K.valideye çocuk baktırma olayı

3 yaştan itibaren tuvalet alışkanlığı sorgulayan yerler devlete bagli olup, devlete bağlı kreş bulunmamakta, o eğitim kurumlarina anaokulu denmekte ve zaten anaokulları cocuk bakmak için değil eğitim için varolmaktadir. Dilerseniz çocuğunuzu kres ve gunduz bakim evlerine verebilirsiniz ki bu yerler devlete bagli olmayip tuvalet sarti da kosmamakta, daha kucuk yaştan itibaren de almakta, cocugunuza bakim hizmeti sunmaktadir, ucret olarak da devlete bagli anaokullarından 5-10 kat kadar daha yüksektir. Sevgiler

Diyelim ki çalıştınız ve 5 bin tl alıyorsunuz. Ev geçindirmeye katkı için güzel de birikim derseniz, diyelim ki 200 bin tl lazım size en az 3.5 yıl hic harcamadan biriktirmek demek ki Istanbul da evler 1.5 milyon civarı ortalama. Baska illerde de 500 bin rahat vardır herhalde.. Bir de araba olacak... Yani elinizdeki toplu para super yuksek bir miktar değilse umudunuza hayran kaldım. Ben hayal bile edemiyorum ev almayı. Kaldı ki çocuk buyuyunce masraflar da çoğalır sanki.

Uzun yıllar calısamayacaksın. Kendimden biliyorum.. Cocugun bakımına yardım etmeyen anne kaynana olunca calısmak imkansız! Kimseyede guven olmaz el kadar bebek daha! Cocuk buyuyene kadar evde durup bakacan mecbur

Sizde kayinvalidenizle kendi çıkarınız için yakın olmaya çalışmıyor musunuz?
Biraz nazini çekeceksiniz.

Önce iş bulun öyle planlar yapın anladığım kadarı ile küçük yerde yaşıyorsunuz küçük yerlerde iş bulmak kolay değil.
Kayınvaliden çoçuğa büyük ihtimal bakar ama o çoçuk kayınvalidenin tam bir küçük kopyası olur çıkar kendi gibi büyütür. Sen ev araba derken küçük kaynanan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…