• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isim önerilerinde bulunur musunuz rica etsem? 🥰🙏🏻

Nickinizde mevsimmis 😳 farketmemistim
Valla bende şimdi fark ettim ,bebeğim uzun çabalar sonucu rabbim hiç ummadığım anda nasip etti 😍 Nisan ayında doğum günümde hamile olduğumu öğrendim o yüzden nickimde mevsim bahar olsun diye düzelttim yoksa farklı idi .🥰 İsim konusunda resmen bütün fikirler çöpe gitti gibi eşimle hiç anlasamiyoruz o benimkileri,ben onunkileri bir türlü beğenmedik . Bu yüzden tekrardan konu açtım kendi yazdiklarim haricinde buradaki üyelerin fikirlerini almak için 🙏🏻

Valla bende şimdi fark ettim ,bebeğim uzun çabalar sonucu rabbim hiç ummadığım anda nasip oldu 😍 Nisan ayında doğum günümde hamile olduğumu öğrendim o yüzden nickimde mevsim bahar olsun diye düzelttim yoksa farklı idi .🥰 İsim konusunda resmen bütün fikirler çöpe gitti gibi eşimle hiç anlasamiyoruz o benimkileri,ben onunkileri bir türlü beğenmedik . Bu yüzden tekrardan konu açtım kendi yazdiklarim haricinde buradaki üyelerin fikirlerini almak için 🙏🏻
Biz şöyle yapmistik, ben 10 isimlik falan bı liste hazırlamıştım, eşim onlarin arasından seçmişti

Biz şöyle yapmistik, ben 10 isimlik falan bı liste hazırlamıştım, eşim onlarin arasından seçmişti
Sanırım öyle olacak bizde de çünkü örnek bir isim tutturuyorum içime siniyor , sonra eşime söylüyorum beğenmedim diyor. Sonra tuzla buz oluyorum :/ tekrar başa sarmamak için liste çıkarmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Ben kızıma DEVİN ismini koyucam 2 anlamı var
1. Hareket , kımıldanış
2. Çaba, gayret
Bizimde zor uğraş sonucunda olduğu için tüp bebekle böyle bir isim seçtik anlamına göre 🥰

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Ben kızıma DEVİN ismini koyucam 2 anlamı var
1. Hareket , kımıldanış
2. Çaba, gayret
Bizimde zor uğraş sonucunda olduğu için tüp bebekle böyle bir isim seçtik anlamına göre 🥰
Şimdi gördüm mesajınızı kusuruma bakmayın kızınızın ismi de kendisi gibi yaşatsın inşallah 🤲🏻🥰 çok teşekkür ederim mesajınız için buarada . Biz çok kararsız kaldık inşallah yakın zamanda artık kesinlesir . Allah'ım sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin ♥️

çok güncel değil ama güzel isimler

eylül , selin , duru , ipek , ilkim

sağlıklı doğumlar olsun , size tavsiyem begendiğiniz isimleri bir kaç gün birbirinize evin içinde seslenin , karar vermenizi kolaylaştırır ,

çok güncel değil ama güzel isimler

eylül , selin , duru , ipek , ilkim

sağlıklı doğumlar olsun , size tavsiyem begendiğiniz isimleri bir kaç gün birbirinize evin içinde seslenin , karar vermenizi kolaylaştırır ,
Çok teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için . Özellikle güncel olsun diye düşünmüyorum ancak Duru ile Eylül ünde içinde olduğu ve başka birkaç isim geçen haftalarda anket dahi açmıştım 🥰 sizde onlarından yazmışsınız . En çok bu ikisi oy almıştı

Çok teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için . Özellikle güncel olsun diye düşünmüyorum ancak Duru ile Eylül ünde içinde olduğu ve başka birkaç isim geçen haftalarda anket dahi açmıştım 🥰 sizde onlarından yazmışsınız . En çok bu ikisi oy almıştı

ne güzel demek gerçekten begendiğim isimlermiş :KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:

Back