Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızım gözü çapak oluyor
- Konu Sahibi çikolatta
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?[mrb arkadaşlar benim kızımın gözleri sürekli çapak oluyor ve bugunde kızarmıs artık üzüldüm daha 27 günlük çapak için ne yapabilirim senağlama/FONT]
canım öncelikle ılık temiz bir su veya çayla temiz bir parça pamuğu ıslat ve bebişin gözünü içten dıştarafa doğru tek hareketle sil o pamuğu at yenisiyle tekrarla çapağı temizleyinceye kadar ve sonra anne sütü damlat ben çocuklarımın çapak problemini böyle hallettim a.skolay gelsinnn
[mrb arkadaşlar benim kızımın gözleri sürekli çapak oluyor ve bugunde kızarmıs artık üzüldüm daha 27 günlük çapak için ne yapabilirim senağlama/FONT]
geçmiş olsun canım benim oglumda öleydi küçükken sag gözünde çapaklanma olurdu akardı böle doktora götürdük gözyaşi damarı tıkalı olabilir dedi masaj yapın dedi .. masaj yaptık ama göz yaşi damarı felan tıkalı deilmiş üşütmedende kaynaklana biliomuş sende masaj yöntemii dene ve olmassa doktora göster bise gözü için krem vermişti ve damla ii gelmişti ..
temiz 1 pamuğu soğuk çaya batırıp gözlerini sil iyi gelicektir ben öle yapıyodum
bnde sizin gibi yapıodum gercekten cok faydası oluyo.ama sadece çayın demine yapıodum ben.sevgiler))))
- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.774
- 1.423
- 60
[mrb arkadaşlar benim kızımın gözleri sürekli çapak oluyor ve bugunde kızarmıs artık üzüldüm daha 27 günlük çapak için ne yapabilirim senağlama/FONT]
Benim oğlumunda sağ gözü doğduğu günden itibaren akıyordu..Ben ilk olarak ılık su ve pamukla silmeyi denedim ama oğluşum sürekli ellerini gözlerine götürüyordu, bir süre sonra akıntının yerini şiddetli çapaklanma aldı yani bu yöntem bir işe yaramadığı gibi akıntıyı arttırdı.. Sonra kendi sütümü çapaklanan gözüne sıktım ve pamukla göz pınarından gözün dış kısmına doğru yavaşça sildim ( bazı doktorlar yapmayın diyor bazılarıda sütte antibiyotik etkisi olduğu için tavsiye ediyor ) birkaç gün içinde düzeldi ve çok şükür bir daha olmadı. Genelde yeni doğan bebeklerde göz pınarı tıkalı olduğu için oluyormuş..Eğer seni çok rahatsız ediyorsa bir göz doktoruylada görüşebilirsin..