Oynasın demiyorum zaten, anlamadınız sanırım13. Yaşındaki çocuk 8 yaşındaki çocukla oynamaz anlaşamazlar ki. Biri kız biri erkek hemde.
Anneannesi eskisi gibi bakıcak durumda değil bu yüzden, biraz annemin rahat etmesini istiyorum çünkü kızıma doğduğundan beri bakıyor ama en kötü bir kadın bulup okul bitince kızımı okuldan alıp evime getirir parası neyse o kadına vericez artıkAnanesine gonderin,biraz özlesinler birbirlerini
Farkındaysanız o da çocuk, bu kadar büyütmeye telefonla aramaya falan gerek yok. Bazen çocuklar arasında böyle şeyler olur, belki kızınız oyunbozanlık etti, o yüzden öyle söyledi. Ki gerçekten önemi yok, hem arada yaş farkı var hem belki şimdiye kadar çok sık görüşmedikleri için birbirlerine alışamadılar. Bu kadar büyütecek mesele değil. Kızınızın her sorununu siz çözerseniz ilerde problem çözmeyi öğrenemez.Oynasın demiyorum zaten, anlamadınız sanırım
Kızımın yanında kardeşine kızımdan için gidince oynarız demesine kızdım, kimse kızımla oynamak zorunda değil tabi ki.
Ama en azında kızımın yanında konuşmalarına dikkat etmesini istiyorum
Anlayamıyorum sanırımFazla büyütmüşsünüz olayı.
Çocuk bunlar.
Zaten kızınız hep anneannesindeymiş. Diğer kuzenlere de muhtemelen babaanne bakmıştır.
Tabi ki korumaya gelince daha uzun süre kendinde olanı koruyor olabilir.
13 yaşındaki ergen çocuk tabiki sizin kızınızla vakit geçirmek istemez.
Bence abartmayın. Ama içim rahat değil diyorsanız anneannesine bırakın.
EvetEğer kendini mutsuz hissedecekse anneanneye gitsin boşverin kaynaşmayı
Hangi çocuk olursa olsun üzülürüm bu şekilde sizi de anlıyorum sonucta ortada kırılan bir çocuk var
Oynasın demiyorum zaten, anlamadınız sanırım
Kızımın yanında kardeşine kızımdan için gidince oynarız demesine kızdım, kimse kızımla oynamak zorunda değil tabi ki.
Ama en azında kızımın yanında konuşmalarına dikkat etmesini istiyorum
Zorladığımızı düşüyoruz ama bir yandan da çocuk unutur kaynaşır diyoruz, geçende de yine ağladı ben babaanneme gitmicem diye, kızım oda babanne seni seviyor destekte anlamıyor, zaten yüzüne de söylemiş annem ve babam beni buraya zorla getiriyor diyeBence daha fazla uğraşmayın, kızınızın kalbi yeterince kırılmış. Bırakın kopukluk olsun. Bunu düşünmeyen insanlara bişey anlatamazsınız. Kızınız istemiyor zorlamak çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?