Böyle kayınvaldelerde varmışş görünce şaşırıyorum..Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca kendi kayınvalideme müteşekkir kaldım. Benim k.validem çok yaşlı maddi durumuda hiç yok. o kadar yanımıza gel kal deriz gelmez. Allah yaptım dedirtmesin ama ben genelde eşimle akşam yemeklerini gönderirim, çamaşırlarını getirir yıkarım. evinede gittiğim zaman genelde pek birşey yiyip içmem, yediğim zamanda eşime aldırırım. Ama kadıncağız kırk kere sorar, teklif eder, çay demle iç, dolapta şu var hazırla ye. Geçen hafta oraya gittik. Görümcelerle oturuyoruz birbaktık k.validem elinde bir poşet, getirememiş görümceme sesleniyor gel al diye baktık ki tavuk vs. mangallık almış. ben anne ne gerek vardı oğlun alırdı dediğmde verdiği cevap, sen hergün bana yemek gönderiyorsun. Bu defada benden olsun demez mi. Samimi söylüyorum çok duygulandım. Yani benim k.validem yaşlı ve bakıma muhtaç. Sizin k.validelerle karşılaştırdımda. Allah sabır versin size gerçekten çok zor gidildiği zaman ilgi görememek.
ay böylesinide ilk defa duydum, yüzsüz ve umursamaz olmak lazım böylelerine, benimkide yemeğin en az ve kötü kısmını bana koyar, bence bunu bilinçsiz otomatik yapıyo, valla sarmayı çok severim hiç umrumda olmadı sormadım bile, tabağım bitince aldım tüm tencerde kalan sarmaları tabağıma, afiyetle yedim
kızlar görmiceniz, duymıcanız, umursamıcanız, pişkinliğe vurcanız bazı şeyleri, bildiğinizide hiç açıklama yapmadan okucanız, yoksa düşün düşün hasta olur insan
töbe töbeee gülsemmi üzülsemmi bilemedim canım ay Allah sabır versin.. nedemek lokmalrı felan saymak şaştım kaldım valla
görgüsüz insana yapılacak bişey yok malesef, boşwerin sıkmayın canınızı. bizde adettir misafire ikramda bulunulur, mağarada yaşayan biri bile bilir bunu. ama kayınvalidenizde kötü niyet var.
Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca kendi kayınvalideme müteşekkir kaldım. Benim k.validem çok yaşlı maddi durumuda hiç yok. o kadar yanımıza gel kal deriz gelmez. Allah yaptım dedirtmesin ama ben genelde eşimle akşam yemeklerini gönderirim, çamaşırlarını getirir yıkarım. evinede gittiğim zaman genelde pek birşey yiyip içmem, yediğim zamanda eşime aldırırım. Ama kadıncağız kırk kere sorar, teklif eder, çay demle iç, dolapta şu var hazırla ye. Geçen hafta oraya gittik. Görümcelerle oturuyoruz birbaktık k.validem elinde bir poşet, getirememiş görümceme sesleniyor gel al diye baktık ki tavuk vs. mangallık almış. ben anne ne gerek vardı oğlun alırdı dediğmde verdiği cevap, sen hergün bana yemek gönderiyorsun. Bu defada benden olsun demez mi. Samimi söylüyorum çok duygulandım. Yani benim k.validem yaşlı ve bakıma muhtaç. Sizin k.validelerle karşılaştırdımda. Allah sabır versin size gerçekten çok zor gidildiği zaman ilgi görememek.
burada konu açıyorlar k.validem her akşam yemeğe çağırıyor diye tamam o da kötü ama bizim durumda kötü yani,üstelik bizimkisi incitici.ben eşimin ailesiyle de hoş muhabbet edeyim,torunlarını sevsinler torunları onlardan sevgi alsın istiyorum.ama nerdee.bu arada k.validemle mesafemiz arabayla 10 dakika.çok yakınız ama arayıp da çağırmaz mesela hiç, bana gelince evden çıkarken siz de bana gelin der,gidince de böyle yapar.
ben çözemedim k.validemi cimri desem bana kışlık için bir sürü yiyecek yollar.bana gelirken de illaki elinde meyve olsun bir şeyle gelir.e cimriyse onları da yapmaz diyorum.
görgüsüz desem nerde ne denecek,nerden ne çıkarılır çok iyi bilir.öyle laf sokar ki mesela çok kurnazca iyi bir şey mi dedi kötü ilk etapta anlayamaz sonra çözersin.çok zeki biri,e diyorum bir bunu mu akıl edemiyor herşeyin hesabını yapan kadın.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?