kavuşacaksın, iyi düşün.. ben 39. haftam bittiğinde suyum geldi normal doğuracağım diye hastaneye gidip sezeryan oldum.. hep normal olur inş. dedim ama her zaman planladığın gibi olmuyormuş.. acil sezeryana alındım.. tek tesellim normal doğacağı gün sezeryan olmuş olmamdı.. doğum işi kısmet işi.. senin durumunda olup normal doğum yapan var mı bilemiyorum inş. vardır buraya cevap yazarak senin içini rahatlatırlar.. ama sezeryan olman gerekirse de hiç korkma.. kısmet böyleymiş de.. moralli ve mutlu gir ameliyata.. bence çok önemli.. ailen normal olsun istiyor olabilir ama bu iş isteğe bakmayabiliyor.. düşünme onları.. sen ve bebeğin için hayırlısı ne ise öyle olacak.. önemli olan sağlıkla onu kucağına alman.. sezeryan sonrası da normal sonrası da çekilen sıkıntı kişiden kişiye göre değişiyor.. tabiki zorluklar olacak doğum kolay iş değil ama panik yapma lütfen.. bebeğin hastane çıkışında ne giyecek falan o kısımları düşün:) iyi haberlerini bekliyorum.. sevgiler..
Canim bende kismen ayni sorunun direginden donmus biriyim. Ama esim ve yakinlarin sayesinde ilerlemeden sorunu cozduk. Bende iki yillik evliyim. Oncelikle normal dogum her bakimdan sezaryandan daha kolaydir. Sezaryan biz bayanlara baslangicta kolay gelir ama sonrasi cok zor.normalde ise basit gunluk hayatina donmek birkac gunden fazla surmuyor. Bazi doktorlara hemen sezaryan demek kolay geliyor. Normallle ugrasmak istemiyorlar. Ama tabiki senin durumundaki biri icin durum farkli olabilir. Ancak bence yinede bir profesyonelden problemin ssendeki seviyesine dair yardim alip bu meseleyi ona da danismani tavsiye edebilirim. Iki doktorun paslasarak durumun hakkinda daha dogru karar verebilcehini dusunuyorum. Normal dogumun sancisi belji zor ancak sonrasi kolay,sezaryan ise baslangici kolay ama sonrasi zor oluor. Bir ay kendine gelemiyorsun. Kalan gobekte cabasi. Ama bir tarvma yasamani da istemeyiz tabiki. Son karar senin tabiki))
ewt allaha şükür çocugum saglıklı tek tesellım o buraya kadar geldık ucunda olumde olsa çocugum için herşeye deger ama işte insan karşilasacağı sorunları bılmek yanlış karar vermek istemiyor desdeğın için sagol allah razı olsun.birde sana sorum olcak sezeryandan sonra kaç gunde ayaga kalktın çocuguna bakabildinmi,genel anest.mi sezaryan oldun yoksa epıdural sezaryanlamı oldun cevaplarsan sevınırım
masallah ikinize de
ne guzel olmus da gelmis kuzunuz.
benim arkadaslarim sezeryan oldular. epiduralle. hicbir sorunlari olmadi. sizin yeriniz de olsam ben doktoru dinlerdim.
aileye gelince de simdilik normal dogum gorunuyr derim. sezeryan gunude bebek donmedi, dogum kanalina girmedi onun icin acil sezeryanla alindi derim.
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.
Ailenize bebeğinizin ters olduğunu ve oyüzden sezeryan olmanız gerektiğini söyleyin.
Ben vajinusmus değildim,ama sezeryan doğum yaptım.kızım ters olduğu için.
Hiç korkmayın sezeryan doğum sizin açınızdan çok daha iyi.
Ben doğumdan korkuyordum,sezeryan doğum benim açımdan çok iyi oldu.
Doktorunuzun söylediklerine katılıyorum,vajınusmus birinin normal doğum yapması ilişkiye girme anlamında psikolojısını dahada alt üst yapacaktır.
genel anestezi ile sezeryan oldum.. inan uyandığım andan itibaren hiç ağrım olmadı.. 1 saat sonra gezdim hastanede.. evde de çok iyiydim.. kızımla hep ben ilgilendim.. annem yanımda idi ama inan altını bile temizletmedim kimseye.. ben yapıcam dedim durdum.. kızımı kucağımdan indirmedim acımı da unuttum gitti.. sadece yatıp kalkarken biraz zorlandım eee o kadar da olsun artık.. tabi yorgunluk oluyor.. doğum sonrası hiç dinlenemedim sonuçta.. bebek olunca:) muhakkak çok sancılı geçiren arkadaşlar da vardır.. bünye meselesi.. ama ben hiç olumsuz düşünmedim.. ameliyata güle oynaya girdim.. öyle de çıktım.. sen de sezeryan olursan hep çok iyi olacağına inan.. sonuçta ben de mecbur kaldım sezeryan olmaya senin umarım normal doğum olur ama olmazsa da çok iyi geçecek korkma.. walla insan zerre takmıyor bebeği yanında olunca.. bi de benim canım çok tatlıdır.. eşim bile inanamadı ne kadar iyiysin morallisin diye.. herşey şahane olacak.. inan.. kız mı erkek mi bebişin adı ne olacak kısmetse????:)[/
canım sagol ya allahım sizden razı olsun ...ne guzel allah inşallah banada sen gibi acısız dogum geçirmeyi nasip eder...doktorum korkulacak bişey yok guzel gececegine inan diyo sen gibi ..bu arada bebeğim erkek tosunum benım bi dogsa da koklasam onu...ism olarak kaan olsun istiyorum yanınada eşim bi isim ekleyelim diyo ona karar veremedik tabi ne olacağina
Amin inşallah ogünleri görmeyi nasıp eder allahım sezaryanda olsa normalde olsa...iyiki vajinusmus değilsiniz allahım bu illeti kimseye vermesin başkalarına çok kolay gibi görunuyor ne varkı birlikte olmatan kim ölmüş felan diyorlar yanı benım eşin ilk zamanlar öyle diyordu ama öyle değil işte neyse canım tekrar teşekkür edrim böyle sezaryan olanlardan olumlu yorumları duymak inan beni çok rahatlatıyor...
genel anestezi ile sezeryan oldum.. inan uyandığım andan itibaren hiç ağrım olmadı.. 1 saat sonra gezdim hastanede.. evde de çok iyiydim.. kızımla hep ben ilgilendim.. annem yanımda idi ama inan altını bile temizletmedim kimseye.. ben yapıcam dedim durdum.. kızımı kucağımdan indirmedim acımı da unuttum gitti.. sadece yatıp kalkarken biraz zorlandım eee o kadar da olsun artık.. tabi yorgunluk oluyor.. doğum sonrası hiç dinlenemedim sonuçta.. bebek olunca:) muhakkak çok sancılı geçiren arkadaşlar da vardır.. bünye meselesi.. ama ben hiç olumsuz düşünmedim.. ameliyata güle oynaya girdim.. öyle de çıktım.. sen de sezeryan olursan hep çok iyi olacağına inan.. sonuçta ben de mecbur kaldım sezeryan olmaya senin umarım normal doğum olur ama olmazsa da çok iyi geçecek korkma.. walla insan zerre takmıyor bebeği yanında olunca.. bi de benim canım çok tatlıdır.. eşim bile inanamadı ne kadar iyiysin morallisin diye.. herşey şahane olacak.. inan.. kız mı erkek mi bebişin adı ne olacak kısmetse????:)[/
canım sagol ya allahım sizden razı olsun ...ne guzel allah inşallah banada sen gibi acısız dogum geçirmeyi nasip eder...doktorum korkulacak bişey yok guzel gececegine inan diyo sen gibi ..bu arada bebeğim erkek tosunum benım bi dogsa da koklasam onu...ism olarak kaan olsun istiyorum yanınada eşim bi isim ekleyelim diyo ona karar veremedik tabi ne olacağina
çok yakında bol bol koklayacaksın kaan paşayı :)
akılma gelmişken bol bol dinlen.. ben ha doğurdum ha doğuracağım diye heyecandan iki gündür uyumuyordum pat acil sezeryan hastanede de uyuyamadım 2 gün eve geldim zaten artık bebiş var ne uykusu.. şimdi 19 aydır uykusuzum :) son tatlı uykuların tadını çıkar.. dinlenmiş gir ameliyata.. daha rahat olursun sonrasında..
güzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?