bir insan düşünün hastalanmış veya ayağı kaymış düşmüş..bana gelmiş..hadi demişim hastaneye gidelim önemli bişi vardır. iyi görünüyosun ama allah korusun iç kanama olur beyin sarsıntısı olur..yani bizim farkedemediğimiz şeylerden bahsetmeye çalışıyorum..bunun üstüne gelen sordu şudur..
- ahmet işten geçmi gelecek?
- işte anne geç gelicek neden? hadi biz gidelim hastaneye...
- ya aslında kendimi iyi hissediyorum gitmesekte olur...
- ya belli mi olur yinede gitmemiz lazım ben götürürüm seni.. babam evde yokmu_
- baban evde..
-??????!!! eee.. yada beraber gidin
- yok neyse ben oğlumu beklicem!!!!!!???akşam gelsinde gideriz
yani bir insan kocası evdeyken niye çocuğunu beklerki hastaney gitmek için..ben bu çok hastalıklı bi durum tmam herkes evladını seviyor..ilgisini bekliyorda..bu kadarıda pes yanii..
ben hastalanıcam ama doktora gitmek için oğlumu beklicem.. ya alırım eşimi atlarım taksşye giderim sağlımdan dahmı önemli..
bence kayınvalidelerin tek sorunları..eşleri.. eşlerinden göremedikleri ilgiyi şevkati çocuklarından bekliyorlar..tabiki çocuklarıda ilgi şevkat göstermek zorunda. ama bi kocanın verebileceği gösterebileceği şevkat ilgi başka bişeydir yaa..tek sorun bu buna kanaat getirdim..evlenince işler değişir bunu anlasınlar artık..şimdi bu abartıyorsun diyen arkadaşkara soruyorum bu yukardaki diyalog sağlıklı bi düşünce tarzımı.??
- ahmet işten geçmi gelecek?
- işte anne geç gelicek neden? hadi biz gidelim hastaneye...
- ya aslında kendimi iyi hissediyorum gitmesekte olur...
- ya belli mi olur yinede gitmemiz lazım ben götürürüm seni.. babam evde yokmu_
- baban evde..
-??????!!! eee.. yada beraber gidin
- yok neyse ben oğlumu beklicem!!!!!!???akşam gelsinde gideriz
yani bir insan kocası evdeyken niye çocuğunu beklerki hastaney gitmek için..ben bu çok hastalıklı bi durum tmam herkes evladını seviyor..ilgisini bekliyorda..bu kadarıda pes yanii..
ben hastalanıcam ama doktora gitmek için oğlumu beklicem.. ya alırım eşimi atlarım taksşye giderim sağlımdan dahmı önemli..
bence kayınvalidelerin tek sorunları..eşleri.. eşlerinden göremedikleri ilgiyi şevkati çocuklarından bekliyorlar..tabiki çocuklarıda ilgi şevkat göstermek zorunda. ama bi kocanın verebileceği gösterebileceği şevkat ilgi başka bişeydir yaa..tek sorun bu buna kanaat getirdim..evlenince işler değişir bunu anlasınlar artık..şimdi bu abartıyorsun diyen arkadaşkara soruyorum bu yukardaki diyalog sağlıklı bi düşünce tarzımı.??