• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanclıgın dozu arttı iftiraya başladı.

Ben de benzer bir ilişki yaşadım, o da hastaydı. İyi ki ayrılmışsınız, iftiraları falan da takmayın. Siz kendinizi biliyorsunuz, aileniz ve yakın çevreniz nasıl biri olduğunuzu biliyor. Onun insanlara ne söylediğinin hiç bir önemi yok, sizi tanısalar alakası olmadığını da bilecekler. Üzerine bir de engellemiş onu çok takmışsınız kafaya ama bunu yapmasının nedeni size kendinizi suçlu hissettirmek.
Birisinin engellemesi gerekiyorsa bu sizsiniz.
Artık özgürsünüz, nefes alıp verirken bile haber vermeniz gereken biri yok. Bir birey olarak fonksiyonlarınızı sürdürebilirsiniz..
Umarım en kısa zamanda özgürlüğünüzün tadını çıkarmaya başlarsınız.
cok tatlısınız tşk ederım dogru soze ne denır
ınsallah kısa sured toparlanıcam
evet her zaman bu hareketı bıle benı suclu hıssettırmek kendımı sapık gıbı hıssettım her yerden engellenınce he aaramayacaktım elbette sadece bu kadar ılın hatrına ozur dıler oyle ayrılırdık demıstım :( olmadı... aspyn aspyn

Benim esimde öyleydi hala oylede. Faceimi kapatirirdi kızlardan bile kiskanirdi atiyorum soyle su fatmaya ellerini kirarim daha el kol hareketleri yapmasın daha felen kuaförde elemandim nisanliyken dükkanın önünden 40 kere geçerdi arabasiyla kontrol ederdi dışarda sigara içiyordum gir içeri derdi patronla kavgalar ederdi bi erkek karisini birakmak için gelirdi kuaföre hayirdir ne ariyon burda karimiz kızımız var uza diye kavga ederdi eve yürüyerek giderdim arkamdan takipler ederdi psikopat çok bu ulkede:KK70: ama seni engellemesi tehditler etmesi yani çocuk gibi bu ne? korusun kollasin ama adam gibi... bi laf vardir (GÜZEL SEVMIYENE ADAM DENIRMI) diye
bu sozu tuttum dogru
esınız hala bu sekıld mı
benıde kuaforumden bıle kıskanır
aynı kıskanclıklar tek fark bu kadar sozde sevıyorken sozde ılgılı ıken bu kadar da cabuk sılebılıyor her yerden engellıyor falan fılan :/

sız bu durumu nasıl kabullendınız veya esınız mı degıstı

Bunun tıpatıp aynısını yaşadım.noktasi virgülüne aynı.
Sonra bigun ehh yeter dedim bastım tekmeyi bir dünya iftira atti en yakınlarima ulaştı.
Umursamadim sevmekle olmuyo bu işler.
Ama özgürlük oyle güzel birşey ki
Gittiğin yeri söyleme derdin yok sosyal medya hesabi vermek yook öyle bir rahatlık ki
Emin ol bu düşünceyle çok mutlu olursun

Sabah beşlerde ağlayarak uyanıyorum demen içimi cız ettirdi :KK43:
Ama dayan canımm kendini kurtar.. Değmiyor bu bariz belli.
Kıskançlık hadi anladık diyelim o kadarını anlamıyorum da..saygısızlık da diz boyu yani.
tşk ederımmmmm , allah raı olsun :(
ınsallah cok cabuk gecer cok cabuk ama ıste olan ılıskıde de sonrasında da bana oldu

Sonra bigun ehh yeter dedim bastım tekmeyi bir dünya iftira atti en yakınlarima ulaştı.
Gittiğin yeri söyleme derdin yok sosyal medya hesabi vermek yook öyle bir rahatlık ki
ya cok acı verılen emege ayrı duyulan sozler apayrı
suan bana ınat yapıyor bırde ıstemedıgım ınsanlarla konusarak bı sekılde kulagıma geldı ınsallah atlatırım bende su hazmedememe olayını asıp ama haklısınız ozgurluk gııbısı yok

Çok şımartmışsın
Yaptığı yetmiyo bir de engelliyor falan
Pardon da ne zannediyor bu arkadaş kendini?

Ben burda nasıl sinir oldum sen iyi sabretmişsin
yol vererek ve geri dönmeyerek haddini bildir bence
evet cok sımarttım sevgımle
ınsallah ahım tutar canım ılk kez ah ettım
evet kendımı sapık gıbı hıssettım bırde engelleyınce aslaa aslaaa donmem gururum kırıldı herkes sevgısı ıle sımartılırken bırde bana baksana :( bırde cevremde herkes se cok narın kırılgan bır kızsın dıyorken duvar gıbı oldum geldı gıttı vurdu

Hiç şüphen olmasın ayrılarak en iyisini yapmışsın...bende böyle bir insanla evlendim anlattığın gibi inan hiç degismiyorlar dahada beter..ne sosyal hayatım kaldı nede bir arkadaşım ..hayat ondan ibaret artık bana ..ama 10 yıllık eşim çokta seviyorum sadece kıskançlık
evet benımde ıs arkadas es dost hatta bı yere gıtme ozgurlugumu bıle aldı :( degısmıyor dmı ıftırası hele gıt gıde arttı dozu uydurup sonra ınanıyor buna

Oncelikle iyi ki ayrilmissin bu adam tum omur cekilmez .Bu kiskanclik degil baska birsey .Kislanclik can yakmaz sizinkisi resmen can almis
haklısın hemde ne can ama benım can 9 can gıbı ala ala bıtıremedı :( bırde ben narın kırılgan sulugoz bı kızken bu kadar kafama takıp uzulen yapıda ıken :( kac kez yanında agladım bır kere gozyasımı sılmedı veya sılsede ıftırayı devam ettırerek ama yeter. :(

siz nasıl yendınız uan zor bı surec cunku ayrılıktan zıyade yapılanlara uzuluyorum nasıl atlattınız sız ?

guven ılıskının hangı boyutunda oturuyor evlısınız bebek beklıyorsunuz sanırım )

Evet hamileyim.
Güven ilişkinin ilk aylarında oturuyor.
En fazla üç dört ay sonra adamın sana değer vermediğini ya da yalan söylediğini anlayabiliyorsun. Tabi zaman geçtikçe karşındaki insana göre değişir bu süre

Ama uzaktan ilişki zor yürütmekte karakterini anlamakta.

öncelikle buraya yeri geldi ufak tefek yeri geldi önemli sorunlarımı paylaştım herkese tek tek tşk ederim konum biraz uzun olabilir okuyandan şimdiden tşk ederim sadece paylaşmak istedim.

uzun yıllardır ilişkim vardı.çok sevdim , sevildiğimi düşündüm bir ilişkiye nasıl ilmek ilmek emek verilirse hepsini fazla fazla yaptım.bu şehre de yeni taşındım diyebilirim.sürekli kıskanç ki kıskanclıgını fazla sevgıye baglayan bir adam.her defasında kavga ettim,bağırdım,ayrıldık,guzel konustum ama gecmedi ... annesıde dedesınden almıs kıskanclıgını kızım naapcaann dediği için kendini düzeltmek yerine benim benimsememi istediler.

her zaman sosyal medya sorun olur aramızda çünkü an itibari ile ortamımı eskı yaşadığım sehirde bıraktım. kimse ile de bağımı koparmak ıstemıyorum bu yuzden , çalışmıyorum , çevrem uzakta gibi nedenlerim var çünkü.

yalnız her gün beğenilerimi kontrol eder hesabını sorar.döngümüz üç günden yola çıkayımm 1. gun çok çok aşık modunda , 2.gün tartısma çok sevıyor kıskanıyorum kafasında , 3.gun küslük , hatta o gun ben ona uyup kavga etmedıysem otomatıge alınmıs gıbı ertesı gun kaldıgı yerden devam..

kendımden cok ödün verdim. :KK43:

en son tartısmamızda haftasonu bı yere gıtmem gerektıgını haftanın ılk gununden haber verdim.hiç bir şeyimi saklamam haber verdim ve yine beni tehdit etmeler bak şu şu şu arkadaslarını sileceksin demeleri bır tane bıle paylaşım yapmaz ki ben onun arkadaslarına karışamayayım diye aksilik yıne onun klişe kavgasından sarjımı almamısım ve telimin kapanacagını çıkış saatımı haber verdım ve tel kapandı..o da bana ya ben bugun evden bıle cıkmayacagım diyor yat dınlen dedim ama beyfendı benım bulundugum ortama gelmıs kontrole .. haftasonu oldugu ıcın gıttıgım yerde ıkı gırıs kapısının bırının kepenklerını ındırmemıs bıle bır kapı acık tabı beyımız kepenklerı gorunce vay efendım sen bana yalan soyledın dıye hatta o kapıyı resimleyip bana atmıs ılk otobusle eve geldım baktım kı seni her yerden engelledim sen boylesın şöylesinler .. cok zoruma gitti izah etmeye basladım o lanet agzından bır kez dogru cıksın selen dedi bana o_O ne desem ınanmıyor kahkaha falan atıyor o derece :KK43: çok çok agladım her yerden engeledıkten sonra benım telefonları mesgule attıktan sonra benı arıyor annem actı seni zamanında uyardım sen kımsın tehdıt edıyorsun seleni diye :KK43: sonra bu sahıs yıne benı engellıyor her yerden .. rehberimde bile sayılı insan vardır .. ama vatsapta bıraz onlıne olsam sorar .. arkadasım arar ınanmaz telime bakar konusma dakıkasına bakar acaba xx erkeği bi kız ısmı ıle mı kaydettim kontrol eder vatsaptan resmine bakar ...tabı bu kavganın ılk gunu egıtımıme kızdı , kurslarıma kızdı sosyallesmemı gram ıstemıyor kurstan bılgı alıyorum vatsaptan ya tabı selen hanım sızı rahatsız edıyorum kusura bakmayına baglıyor .. ıkıncı gun sosyal medya hesaplarıma takıyor kafayı oralardan oo takıpcılerıne bak sen selen hanımın yapıyor durup dururken cok tatlısın canımmm yaaaa dıye agzını yaya yaya bır uslup , ucuncu gun faceye senın fotonu koymam dıye ama nasıl kavga edıyor resmen mahalle agızı hıc susmadannn... he foto koyup bır saat sonrası zten kendınce bıseyler belgelemıs resmı tabıkı sılmıs ve engellemiş karsılıklı konusamadık bıle anlatamadım bıle kendımı

artık kavgaları iftira ık uc hadi kıskanclık dedım ama paronoyaklık derecesınde hareket edıyor ..
lafını bılmıyor benle bu kadar evlenmek ısteyen ınsan nasıl yakıstırma yapar aklım almıyor. eşı dost akraba duysa bana degıl en kotusune ınanır onu aldattım benı basıt bır ınsan sanar evlensek elın adamları benı kotu bıı zannedıp kapıma dayanacak heralde çok doldum inanılmaz derecede...ve gıttıgım kurstakı evlı adamla bıle benı yakıstırıp kıskandı o derece kardesımden kucuk benden yasca kucuklerı bıle :KK43:

artık hiçbir şekılde olmaz sadece anlatmak ıstedım uc gundur sabahın besınde bıle aglayarak kalkıyorum :KK43: paylasmak ıstedım :KK34:

bu arada dogru duzgun toplasan bırkac ay muhabbetı oldugu beraber calıstı adı altında yıne bana ınat eklemıs konusmaya basladı kız ayrı sorunlu senı sılıp ekleyen ınsanı neden kabul edersın, dıgerı zaten baslı basına sorunlu bana ınatla elıne ne gecıyor herkes coluga cocuga karıstı bızımkı hala ınat , ıftıra pesınde ... ha bırde bu kadar sevıyor nasıl bu kadar dengesız ban bu kadar deger vermemesı zoruma gıdıyor ..
Tamamını okumadım ama anlamadgm calışmıosun ayrı sehrde ne işin var anlam veremedm evli değilsin bu kişinin hayatına bu kdr mudahale etmesnide anlamdm ki bn evlym eşim bna mudahale etmz bu kdr

Evet hamileyim.
En fazla üç dört ay sonra adamın sana değer vermediğini ya da yalan söylediğini anlayabiliyorsun. Tabi zaman geçtikçe karşındaki insana göre değişir bu süre

bız yakınken uzgız kavgamız bıle kavga gurultu hadı engelle
haklısın deger verme ılk aydan olabılır dusununce hıc deger gormedım gıbı ama bı o kadar da sevdıgıne ınandrdı garıp :(

Özgüven sorunu var galiba eski sevgilinin. Seni boğar psikolojini de bozar.
Eski olarak kalmasını dilerim..

Tamamını okumadım ama anlamadgm calışmıosun ayrı sehrde ne işin var anlam veremedm evli değilsin bu kişinin hayatına bu kdr mudahale etmesnide anlamdm ki bn evlym eşim bna mudahale etmz bu kdr
sevgılım ıcın gelmedım kı
sadece o burada yalnız olmamı kullanıp ıyıce soyutladı herseyden
sevıyor duzelır dıye sabrettım

Özgüven sorunu var galiba eski sevgilinin. Seni boğar psikolojini de bozar.
Eski olarak kalmasını dilerim..
acıkcası soyle soyleyeım guzelık gorecelı fakat herkes yanına yakısmıyor der belkı bunca yıl bı yuz kısı dedı dıyeyım ama kendını cok cok cok begenır ust gorur

Evet hamileyim.

hayırlı dogumlar bu arada:KK200::nazar: ins bırgun bnde bu duyguları yasarım karsıma ıyı bı ınsan cıkıp

acıkcası soyle soyleyeım guzelık gorecelı fakat herkes yanına yakısmıyor der belkı bunca yıl bı yuz kısı dedı dıyeyım ama kendını cok cok cok begenır ust gorur

Canım benim özgüven sadece dış görünüş anlamında değil ki..
Terkedilme korkusu da olabilir.
Psikolojik bir şema bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Aklı selim birinin yapacağı hareketler değil onlar..

sevgılım ıcın gelmedım kı
sadece o burada yalnız olmamı kullanıp ıyıce soyutladı herseyden
sevıyor duzelır dıye sabrettım
Cnm neden gttin o zmn? Sevgln için gtmdysen işte yok niye gittin? Dertleşiyoruz souncta kadın kadına. Ben oyle yok aman sevglyle yasanmaz evli olmdan olmaz vs kafalarını yasayan biri değilm aksine ileri gorusluyumdr bu senin hayatın sonucta ama sen kendne sor once ben neden bunu yapıyorum karsılıgnda neden bnu alıyorum die

Cnm neden gttin o zmn? Sevgln için gtmdysen işte yok niye gittin? Dertleşiyoruz souncta kadın kadına. Ben oyle yok aman sevglyle yasanmaz evli olmdan olmaz vs kafalarını yasayan biri değilm aksine ileri gorusluyumdr bu senin hayatın sonucta ama sen kendne sor once ben neden bunu yapıyorum karsılıgnda neden bnu alıyorum die
bırlıkte yasamıyoruz aılem burda oldugu ıcın geldık sonra bunla tanıstımm canım

Back
X