• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma isim yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
39
İçel Mersin
merhaba
Allah nasip ederse haziranda bir kızım olacak ama isim konusunda çok kararsızım ben uzun zamandır 2 isim istiyorum ilk adı rahmetli annemin adı olsun istiyorum eşimde sıcak bakıyordu ama şimdi aklımız çok karıştı işte isim listemiz

sevim tuana
sevim sena
sevim nisa
sevim berfin arasında kalmışken şimdilerde

İnci tanem ismini duyduk çok hoşumuza gitti aklımız tamamen karıştı sizce hangi isim daha iyi

2 ısme sıcak bakmıyorum. çunku zaten bır ısımle hıtap edılecek çoçuğa. diğer adın sadece nufusta yer alması bence cok gereksız
hayırlı doğumlar inş sağsalım kucağınıza alırsınız

merhaba
Allah nasip ederse haziranda bir kızım olacak ama isim konusunda çok kararsızım ben uzun zamandır 2 isim istiyorum ilk adı rahmetli annemin adı olsun istiyorum eşimde sıcak bakıyordu ama şimdi aklımız çok karıştı işte isim listemiz

sevim tuana
sevim sena
sevim nisa
sevim berfin arasında kalmışken şimdilerde

İnci tanem ismini duyduk çok hoşumuza gitti aklımız tamamen karıştı sizce hangi isim daha iyi

İnşallah sağlıklı olur canım.Bence isimlerin hepsini beğendiyseniz hangisinin anlamı daha güzelse onu seçin benim de kayra ismi çok hoşuma gidiyor.

ben inci tanemi sevmedim kusuruma bakma :(
ayrıca açık konuşmak gerekirse sevim isminin yanına beğendiğin 2. isimleri uyumsuz buldum, okurken bile zor geldi
sadece sevim olsa daha güzel olur sanki

Back
X