• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 6 ya kadar cvp bekliyorum

izmirlimmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
77
0
611
41
İzmir
kızlar bana acil cvp lazım şimdi ben daha önce evlenmeden 1 ay önce yasmin içmeye başlamıştım 4 ay kullandım bıraktım eşimin zoruyla ama çocuk istemiyorum şuanda çalışıyorum çünkü ve sağlık sigortası yaptırdım yani bu aralar istemiyorum ama eşimde korunmuyor sağolsun o yüzden ben tekrar korunmak istiyorum ve yasmine başlamak isityorum bugün adetimin 4 günü bugün içmem gerektiğini biliyorum acaba doğrumu biliyorum ne zaman başlamam gerekiyordu kimi 1 gün diyo napıcam alayım içeyimmi bu akşam ve içtikten ne kadar süre sonra korumaya başlıcak beni

ben yanlıs hatırlamazsam ılk baslasdıgımda adetın 1. günü başlamısdım canım eşin keşke korunsa bende kullanıyordum bıraktım eşim sağolsun anlayıslı bu konularda

canım ben adetimin 2.gününden itibaren içtim doktor 5.güne kadar bişe olmayacağını söledi ama sana kalmış bişe tabi ama hemen korumaya başlayacağını sanmıyorum ayriyeten bi korunma yöntemi seçmelisin gerçi adetinin başında olduğun için sorun çıkacağını sanmıyorum

tşk kızlar eşime söylemiycem istemiyor yasmin kullanmamı yok ilerde çocuk olmaz diye korkuyor duymuş bir kaç yerden kısırlık yapıo diye neyse ona çaktırmadan başlıyorum bu akşammmm :)))

bende evlenmeden 1 ay önce adetimin 5.günü başlamıştım.Doktorlar adetin 5.gününe kadar başlayabilirsiniz hapa diyor.

canım bende yasmin kullandım 4 gününde başlamıştım ama yasminden memnun kalmadım çok sivilce yaptı bende birde adet düzenim degişmişti 2 gün görüyodum sadece bıraktım şimdi 1 aydır rahatım

madem kullanmanı istemiyor o korunsun o zaman ben de 6 ay kullandım ama bıraktım şimdi eşim korunuyor herhangi bir şikayetim yoktu ama nolur nolmaz dedim bıraktım

Back